Teşekkürler canımCanım kabak tadını beğenmiyorsan mücver yapıp yiyebilirsin. Benim oğlana köfte diye yutturuyorum benyoksa ağzına sürmez.
Henüz ben de o aşamaya gelmedim ama araştırıp okuduğum bilgiler şu sekilde canım. Normalde 32. Haftada Doğum izni başlıyor. Istersek 32-37 haftalar arası çalışabilir raporuyla beraber çalışıp doğum sonrasına ekletiyoruz. Şimdi bu 24. Haftada başlayan idari izin doğum sonrasına aktarılmıyor. Ve eğer 24. Haftada idari izne ayrılıp 32-37 haftalar arasını doğum sonrasına aktarmak istiyorsak 32-37 arasını çalışmamız gerekiyor.
Bir de bazı kurumlar bu 24 haftadan sonrasını elemanı yoksa vermeyebiliyormuş yani amirin insiyatifine bırakmışlar sanırım.
Benimki okul başladıktan 1 ay sonraya denk geliyor. Napacağımı kestiremiyorum şuanda çok kararsızım. 1 ay sonra başlayıp 5 hafta çalışıp tekrar ayrılmak mantıksız geliyor bi de öğrencilerim için de zor olur. Bi de okuldan çok uzak kaldılar. Öğrencilerimi düşünürsem sanırım direk başlayıp 37. Haftada normal izne ayrılacağım.
Doktordan 24. Haftada olduğuna dair bir yazı alınıyormuş canım. Onu kuruma teslim ediceksin. Gerekli yazışmayı onlar yapacak. Sen yine de kurumun nasıl bir belge istiyor onu sor.
Doktor yasaklamadığı sürece sonuna kadar devamBayanlar son 3 ay cinsel ilişki yasak mı? Yada bir riski olur mu normal doğumu kolaylaştırır diye düşünüyorum ben
Canım kabak tadını beğenmiyorsan mücver yapıp yiyebilirsin. Benim oğlana köfte diye yutturuyorum benyoksa ağzına sürmez.
Henüz ben de o aşamaya gelmedim ama araştırıp okuduğum bilgiler şu sekilde canım. Normalde 32. Haftada Doğum izni başlıyor. Istersek 32-37 haftalar arası çalışabilir raporuyla beraber çalışıp doğum sonrasına ekletiyoruz. Şimdi bu 24. Haftada başlayan idari izin doğum sonrasına aktarılmıyor. Ve eğer 24. Haftada idari izne ayrılıp 32-37 haftalar arasını doğum sonrasına aktarmak istiyorsak 32-37 arasını çalışmamız gerekiyor.
Bir de bazı kurumlar bu 24 haftadan sonrasını elemanı yoksa vermeyebiliyormuş yani amirin insiyatifine bırakmışlar sanırım.
Benimki okul başladıktan 1 ay sonraya denk geliyor. Napacağımı kestiremiyorum şuanda çok kararsızım. 1 ay sonra başlayıp 5 hafta çalışıp tekrar ayrılmak mantıksız geliyor bi de öğrencilerim için de zor olur. Bi de okuldan çok uzak kaldılar. Öğrencilerimi düşünürsem sanırım direk başlayıp 37. Haftada normal izne ayrılacağım.
Doktordan 24. Haftada olduğuna dair bir yazı alınıyormuş canım. Onu kuruma teslim ediceksin. Gerekli yazışmayı onlar yapacak. Sen yine de kurumun nasıl bir belge istiyor onu sor.
Mecburi diye biliyorum ama 32den sonrasını son 3 haftaya kadardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam isteğe göre çalışabiliyorsun. Çalıştıkların da doğum sonrasına ekleniyor. Ama yanılıyor da olabilirim belki de doktorundan rapor alıp 24ten itibaren de çalışabilirsin benim de kafamda deli sorular
Mücver ne canım? Nasıl yapılıyor?Canım kabak tadını beğenmiyorsan mücver yapıp yiyebilirsin. Benim oğlana köfte diye yutturuyorum benyoksa ağzına sürmez.
Kabak köftesi gibi bi şey. Ben hafif olsun diye tepsiye döşeyerek olan tarifi yapıyorum, kızartmıyorum. Bizim kız börek sanıp yiyoMücver ne canım? Nasıl yapılıyor?
Link ekleyebilir misiniz aceba ben de alacagımda uzun zamandır düsünüyorum☺Yoyko aldık kurduk evde çok kaliteli kumaşı hem travel hemde hafif çok beğendüm bakabilirsiniz
bi orta yolunu bulamadık şunun yaŞimdi tutturabilene aşk olsun
Demin meyve yedim fazla kaçırmışım. Midem bulanıyor karnım gurul gurul halsizleştim birden. Doktorumu aradım acaba üşüttüm mü diye. Ne yedin dedi bir kase meyve salatası yedim dedim. Ondan olmuştur dedi. Kıvranıyorum şimdi resmenbiraz keyif yapayım dedim elime yüzüme bulaştırdım
Kutlama falan yok dağılalım
kan şurubu bnde fena kabızlok yapıyo magnezyumla dengeliyoruz artıkİlk hamileliğimde ya magnezyum ya da kalsiyum tozu (tam hatırlamıyorum) beni ishal yaptığı için kullanamamıştım
yok canım faydası bile olur erken dogum riski yoksa wer yansınBayanlar son 3 ay cinsel ilişki yasak mı? Yada bir riski olur mu normal doğumu kolaylaştırır diye düşünüyorum ben
Bakarım canım sağolasın.Kabak köftesi gibi bi şey. Ben hafif olsun diye tepsiye döşeyerek olan tarifi yapıyorum, kızartmıyorum. Bizim kız börek sanıp yiyosarımsaklı yoğurtla da güzel oluyo. Netten bi bak istersen cnm.
Kızlar burda bi kaç kişi gece özellikle iman tahtası olan bölgenin çok terlediğini yazmıştı. Siz deyince dikkat ettim. Bende de öyle. Gece uyandığımda yakam, göğsümün olduğu bölüm terden ıslak oluyo hep. İlk hamileliğimde de böyle miydi hatırlamıyorum hiç.
Okulların açılacağı hafta 25.haftamın içinde oluyorum. Hiç başlamasam oluyo. Ama geçen sene çocuklar 1.sınıftı. Uzun ara çok kötü oldu. Unutan olmuştur. Köyde işler başlayınca ebayı da takip edemediler. Ben de okula gidip onları biraz toparlayıp öyle mi izne ayrılsam bilemiyorum.
Deme Valla ya. Ortası yok hiçbi orta yolunu bulamadık şunun yaaman canım dikkat et kendine
Bi çok kişi yazdı cnm böyle şeyler, arada oluyo. Sen yine de takip et.Kızlar nasılsınız? Benim kız bugün pek hareket etmedi nutella da yedim etki yok.genelde sabahtan kıpır kıpır olurdu sizde de arada böyle oluyor mu 21+3 teyiz biraz endiselemdim galiba
Bakalım bekliyorum öyle, burdayim dese rahatlicam insallah:)Bi çok kişi yazdı cnm böyle şeyler, arada oluyo. Sen yine de takip et.
Oluyor canım benimki normalde gündüz hep hareketli olurdu dün gayet sakindi hiç hareket etmedi gece 11 gibi hareket etmeye başladı degişiyor yaniKızlar nasılsınız? Benim kız bugün pek hareket etmedi nutella da yedim etki yok.genelde sabahtan kıpır kıpır olurdu sizde de arada böyle oluyor mu 21+3 teyiz biraz endiselemdim galiba
Ayy öyledir inşallah canım, bi sağlıkla kucagimiza alsak da rahatlasaydik inşallah o günleri de görürüzOluyor canım benimki normalde gündüz hep hareketli olurdu dün gayet sakindi hiç hareket etmedi gece 11 gibi hareket etmeye başladı degişiyor yani
Link ekleyebilir misiniz aceba ben de alacagımda uzun zamandır düsünüyorum☺
gazda yapabilir belki canımKızlar göbek deliğimin 4 parmak altında dokununca bir acıma oluyor ya. Normalde yok ağrı falan sadece dokunduğumda. Göbek deliğimde bir çıkıklık yok, doktorum kas ağrısı gibi duruyor dedi acaba bir yere mi vurdum 4 5 gündür de geçmedi. Böyle bir şey yaşayan var mı
endişelenme canım normal benim bebe de aynj bazen çok oynuyor yo bazen duruyoKızlar nasılsınız? Benim kız bugün pek hareket etmedi nutella da yedim etki yok.genelde sabahtan kıpır kıpır olurdu sizde de arada böyle oluyor mu 21+3 teyiz biraz endiselemdim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?