2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
bak hele 4 kilo almış pehlivan diye çıkmış ben 20 kiloyla suma güreşçisi olırımherif bile minik pandam diyo aklı sıra panda dicekte romantikleştiriyo işte
hahahaha Allah seni yaşatsın ya ben zaten pehlivandım şimdi kırkpınar ünvanı aldım 75den 79a uzay yolculuğu arada 80.0 görüyorum gün içerisinde sonra hemen iniyom tartıdan

yahu benim kız bazen sol kasıgımda bi yerlere bi vuruyo canımı acıtıyo çok ince bi ağrı oluyo ama warya babasının sesini duyunca kıpırtıyı falan kesiyo tık olmuyo
aynen benimki de öyle babası dokunduğu anda duruyor eşime diyorum senden korkuyo bu uşak

Stokke yeni V6 da kapatıp açma konusunu tek elle yapılabilir hale getirmiş ben çok beğendim. Mima'ların görüntüsü bile hoşuma hiç gitmiyor bir de eltim mima kullanıyor beni özendi de bunu aldı muhabbeti olsun istemiyorum Teşekkür ederim bilgilendirme için

gunaydn kizlar ben de kendimi baya boslladm ya. sac bas daginik butun gun oturuyorm evde. koronadan disari da pek cikmadigimiz icin iyce saldik bakalim diyormki cocugums ilerde hamilelik fotogralarima bakcak olsa yok dogru duzgun
canım salma kendini. en basit saçımı tarıyorum bir göz kalemi bir dudak nemlendiricisi o bile fark ediyor

gunaydn kizlar ben de kendimi baya boslladm ya. sac bas daginik butun gun oturuyorm evde. koronadan disari da pek cikmadigimiz icin iyce saldik bakalim diyormki cocugums ilerde hamilelik fotogralarima bakcak olsa yok dogru duzgun

aynen disari ciktigimiz yok ki resim cekelim dogru düzgün boslamayi hic dile getirmiyorum bile. Nedense eski zamanlar özledim yine

Ben 6 aydır kuaföre gidemedim. Antalya'da yaz günü ne saç ne nemlendirici ne de göz kalemi kaliyor arkadaşlar hava berbat iyi ki burada değilsiniz
Ben de kuaföre gitmiyorum canım eşim kesmişşti hatta saçımı yamuk hala öyle sıcak konusunda haklısınn

Bende kas romatizması var zaten. Yalan değil ağrı çekiyorum ama fizik tedaviye gittim doktora ben rapor veremem dedi ozel fizik tedaviye gittim 3 gun verdi .
Geçmiş olsun . Fizik tedavi kolay kolay vermez . Özelde kadın doğum uzmanından rica edin . Belki verir . Bana rapor konusunda hiç sorun çıkarmadılar , kistlerim yüzünden heralde

Ben 6 aydır kuaföre gidemedim. Antalya'da yaz günü ne saç ne nemlendirici ne de göz kalemi kaliyor arkadaşlar hava berbat iyi ki burada değilsiniz
Bende Eyeliner çok alışmışım sürmeyince hastalıklı gibi geliyor yüzüm en kotu renkli Güneş koruyucu rimel sürüyorum diğer türlü kendimi kötü hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…