2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Nasıl rahatlattın anlatamam. Allah razı olsun. Detaylı ultrason için özele mi gidiyorsunn devlette mi olacak. Benim kontrol de aşıda perşembe günü
ozele gidiyorum canim aslinda devlete gidecektim ama dogum hastanesinde yogunluktan randevu vermediler ben de her zaman gittigim hastanede yaptirmaya karar verdim

Canım yok dönmenin bi zararı olmaz. Ama bnm bebeğim de içerde yorulmuştu sanki. Dün yazmıştım hatta çok oynuyo diye göbeğimin üst tarafındaydı çocuk akşam baktım aşağıda kasığımın oralarda minik tekmeler atıyordu

Yaaa deme valla kurban olurum anasının bitanesii

Günaydın kızlar hayırlı Cumalar olsun
Dün gece herkesin hareketliymiş sanırım benimde öyleydi hatta eşime ya gaz sancım var ya doğum sancım var dedim bebekte çok hareketliydi eşim tabi rahat bir tavırla gazdır o gaz dedi

O zaman sen bugün biraz dinlen canım bebiş de dinlenir hem bol bol da su iç biz yorulunca onlar da yoruluyormuş ondan olabilir aşağıda hissetmen, benim de bu sabah çok az oynadı normalde sert vururdu sabahları bugün çok pasif hareket ediyor Allah sağlık sıhhat versin bize de bebişlerimize de inşallah .

Günaydınlar Eğer gaz yapıcı bi şeyler yediysen ondandır canım leblebi mısır mercimek fasulye vs. yediğim gün ya da o gün mideyi çok karıştırdıysam bende ölüyorum sancıdan çok rahatsız hissediyorum birde sıcak eklenince üstüne geceler uykusuz geçiyor

Amin canım inşallah

Kızlar aklıma gelmişken size okuduklarımdan edindiğim bilgilere dayanarak (çoğunuz da biliyorsunuzdur zaten) meme uçlarıyla ilgili bir bilgi paylaşayım. Meme ucu çıkarıcı alet ya da meme uçlarıyla oynayıp büyütmeye çalışmak, hatta eşlerimize bile dokundurtup emdirtmemiz (biraz açık oldu ama)vs. hamilelik döneminde yasakmış. Çünkü uyarılma erken doğuma neden oluyormuş.

Kızlar bide benim doktorum şimdiki çıkan yaz meyvelerini yememi önerdi özellikle böğürtlen ve franboaz iyice yıkadıktan sonra ye dedi. Bolca vitamin var onlarda dedi. Bizde mevsimi şu an. Aslında çok yemezdim eskiden ama şimdi baya sevdim size de öyliyim dedim fkir olsun belki yersiniz

Selam kızlar bende detaylıdan çıktım herşey yolunda hamdolsun ama aç gittiğim için heralde yüzünü dönmedi oğlum yandan bir poz zor yakaladı doktor gayet ilgiliydi şükür 400 gr olmuş haftasıyla uyumlu darısı gidecek arkadaşların başına hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah

Benımkı de asla yuzunu donmemıstı ara verdık tatlı yedım geldım yıne donmedı yandan bır poz yakaladı ama o da belli belirsiz anlaşılmıyor bile sağlıklı olsunlar da önemli değil gerçi

hamile yogasi veya platesi yapan var mi? onerebileceginiz video varsa sevinirim.

Kızlar kasık agrısı yaşıyorum bu aralar sabah sag kasıgıma bıçak saplandı sanki kötü bişey yoktur dimi bebişim hareket ediyor ama içim rahat etmedi sabah kıpırdayamadım agrıdan

Benımkı de asla yuzunu donmemıstı ara verdık tatlı yedım geldım yıne donmedı yandan bır poz yakaladı ama o da belli belirsiz anlaşılmıyor bile sağlıklı olsunlar da önemli değil gerçi
Aynen canım bende önden bi poz verseydi çok sevinirdim ama sağlıklı olsunlar yeter bize
Kızlar kasık agrısı yaşıyorum bu aralar sabah sag kasıgıma bıçak saplandı sanki kötü bişey yoktur dimi bebişim hareket ediyor ama içim rahat etmedi sabah kıpırdayamadım agrıdan
Bende de oluyor canım dün sol kasığıma bi kaç kere bıçak saplanır gibi oldu gebeliğin ilk haftalarında da olmuştu enfeksiyon çıkmıştı yine mi oldu diye endişelendim bende doktorumda sabahtan izin almış detaylıdan sonra yanına giremedim olmadı sağlık ocağına gider idrar veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…