2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
aman valla zikkim oldu. ne canimin cekmesi kaldi ne bisey. bundan sonrada nefret ederm galibaneyse ole iste. bdv ye cevirdim forumu konuyu degistireyim geri
Ben yapmam ama gerçek olmasından korkarım hasta numarası yap sancım var kasıklarımda ağrı var de bi anlasınlar kıymetini can taşıyorsun birde riskli gebelikmişsin dikkat et kendine

tesekkur ederim canim. Yeni dogan icin cam bana da pek mantikli gelmedi agir olur cunku bide dusup kirilma ihtimali var dayanikli oluyormus ama yinede belli olmaz. Umarim bol bol sutumuz olur da ihtiyac olmaz☺
Canım bence cam daha sağlıklı birde düşüp niye kırılsın zaten bebek tutamaz ki onu sen tutarsın ben ilk zamanlar cam sonra biberonu kendi tutmaya çalışınca plastik olanı almıştım

Teşekkür ederim canım ❤

Kızlar konu açtım bebek alışverişi için bakmak isterseniz alıntılıyorum

Seker yükleme yaptıran arkadaşlar kac gram yaptırdınız? Bir de kac kere kan alındı acaba

Sevgili anneler merhaba goguslerimin etrafı aciyor catliyor sanirim ilk gebeligimde boyle birsey olmamisti boyle bir durum yasayan var mı
war canım benimkiler hep soyuldu kahwrengi yerler de büyüdü oğlumda hiç öyle olmamıştı bu kızda değişik oldu

Gecmis olsun. Lutfen doktora sormadan kremde olsa surme canim ne olur ne olmaz.

Ben yapmam ama gerçek olmasından korkarım hasta numarası yap sancım var kasıklarımda ağrı var de bi anlasınlar kıymetini can taşıyorsun birde riskli gebelikmişsin dikkat et kendine
yok yapmadm ole bisey. sdce ben mevlut bitince erken kalkarim kalabalik olursa dedim ve sabah yne kavga cikti. o aglaid ben aglaidm. hic yaninda olmamisim yokmusum hickimseye bir faydam yokmus neler neler

Hamiş öğretmen arkadaşlarıma bir sorum olacak.24. Haftada bize izin çıkıyor.malum okullar uzaktan eğitim şeklinde devam edecek.bu durumda biz ne yapacağız.evden uzaktan eğitim verebileceğimi düşünüyorum.iznimi kullanmasam olur mu

Ben kullanmayacağım o izni. Evden canlı dersi yürütebilirim. Hem öğrencilerimle şuan başka bir öğretmenin sağlıklı bir şekilde ilgilenebileceğini düşünmüyorum çünkü yüzyüze tanışamayacaklar ve okulum kenar mahallede olduğu için birçoğu canlı derse katılamıyor evlerinde internet yok o yüzden whatsapp'dan takip edip yönlendireceğim hem de boşuna ek dersim kesilsin istemiyorum. Inşallah 37. Haftama kadar devam ederse de kullanmak istemiyorum izin. Çünkü doğum sonrasına aktarmak istiyorum. Diğer türlü 2 aylıkken başlamak zorunda kalacağım. 5 hafta 5 haftadır.

Benim müdürümün hâlâ haberi yok hamile olduğumdan yüzyüze eğitim hemen başlayacak olsaydı söylicektim ama başlamıyor zaten

Teşekkür ederim canım bende öyle yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…