2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar selam biz de +4 kg ile aranıza kırkpınar pehlivanı olarak katılıyoruz
hay masallah kiz 4 Kilo nedir ne pehlivani :O fistik gibisin masallah <3 ben 7 kilo aldim sanki az biraz gidikda cikti. Saclarim da üc renk oldi artik kendimi cok saldim ya ara ara biraz makyaj yapip olan elbiselerimi giyorum

hay masallah kiz 4 Kilo nedir ne pehlivani :O fistik gibisin masallah <3 ben 7 kilo aldim sanki az biraz gidikda cikti. Saclarim da üc renk oldi artik kendimi cok saldim ya ara ara biraz makyaj yapip olan elbiselerimi giyorum
canım elinden geleni yapp bence.
ben de salmıştım şimdi kiloları kapatmak için ekstra uğraşıyorum. sürekli oje sürüyorum, dışarı çıkarken saç makyaj yapıyorum normalde pek uğraşmazdım

Meme emme yaşını çoktan geçtik yahu. Evet çok güzel onun kokusuyla uyumak ama her akşam geliyor rahat rahat uyusa yatağında mis gibi yatağı rahat değilmiş

Alo 170 i arayıp durumunu bir anlatsan canım, hamileyim, çıkmam için baskı yapıyorlar mobbing var de.
Aradım ihtar çekin diyor ihtar demek istifa ediyorum demekmiş avukata danıştım. Ondan sonra da mahkeme süreci olur ve benim sahidim olmadığı için boşuna uğraşmış olurmuşum rapor alman daha mantıklı dedi

normalde böyle degilim ama iste korona olunca ev hapsine kapandim baktim saliverdim kendimi. Eskiden ise gitmeden1,5 saat önce uyanir sac normal makyaj vs yapardim biraz ev isi. Simdi gören eden yok mutfak desen hemen yan oda ise baslamaya 15 dkk kala uyanip elimi yüzümü yikayip pijama icinde bütün gün calisiyorum

simdi disari falan cikinca ceki düzen veriyorum kendime iste

aynı ben de senin gibiydim son 1 aydır toparlamaya çalışıyorum hem kendimi hem evi bu üzerimdeki elbiseyi sırf ev için aldım, pijamayla dolaşmıyım hem kendimi iyi hissediyim hem kocaya az düzgün gözükiyim diye

kizlar sizinkilerde masallah sanki hic uyumayip sürekli karinda party yapar gibi mi benim kiz masallah bir bucuk saatir durmadi gitti
yahu benim kız bazen sol kasıgımda bi yerlere bi vuruyo canımı acıtıyo çok ince bi ağrı oluyo ama warya babasının sesini duyunca kıpırtıyı falan kesiyo tık olmuyo

Meme emme yaşını çoktan geçtik yahu. Evet çok güzel onun kokusuyla uyumak ama her akşam geliyor rahat rahat uyusa yatağında mis gibi yatağı rahat değilmiş
ben 1 yıldır görüşmediğim annemi küçükken bizi ewde bırakıp memlekete giderdi 7 8 yaslarındaydım babam bakardı ama ben annemin yazmalarını alır koklar koklar ağlardım o kadar çok sewdigim kadınla şimdi görüşmüyorum canım acıyo ewet çünki uzakta benimde bi ewladım war acaba o da aglıyomudur allahım onu hiç bi zaman benim için aglatmasın ağlasa söylerlerdi offf bak yine kötü oldum

Size de geçmiş olsun . Benim gebeliğin 16. Haftalarında çok yediğimde tokluk şekerimin yüksek olduğunu gördüm beslenmeme çok dikkat ettim sonra . Benim suyum ve bebeğimin gelişimi normal . Ama asıl şeker 24. Haftada çıktı bende. Şimdi diyetle de bazı öğünler düşmüyor . En ufak karbonhidrat alsam tam buğday ekmeği gibi hemen şeker yükseliyor. Benim açlık ve 2. Saat tokluk şekerlerim düşük

yahu benim kız bazen sol kasıgımda bi yerlere bi vuruyo canımı acıtıyo çok ince bi ağrı oluyo ama warya babasının sesini duyunca kıpırtıyı falan kesiyo tık olmuyo

benimki tam tersi babasi kizim diye seslendigi zaman daha da hareketli oluyor. Simdiden diyor babaci olacak bu diye

gunaydn kizlar ben de kendimi baya boslladm ya. sac bas daginik butun gun oturuyorm evde. koronadan disari da pek cikmadigimiz icin iyce saldik bakalim diyormki cocugums ilerde hamilelik fotogralarima bakcak olsa yok dogru duzgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…