stokkeyi kapatip acmayi denemedikten sonra sakin almayin. minyonsaniz inanilmaz zorlatan bir araba. ben acip kapatamamistim onu bir turlu. benim gorumcem kullaniyor ki uzun boylu heybetli bir kadin o bile ben kapatip acamiyorum kullanamiyorum dedi. benimki mima xari 2,5 sene heran hersekilde kullandim. stokkeye gore daha kullanisli. illaki mima xari alin demiyorum ama stokke ye gore daha kullanisli kapatip acmadi cok kolay. kullaniyorum tecrubeliyim ondan bilgi vereyim dedim:)
Gerçekten çok sıkıldım artık daha bu sabah burda anlattım öğlen olay koptu, ne olursa olsun bna bulaşmaya yer arıyor isim olmayan şeyler başıma kalıyor hadi onu geç heran gerginlik adam hava bozulsa bana çatacak o modda .
Bakalım nolacak hayırlısı
Canım eşime sordum ama rapor alacaksın değil mi? Kafaya gmre gitmemezlik edersen haksız duruma düşer diyor. Ama tazminat vermemek için baskı yaptıkları anlaşılır onu haklı bulurlar diyor eşim hakim bu arada sormak istediğin bişey varsa yazabilirsin
Bayağ bi ders yükü var ve tek 1 hoca var canım bölümde ben 2. Olarak geldim. Duruma göre bakacam artık diğer hocaya gıcık oldum. Zaten yasal hakkım olan bi süreçte ben iyi niyetle bikac ders alayım dedim ama kadın kendi keyfine gore dersleri seçmiş bana emrivaki yapıyor. Bende hamile olduğumu yeni söyledim bakalım nolacak. Olmadı hiç almicam zorunda değilim sonuçta bu süreçte.
Çok zor canım öyle ortamlarda çalışmak. Bende bayağ bir mobbinge maruz kalmıştım bundan yıllar önce. Seni çok iyi anlıyorum ama pes etme amaçları seni bıktırmak zaten. Onlara istediklerini verme kesinlikle.
Valla canım bilmiyorum yasal olarak verebilirlerse alacam yoksa almicam. Iyi niyetle bisey yapiyosun karşı taraf seni kullanmaya çalışıyo. Hiç gerek yok.
Evet ama hamileyim stres içine girememki calısıcam diye .Rapor almaya filan çalışıyorum gitmiycem ise can guvenligim yok adam ruh hastası gibi telefonda bile dinlemiyor kesinlikle
Canım eşime sordum ama rapor alacaksın değil mi? Kafaya gmre gitmemezlik edersen haksız duruma düşer diyor. Ama tazminat vermemek için baskı yaptıkları anlaşılır onu haklı bulurlar diyor eşim hakim bu arada sormak istediğin bişey varsa yazabilirsin
evet yarın rapor almaya gideceğim ama verirler mi şüpheli. Kafama göre gitmezsem çıkartır evet ama gidersem de can guvenligim yok karsimdako kisi erkek bana zarar verebilir hamileyim riske atamam ki
oğlumda küwetle file almıstım çok, ağladıgı için yıkayamıyodum en rahatı alıyodum altıma bi tabure dizlerime yatıyırıyodum o şekil yıkıyodum bebişi sanki kendini daha bi güwende hissediyodu çok ağlamıyodu o şekilde hatta biraz büyüyünce hem emiyodu hem yıkanıyodu keyifliydi paşam,
Gerçekten çok sıkıldım artık daha bu sabah burda anlattım öğlen olay koptu, ne olursa olsun bna bulaşmaya yer arıyor isim olmayan şeyler başıma kalıyor hadi onu geç heran gerginlik adam hava bozulsa bana çatacak o modda .
Bakalım nolacak hayırlısı
ya o kimki sana bu şekilde dawranıyo mobbing yapılıyo ewet banada yaptılar daha 2 hafta önce dengesiz bi iş arkadasım wardiyayı teslim ederken çatalları yıkamamısım bunlar pis niye yıkamadın diye terslenince bende ona terslendim babanın eş... ğimi war kalk kendin yıka dedim bana bir bagırıyo anlatamam nerdeyse beni döwcek halime aldırıs etmeden üzerine yürüdüm neymiş beni öldürcekmiş akşama çıkısa eşimi çağırdım onum yanında dayılık yaptım öldürecektinya gel sacıma dokunsada sağ çıkıcanmı diye hawamıda attım hiç seslenmedi çantasını aldıııı arkasıma bakmadan gitti we işten atıldı çirkef olmak lazım arada
cewap weriyorum mmm hiç bi zaman emek semek yaptıgınız odanın o sunda yatmıcak senin yanın hep daha çekici gelcek benim ewlilik zaten iyi gitmiyodu babaayı atmıstım yataktan sütyende takmıyodum seyyar meme gibiydim uyku arasında açıp emerdi kuzum kollarım başımın üzerinde uyumaya çok alısmıstım bebeğe allah korusun zarar gelmesin diye çok güzel günlerdi inşallah rabbim hakeden herkese tattırsın bu duyguları
grupta diyabet diye aratinca sizin bu mesajlariniz cikti karsima. 10haftalik hamileyim. yurtdisindayim. diyabetten endise ettigim icin doktora soyledim ve test yapildi. aclik sekerim yuksek. simdilik takip yapiyorum. henuz bireysel doktor gorusmesine gitmedim, carsamba gidecegim. sizin yazdiklarinizdan farkli olarak burada grup gorusmesinde gebelik sekeri cikan kadinlarla birlikte bana karbonhidrat tüketmem soylendi. hatta biz aksam yemeginde karbonhidrat yemeyiz, eklemem söylendi. her yemeğin yaninda 2 porsiyon kadar karbonhidrat al diyorlar. bana biraz sizlerin sureci hakkinda bilgi verir misiniz? diyetiniz nasil? ilac kullaniyor musunuz? kilo aldiniz mi? bebeklerin gelişimi önde mi ya da amniyotik sivi fazlasi var mi? bir gebelikte diyabet grubu var mi insanlarin deneyimlerini paylaştıkları?
ya o kimki sana bu şekilde dawranıyo mobbing yapılıyo ewet banada yaptılar daha 2 hafta önce dengesiz bi iş arkadasım wardiyayı teslim ederken çatalları yıkamamısım bunlar pis niye yıkamadın diye terslenince bende ona terslendim babanın eş... ğimi war kalk kendin yıka dedim bana bir bagırıyo anlatamam nerdeyse beni döwcek halime aldırıs etmeden üzerine yürüdüm neymiş beni öldürcekmiş akşama çıkısa eşimi çağırdım onum yanında dayılık yaptım öldürecektinya gel sacıma dokunsada sağ çıkıcanmı diye hawamıda attım hiç seslenmedi çantasını aldıııı arkasıma bakmadan gitti we işten atıldı çirkef olmak lazım arada
Ben orda diyeceğimi dedim zaten kendimi ezdirmem asla ama 1 ay var daha ne kadar karşılığını versende kadinin erkege gucu yetmrz bu gerçek kendimi riske atamam neler okuyoruz
leke değil de kıl köklerim çok çirkin oldu eskiden de göbekte kıllarım vardı alınca bişey olmazdı şimdi alınca kökleri kırmızı kırmızı sivilce oluyor yara oluyor çok kötü