2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hadi yaa enfeksiyon olabilir mi yani o zaman gidip Bi tahlil veriyim ben

Kızlar merhaba benim 3 gündür bebek rahme çok baskı yapıyor.afedersiniz sanki sürekli altıma yapacak gibiyim bu normal mi.oglumda son aylarda olmuştu.bu sefer erken başladı korkutuyor beni bu durum

Kızlar merhaba benim 3 gündür bebek rahme çok baskı yapıyor.afedersiniz sanki sürekli altıma yapacak gibiyim bu normal mi.oglumda son aylarda olmuştu.bu sefer erken başladı korkutuyor beni bu durum
Benimde 2 haftadır öyle sanki yerinden çıkacak bebek çarşamba günü kontrol de burda neresi var dedim kafası var dedi çok baskı yapıyor dedim bişey demedi

Benim oğlan hiç göstermedi yüzünü daha hep eliyle kapatıyor sürpriz olacak bize artık

Benimde 2 haftadır öyle sanki yerinden çıkacak bebek çarşamba günü kontrol de burda neresi var dedim kafası var dedi çok baskı yapıyor dedim bişey demedi
Bende oyleyim maalsef ikiz benim birinin kafasi tam vajinamin uzerinde resmen. Hareketleri de orda cok yogun cikacak sanki asagidan. Sızliyor zaten asagiya dogru. Doktor bol dinlen dedi bana da rahim agzi kapali simdilik.

Eşim sürekli köylere gittiğinden nerde böğürtlen çok bilir, toplar getirir hep. Yeni yeni oluyo dedi geçen sorduğumda. Söylediğin iyi oldu cnm. Pazar günü gidip dalından yemeli, pek severim. Yerken dikkat et, ellerini bi yere sürmeden yıka. Öyle şeyler yiyip elini bi yerine değdirdiğinde bebeğin de orasında leke çıkar der bizim büyükler pek inanmam ama yine de dikkat ederim hep

Sevgili anneler merhaba goguslerimin etrafı aciyor catliyor sanirim ilk gebeligimde boyle birsey olmamisti boyle bir durum yasayan var mı

Ben de inanmam ama dikkatsiz davranmam canım ne olur ne olmaz. Benim eşim aldı pazardan taze taze. Şanslıyız ki meyvelerin bol olduğu mevsimde hamileyiz. Doğal doğal depolayalım doktorum sağolsun söylüyor ne meyvesi yemem gerektiğini. Eylülde bizde yerli çilek olucak inşallah onu bekliyorum ondan da yiycem minik minik çilekler. Reçellik aslında ama hem reçel yaparım hem de yerim inşallah

Bayanlar bende bebeğin anne yanını dolap uygulamasından aldım ikinci el almayı hiç düşünmüyordum ama herkes bebeğin huyu suyu hiç belli olmuyor ilk başta geçici biley al fazla para verme sonra güzel bir oda yada yatak yaparsın dedi. Baby plus un anne yanını 340 a aldım tabi iç yatağını atacağım yeni iç yatak koyarız bakalım nasıl olacak merak ediyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200814-190416_Chrome.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…