2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Birden artınca endişelendim kuzum. Siz deneyimli annişlere sorayım dedim içim rahatladı şükür

Kabız için hangi şurubu önerdi acaba?

İyi günler aralık anneleri. Rabbimin izniyle bende aralık annesi olacağım.
Bu dönemde antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Ağır diş iltihabı geçiriyorum. Bütün yüzümü etkiledi. Tanınmayacak şekildeydim. Kendi doktoruma ulaşamadım ama başka bi kadın doğum doktoru onayladı. Diş doktoru da gebelikte kullanılabilecek bi antibiyotik yazmış. Eczacımda onayladı. İnternetten de araştırdım. Yine de aklım bebeğimde. 5 sene sonra 5 kaybın ardından kavuşacağım İnşAllah.
Sizlere de sormak istedim.

gecmis olsun canim augmentin mi verdi. Oysa bende disten cektigim donemde kullanmistim bi sıkıntı olmuyor. Hamilelikte dis agrisi cok fena gercekten ben cektirdim kurtuldum.

gecmis olsun canim augmentin mi verdi. Oysa bende disten cektigim donemde kullanmistim bi sıkıntı olmuyor. Hamilelikte dis agrisi cok fena gercekten ben cektirdim kurtuldum.
Saol canım günden güne geçiyor ilacın etkisiylede. İnsan tedirgin oluyor.
Rovagyl kullanıyorum. Gebelikte kullanılan antibiy6grubuna giriyor baktımda
kız bide dış gebelikte geçirdiğim dönemde bi tanesi ağrımıştı. Ameliyattan sonra ilk iş dişlerimi yaptırdık. Yine de kaplamaların altında sıkıntı çıktı hangisi olduğunu da anlayamadık. Çıkarıp bakmam gerek dedi.
Sen hangi ayda kullanmıştın.

10. haftada falandi sanirim dr verdi ama fazla kullanmamistim cok agri oldukca iciyordum 12. haftada disi cektircem diye 4 gun sabah aksam duzenli kullandim 12. hafta dolunca da cektirdim

canım benim kızım da oldukça hareketliydi 20. haftadan beri falan doktora gıttıgımde sordum bır sorun olabilir mi diye tam tersi hareketli olmasından tedirgin olma dedi kimi cocuk hareketli olur kimi sakin dedi. hatta muhtemelen dogdugunda da hareketli olacak gibi dedi, için rahat olsun ama dogum sonrasına hazırlıklı ol :)))

Kuzum korkma benimki de bu ara çoook haraketli ve dışardan çok belli oluyor ben de korkmuştum ama daha yeni kontrolden geldim suyu falan herşeyi çok iyi çok şükür. Kıpır kıpırlar sadece bide uygulamadan okuduğum kadarıyla sık sık hıçkırıyorlar sarsılmalar ondanmış korkma

10. haftada falandi sanirim dr verdi ama fazla kullanmamistim cok agri oldukca iciyordum 12. haftada disi cektircem diye 4 gun sabah aksam duzenli kullandim 12. hafta dolunca da cektirdim
Anladım canım iyiki çektirip kurtulmuşsun.
Ya kullanmasaydım o şekilde dayanamazdım ayrı iltihap fazlaydı eşim de korktu şişlikten. Kuzene foto atmıştım inan tanıyamadım diyor o dereceydim. Ama ilk tablette bile etkisini gösterdi ağrımı hafifletti biliyor musun.
Sağ tarafı hissetmiyordum. Haftaya da kontrolum var

Senin kontrolun ne zaman

canım sağol sizin tecrübeleriniz için size sordum zaten içim rahatladı :) o iyi olsun da kudursun annesinin kuzusuuuuu

vallaa ya golcü olucak ya basketçi ya da boksör ben anlamadım bu tekmelerin yumrukların başka açıklaması olamaz hepsini de olmasnı isterim vallaa orası ayrı :):):) ama sağlıklı olmasını herşeyden çok

Herkese hayırlı cumalar güzel annişler
çok kötü bir gece geçirdim karın ağrısı gaz sancı of of ne fenaydııı ama şimdi haftanın son iş günü olduğu için çok mutluyum

canim doktorum bana iltihap antibiyotikten daha zararli kullan demisti aslinda dusununce hakli iltihap tum vucuda yayilabilir allah korusun

canim doktorum bana iltihap antibiyotikten daha zararli kullan demisti aslinda dusununce hakli iltihap tum vucuda yayilabilir allah korusun
Nasıl rahatlattın anlatamam. Allah razı olsun. Detaylı ultrason için özele mi gidiyorsunn devlette mi olacak. Benim kontrol de aşıda perşembe günü

Herkese hayırlı cumalar güzel annişler
çok kötü bir gece geçirdim karın ağrısı gaz sancı of of ne fenaydııı ama şimdi haftanın son iş günü olduğu için çok mutluyum
Hayırlı cumalar canım hayır dualarımız kabul, içimiz ferah olsun inşallah benim gecemde bugün öyleydi sürekli dönüp durdum ne hikmetse sağa sola, çok döndükçe de endişeleniyorum bebek için bi zararı var mı diye

İnşallah sağlıkla bi gelsin de hepsi olur inşallah baksana daha şimdiden çalışmalara başlamış peşpeşe ayrı ayrı yerlerden haraket olunca ben tekme falan olduğunu düşünmüyorum. Video izlemiştim bebek haraketleriyle ilgili. Hıçkırınca aniden zıplıyor bacağı bi tarafa kafası kolu bi tarafa değiyor canımcım. Annesi yer onun hıçkırıklarını yaaa minnoşum benim

canım sağol sizin tecrübeleriniz için size sordum zaten içim rahatladı :) o iyi olsun da kudursun annesinin kuzusuuuuu
Hani kızlar daha sakin oluyodu benim kız da kuduruk. Diğer kızım da böyleydi, uykudan bile uyanırdım. Kızım hala çok hareketli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…