Kızlar ya böyle yatınca veya oturunca sonra kalkıyorum cok fena belime kramp ağrı giriyor kitleniyo sanki yavaş kalkmama rağmen bu durumu yasayan var mı aranızda
Kızlar ya böyle yatınca veya oturunca sonra kalkıyorum cok fena belime kramp ağrı giriyor kitleniyo sanki yavaş kalkmama rağmen bu durumu yasayan var mı aranızda
Yok geçen hafta kontrolüm vardı şeker yüklemesi yapıldı ultrasonda da baktı doktor Bi sorun görmedi ben 1 2 haftadır yaşıyorum bunu bişey olsa bilirdi herhalde doktorum bebek büyüdügü için oluyor bide kendimi çok yorunca ben agrılar başlamadan önceki pazar piknikte kendimi baya yordum uzun yol yürüdüm onun da etkisi oldu şimdi azaldı o agrılar sende kendini yorduysan ondan agrı olabilir
ben 1 yıldır görüşmediğim annemi küçükken bizi ewde bırakıp memlekete giderdi 7 8 yaslarındaydım babam bakardı ama ben annemin yazmalarını alır koklar koklar ağlardım o kadar çok sewdigim kadınla şimdi görüşmüyorum canım acıyo ewet çünki uzakta benimde bi ewladım war acaba o da aglıyomudur allahım onu hiç bi zaman benim için aglatmasın ağlasa söylerlerdi offf bak yine kötü oldum
19 haftalıkken doğmaya kalktı acil.serklaj oldum 2 cm.aciklik oluşmuştu zaten onun öncesin de de kanamam vardı yatıyordum 9ay yattım senin anlayacağın 38 haftalık doğdu şükür bunda da 12 haftalıkken serklaj yapıldı herhangi bir problem olmasın diye ama 23 haftalık kontrole gittiğim de rahim ağzı kısalmaya başlamış 24mm olmuş yatacaksın dedi sadece yemek yapmak için ayağa kalkabilirsin dedi ama tabi ben çok dikkat edemiyorum
Ne güzel canim beklemiş sabırla inşallah bu doğum da o vakitlerde olur sağlıcakla sen yine dikkat et kendine mümkün olduğunca.
Bende dün gittim son kontrolde ki olay evet hunilesme dedilen açılma imiş. Ama hamd olsun dün öyle birşey yoktu, hatta suyu sınırda idi oda normal dedi. Ama yatışa devam 3.70 ölçtü rahim ağzını sıkıntı görmediği için iğneye devam dikiş hiç konuşmadık . Hakkımızda hayırlısı inşallah 30 ları 39lari görürüm sağlıcakla
Ne güzel canim beklemiş sabırla inşallah bu doğum da o vakitlerde olur sağlıcakla sen yine dikkat et kendine mümkün olduğunca.
Bende dün gittim son kontrolde ki olay evet hunilesme dedilen açılma imiş. Ama hamd olsun dün öyle birşey yoktu, hatta suyu sınırda idi oda normal dedi. Ama yatışa devam 3.70 ölçtü rahim ağzını sıkıntı görmediği için iğneye devam dikiş hiç konuşmadık . Hakkımızda hayırlısı inşallah 30 ları 39lari görürüm sağlıcakla
aşırı sarı akıntım var rahimde sızı oluyor afedersiniz çok idrarım varmış gibi hissediyorum bir gidiyorum azıcık idrar yapıyorum şortla yatıyorum sıcaktan ayaklar çıplak üşütüyorum herhalde ama bu sarı akıntı da beni çok huzursuz etti yeni idrar tahlili verdim bişi yok demişlerdi yine mi gitsem yoksa 9'unda kontrolüm var kontrolü mü beklesem bilemedim
aşırı sarı akıntım var rahimde sızı oluyor afedersiniz çok idrarım varmış gibi hissediyorum bir gidiyorum azıcık idrar yapıyorum şortla yatıyorum sıcaktan ayaklar çıplak üşütüyorum herhalde ama bu sarı akıntı da beni çok huzursuz etti yeni idrar tahlili verdim bişi yok demişlerdi yine mi gitsem yoksa 9'unda kontrolüm var kontrolü mü beklesem bilemedim
Kızlar çıktık detaylıdan. 6 gün önde, çok şükür maşallahı var her şeyinin sadece biraz dikbaşlı ve cadı. Çok hareketliydi doktora çok müsaade etmedi. Eşim aynı annesi o zaman deyince doktor da size geçmiş olsun o zaman şimdiden dedi zaten aynı bana da benziyordu
Aynen ben bu haliyle bile rahat hareket edemiyorum normalde de çok hareketli biriyim büyük karın olursa ben çok zorlanırım kapıya falan da çok çarparım ben omzumu falan hızlı hareket ettiğim için dikkatsiz oluyorum çarpıyorum büyük karın beni çok zorlar umarım çok büyük olmaz karnım
Aynen ben bu haliyle bile rahat hareket edemiyorum normalde de çok hareketli biriyim büyük karın olursa ben çok zorlanırım kapıya falan da çok çarparım ben omzumu falan hızlı hareket ettiğim için dikkatsiz oluyorum çarpıyorum büyük karın beni çok zorlar umarım çok büyük olmaz karnım