yok yapmadm ole bisey. sdce ben mevlut bitince erken kalkarim kalabalik olursa dedim ve sabah yne kavga cikti. o aglaid ben aglaidm. hic yaninda olmamisim yokmusum hickimseye bir faydam yokmus neler neler
Olabildiğince bencil ol canım. Kendini ve bebeğini strese sokma. Gönlünden geçeni al canının istediğini istediğin an ye. Hamile halinle eşin dahi olsa kırılacak üzülecek diye düşünme. Öncelik olarak düşünülmesi gereken kişi sensin her ne olursa olsun. Kendi kaybının faturasını sana kesmemeli kimse. Kayinvalidenin de yeri geldiğinde cevabını ver hiç içine atma. Anlattıklarından anladığım çok düşüncesiz bir insan.
Sen eşin için de yeterince alttan aldın. Annesini teselli etmesi gereken zaman bence yeter. Ne zamana kadar orada olacak sürekli.
Iyi olsan bile nazlan. Hastayım de senin yapacağın işleri eşine yaptır.
Bebeğinle bu hallerin birdaha geri gelmeyecek sonra pişman olursun.
Gerçekten hiç kimse senin hamileliğinden önemli değil. El üstünde tutulman gereken zamanındasın.
Eşine sen söylediğinde seninle tartışıyorsa kendi ailen ya da onun ailesinden birine anlat durumu kendini acındır onunla konuşmasını iste.
Ben 6 yıllık evliyim 1-2 senedir aklım başıma geldi. Eşimin ailesiyle ilgili eşimle ilgili.
Gurbetteyim ailem uzakta. Yazın 2 ay tatilimde beni ailemin yanına göndermek istemezdi. 10 günlüğüne geldiğim sene oldu. Yine de yaranamadım. Sen aileni kayırıyorsun dediler eşim kv kp hepsi. ilk evlendiğim seneler evime döndüğümde çok pişman olur ağlardım keşke 1 hafta daha kalsaydım sene boyunca annemin babamın kokusuna hasret kalıyorum diye. Artık oğlum, karnımdaki bebeğim ve ben keyfime bakma kararı aldım. Geçen sene 2 ay full kaldım ailemin yanında. Kışın yine geldim şubat tatilinde. Ve hazirandan beridir de ailemin yanındayım huzurluyum. Eşime kalsa ben kendi evimde olacağım aileme hasret yaşayacağım ve kv kp bize gelip kalacaklar sürekli (kendileri ilçede oturuyor ben şehir merkezindeyim. İşimiz var bahanesiyle gelip otel gibi kullaniyolar benim evi) . Anlaşamıyorum kv ile çok geveze bir insan ve herşeye karışır. Ilk zaman kırmamaya çalıştım sustum. Ama artık alttan almayı susmayı bıraktım. Saygıda kusur etmiyorum da ama kimsenin nazını da çekmiyorum. Ne yaparsan ne kadar alttan alirsan al yaranamazsın eş ailesine. En ufak bir pürüzde yaptığın iyilikler puf diye uçar gider.
O yüzden kimse darılacak diye düşünme boşver. Dediğim gibi bu zamanların geri gelmeyecek güçlü olmaya çalışma. Bırak acizmişsin gibi davran. Ki zaten aciz durumdasın. Mevlüte falan gidip hizmet edecek durumda değilsin. Gideceksen de maskeni tak çekil kenara otur ahla ofla ağrım var de otur.