2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ben dun yaptirdim hic ates agri olmadi ki benim igne fobim var asiyi yaptirirken annem elimden tuttu rahatlayim diye. Fobime ragmen kolay oldu

Tetanoz aşısı bünyeden bünyeye farklılık gösteriyormuş, herkeste aynı etkiyi göstermiyormuş ki ateş halsizlikten ziyade daha çok duyduklarım kolda ağrı oldu.
Benim de bir hafta ağrıdı. Daha yeni geçti kolum valla.

Emzik olarak da kesinlikle bibs kauçuk emzik alıcam renklerine bayılıyorum yorumları da güzel baya. İnşallah emzik vermek zorunda kalmayız ama sanırım kaçınılmaz
Ya bence emzik kolaylık oluyor. Mızıkladığında susturucu oluyor. Ben 3 ya da 4. Geceydi sanırım oğlumda dayanamadım artık verdim yoksa geceleri memeyi ağzından bırakmıyodu. Meme ağzında uyumayı istiyodu. Emziği tutunca rahatlamıştım. Ama beni emmeyi de hiç bırakmadı maşallah 2 buçuk yaşında zar zor ayırdım.

İlk başlarda acısına verdik, ben de babamı yakın zamanda kaybettim, hak vermeye çalışıyorum ama artık abarttı. Mantık devre dışı kaldı hepten. İnşallah bi an önce düzelir. 40 mevlüdü yapmak da doğru değil şu dönemde ama bi şey diyince sen suçlu oluyorsun. Ne halleri varsa görsünler. Allah yardımcın olsun cnm.

Kızlar, biberon almanızı tavsiye ederim. Küçük bi şey. Çünkü doğumdan sonra sütün bi kaç damla geliyo. Önce bebeği emzirdim. Sonra Ebe, 10 cc falan mama yapıp içirmişti. Bebek uyusun, sen de dinlenmiş olursun, bu arada da sütün artar demişti. O an o kadar halsizdim ki çok iyi geldi. Bebek zaten bi seferde alışmıyo biberona. Biz biberon almadan gitmiştik. Gecenin bi yarısı nöbetçi eczaneden bulup gelmişti eşim. Son anda aramaktansa hazır bulundurmak daha iyi. İhtiyaç olmazsa bile ilerde su içirmek için kullanırsınız.

Maşallah ya

Kızlar vajinal mantar olup ilaç kullanan var mı aranızda? Kaşıntıdan ölüyorum. Travazol sürdüm dayanamadım. Eşimle ilişkiye girince hep böyle mikrop kapıyorum ben ya. Adam mı pis ben mi çok hassasım artık bıktım ya. Göremiyorum da aşağısı ne halde. Ama şişti kaşıntıdan. Ne ilaç varsa sürecem ya dayanamıyorum. Ev sirkesiyle siliyorum iki gündür ama geçmiyor.

Çok yanlış yapıyorlar ama sen yapma önce can sonra canan demişler sen bebeğini ve kendini düşünmek zorundasın eşinde bu bunalımdan çıkınca çok pişman olur anlar er geç. Laf olmasın diye kendini riske atma. Olmazsa mevlüt günü çok hastayım de gitme

Emzik olarak da kesinlikle bibs kauçuk emzik alıcam renklerine bayılıyorum yorumları da güzel baya. İnşallah emzik vermek zorunda kalmayız ama sanırım kaçınılmaz
Bibs ben de istiyordum ama son zamanlarda olumsuz yorumları çok gormeye başladım. Çabuk deforme oluyor ve yapış yapış oldu yazmislar. Biraz kafam karıştı doğrusu. Ucuz da değil yani
Böyle bir sorun yasiyorsan muhakkak prezervatif kullansin. Ayrıca hamileyken kullanacağın krem bile olsa doktoruna danışmadan kullanmamani öneririm.

Philips Avent Anti Colic Biberon 0m+ 125ml bu ürünü düşünüyorum, cam değil Pp bu canım. Büyüdükçe cama geçilebilir.
tesekkur ederim canim. Yeni dogan icin cam bana da pek mantikli gelmedi agir olur cunku bide dusup kirilma ihtimali var dayanikli oluyormus ama yinede belli olmaz. Umarim bol bol sutumuz olur da ihtiyac olmaz

Bende beğeniyorum bibs emzikleri ve dayanamadım erkenden aldım ya Şimdilik tekli paketini aldım ama bebiş tutarsa her rengi alırım sanırım

Bana da önermedi doktorum. Sonra sen bilirsin dedi. Profesör falan bir de. Kendi de hamile ve yaptırmadı.kac hafta kararsız kaldi m. Hatta vaz bile geçtim. Aslında ona çok güveniyorum. Ama toplum genellemesi, sağlık ocağındaki ebe arkadasın baskısı ve perinatolugumun önerisi üzerin e bu sabah tek doz yaptırdım. 2. Doza da allah kerim :) 2 doz dedi zaten.
Bebek hareketleri falan aynı. Ateş çıkmadı. Hafif bir kol ağrısı oldu bu akşam o kadar.

Ben kızımda erken doğduğu için hep sağmıştım sütümü, kuvozden çıkınca da hemen emdi maşallah hiç bırakmadı ve hatta zorla bıraktık sonrasında. Biberon kullandım mecburen hastanede başladılar direk avent pp ve cam kullandım bi sorun yaşamadım zaten kendileri tutmayacak hemen ağırlığı önemli değil cam daha temiz geliyor bana. EMzikte aventti ama çok kısa kullandı hastane sürecinde sonrasında bıraktı istemedi.
Ben yine avent düşünüyorum ve size tavsiyem kızlar süt sağma makinesi de temin edin mutlaka. Bebeği babaya falan bırakıp işiniz olduğunda sağdınız süt biberon ile veeilir. Bende ki madella emektarim o benim

Kızlar kasık agrısı yaşıyorum bu aralar sabah sag kasıgıma bıçak saplandı sanki kötü bişey yoktur dimi bebişim hareket ediyor ama içim rahat etmedi sabah kıpırdayamadım agrıdan
Benim de oldu 4 gün önce falan. Sol taraf. önce az az oldu sonra iğne batmalar sonra sanci gibi.. artik tum gun yaniyordu rahmin sol kismi(kasık mi oluyor bilmiyorum).doktor magnezyum başlattı. 3. Icisimde şikâyetlerim geçti. Doktoruna danis. Normal dedi benimki.

Gaz yapıcı yemedim Ama diyetin ilk günüydü heralde ondan

5

50 tl makineye 27 tl kagitlarina verdm canm. doktor rapor cikarirsa sdce makine parsi veriyormssn galba. ama ben doktora gtmemistim wp tan sonuclarmi gonderdm o da al diyince sirf onun icin gtmek istemwdm yazdirmaya parayla aldm artk
Canım devlet karşılamıyor mu benimde ölçmem gerekiyor dr cihaz raporu yazıyorum dize 1.5 gün sonra sisteme düşer eczaneden gidip alabilirsiniz demişti çarşamba gittiğim için daha sisteme düşmemişti

Sakın gitme vaka sayısı çok arttı can taşıyoruz biz bı konuda sana sitem ederse sende içinden geçenleri anlat ben senin yerinde olsaydım o canımın çektiği şeyi Eve sipariş ederdim yada yalnız giderdim o seni ve karnındakini düşünmüyorsa sende bencil ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…