2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bebeği yıkamak için bundan sipariş verdim. Küvetti fileydi tek başına yıkanmıyor. Bununla tek başına yıkayabiliyormuşsun yorumlara göre.

Bende köpüklü filelerden almayı düşünüyordum. Bu daha mı kullanışlı olur acaba, yeni doğduğunda da kullanılır mı ki?

Mima Xari baktım da içime sinmedi ama Stokke beğendim benim boyun çok kısa eşimin çok uzun boy ayarlaması olması falan hoşuma gitti ama daha almadım
stokkeyi kapatip acmayi denemedikten sonra sakin almayin. minyonsaniz inanilmaz zorlatan bir araba. ben acip kapatamamistim onu bir turlu. benim gorumcem kullaniyor ki uzun boylu heybetli bir kadin o bile ben kapatip acamiyorum kullanamiyorum dedi. benimki mima xari 2,5 sene heran hersekilde kullandim. stokkeye gore daha kullanisli. illaki mima xari alin demiyorum ama stokke ye gore daha kullanisli kapatip acmadi cok kolay. kullaniyorum tecrubeliyim ondan bilgi vereyim dedim:)

Canım eşime sordum ama rapor alacaksın değil mi? Kafaya gmre gitmemezlik edersen haksız duruma düşer diyor. Ama tazminat vermemek için baskı yaptıkları anlaşılır onu haklı bulurlar diyor eşim hakim bu arada sormak istediğin bişey varsa yazabilirsin

Bende köpüklü filelerden almayı düşünüyordum. Bu daha mı kullanışlı olur acaba, yeni doğduğunda da kullanılır mı ki?
İki aylıkken kullanılabiliyormuş öyle yorumlarda yazıyordu. Yenidoğanda bilemiyorum ama filede de yıkamak zor oluyor. Ben yalnız yıkayamamıştım hiç.

Evet ama hamileyim stres içine girememki calısıcam diye .Rapor almaya filan çalışıyorum gitmiycem ise can guvenligim yok adam ruh hastası gibi telefonda bile dinlemiyor kesinlikle

evet yarın rapor almaya gideceğim ama verirler mi şüpheli. Kafama göre gitmezsem çıkartır evet ama gidersem de can guvenligim yok karsimdako kisi erkek bana zarar verebilir hamileyim riske atamam ki

Bebeği yıkamak için bundan sipariş verdim. Küvetti fileydi tek başına yıkanmıyor. Bununla tek başına yıkayabiliyormuşsun yorumlara göre.
oğlumda küwetle file almıstım çok, ağladıgı için yıkayamıyodum en rahatı alıyodum altıma bi tabure dizlerime yatıyırıyodum o şekil yıkıyodum bebişi sanki kendini daha bi güwende hissediyodu çok ağlamıyodu o şekilde hatta biraz büyüyünce hem emiyodu hem yıkanıyodu keyifliydi paşam,

ya o kimki sana bu şekilde dawranıyo mobbing yapılıyo ewet banada yaptılar daha 2 hafta önce dengesiz bi iş arkadasım wardiyayı teslim ederken çatalları yıkamamısım bunlar pis niye yıkamadın diye terslenince bende ona terslendim babanın eş... ğimi war kalk kendin yıka dedim bana bir bagırıyo anlatamam nerdeyse beni döwcek halime aldırıs etmeden üzerine yürüdüm neymiş beni öldürcekmiş akşama çıkısa eşimi çağırdım onum yanında dayılık yaptım öldürecektinya gel sacıma dokunsada sağ çıkıcanmı diye hawamıda attım hiç seslenmedi çantasını aldıııı arkasıma bakmadan gitti we işten atıldı çirkef olmak lazım arada

Vallahi çocuklar ne zaman yataklarına alışır acaba merak ediyorum
cewap weriyorum mmm hiç bi zaman emek semek yaptıgınız odanın o sunda yatmıcak senin yanın hep daha çekici gelcek benim ewlilik zaten iyi gitmiyodu babaayı atmıstım yataktan sütyende takmıyodum seyyar meme gibiydim uyku arasında açıp emerdi kuzum kollarım başımın üzerinde uyumaya çok alısmıstım bebeğe allah korusun zarar gelmesin diye çok güzel günlerdi inşallah rabbim hakeden herkese tattırsın bu duyguları

valla bn de ekmek yememeye calsyoru. turunden bagmsiz karbonhdratlarn hepsi cok yukseltyor byandan kg vericem diede korkuym ya
Bu beslenme şekliyle ekmeksiz ve diyabet beslenmesi kilo alınmaz ama verir miyiz bilmiyorum. Rejimden bi farkı yok zaten

hanimlar merhaba, sağlıkla kucaklariniza alin bebeklerinizi

grupta diyabet diye aratinca sizin bu mesajlariniz cikti karsima. 10haftalik hamileyim. yurtdisindayim. diyabetten endise ettigim icin doktora soyledim ve test yapildi. aclik sekerim yuksek. simdilik takip yapiyorum. henuz bireysel doktor gorusmesine gitmedim, carsamba gidecegim. sizin yazdiklarinizdan farkli olarak burada grup gorusmesinde gebelik sekeri cikan kadinlarla birlikte bana karbonhidrat tüketmem soylendi. hatta biz aksam yemeginde karbonhidrat yemeyiz, eklemem söylendi. her yemeğin yaninda 2 porsiyon kadar karbonhidrat al diyorlar. bana biraz sizlerin sureci hakkinda bilgi verir misiniz? diyetiniz nasil? ilac kullaniyor musunuz? kilo aldiniz mi? bebeklerin gelişimi önde mi ya da amniyotik sivi fazlasi var mi? bir gebelikte diyabet grubu var mi insanlarin deneyimlerini paylaştıkları?

cok tesekkur edeeim simdiden

Kızlar günaydın.malum ortam kötü.bizde acaba zatüree aşısı yaptırsak zararlı olur mu.yaptirabilirmiyiz acaba

Ben orda diyeceğimi dedim zaten kendimi ezdirmem asla ama 1 ay var daha ne kadar karşılığını versende kadinin erkege gucu yetmrz bu gerçek kendimi riske atamam neler okuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…