2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Teşekkürler canım

Çocuklara yazık yerimize o kadar kısa süreli nasıl ücretli alacaklar alsalar biz geri dönünce o ücretliye ne olacak saçma oluyor inşallah güzel bir çözüm bulunabilir

Umarım mantıklı bir çözümü vardır çok karışık başka türlü ögrencilere yazık

Mücver ne canım? Nasıl yapılıyor?

Mücver ne canım? Nasıl yapılıyor?
Kabak köftesi gibi bi şey. Ben hafif olsun diye tepsiye döşeyerek olan tarifi yapıyorum, kızartmıyorum. Bizim kız börek sanıp yiyo sarımsaklı yoğurtla da güzel oluyo. Netten bi bak istersen cnm.

Kızlar burda bi kaç kişi gece özellikle iman tahtası olan bölgenin çok terlediğini yazmıştı. Siz deyince dikkat ettim. Bende de öyle. Gece uyandığımda yakam, göğsümün olduğu bölüm terden ıslak oluyo hep. İlk hamileliğimde de böyle miydi hatırlamıyorum hiç.

Okulların açılacağı hafta 25.haftamın içinde oluyorum. Hiç başlamasam oluyo. Ama geçen sene çocuklar 1.sınıftı. Uzun ara çok kötü oldu. Unutan olmuştur. Köyde işler başlayınca ebayı da takip edemediler. Ben de okula gidip onları biraz toparlayıp öyle mi izne ayrılsam bilemiyorum.

bi orta yolunu bulamadık şunun yaaman canım dikkat et kendine

Bakarım canım sağolasın.

Yaa evet benim de o kısımlarım su oluyor resmen uykudan uyandığımda. Ben bi bende sanıyordum onu

Kızlar nasılsınız? Benim kız bugün pek hareket etmedi nutella da yedim etki yok.genelde sabahtan kıpır kıpır olurdu sizde de arada böyle oluyor mu 21+3 teyiz biraz endiselemdim galiba
Oluyor canım benimki normalde gündüz hep hareketli olurdu dün gayet sakindi hiç hareket etmedi gece 11 gibi hareket etmeye başladı degişiyor yani

Kızlar karnımın içi acıyor birazda ishal gibiyim ama hemaroid olduğundan orası da çok acıyor karnımın içi acıması normal mi yaşayan var mı

Oluyor canım benimki normalde gündüz hep hareketli olurdu dün gayet sakindi hiç hareket etmedi gece 11 gibi hareket etmeye başladı degişiyor yani
Ayy öyledir inşallah canım, bi sağlıkla kucagimiza alsak da rahatlasaydik inşallah o günleri de görürüz

gazda yapabilir belki canım
Kızlar nasılsınız? Benim kız bugün pek hareket etmedi nutella da yedim etki yok.genelde sabahtan kıpır kıpır olurdu sizde de arada böyle oluyor mu 21+3 teyiz biraz endiselemdim galiba
endişelenme canım normal benim bebe de aynj bazen çok oynuyor yo bazen duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…