2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sistit olmuş olabilirsin. çok rahatsız eder insanı hep idrar varmıl hissi. İstersen bekleme 9 una kadar başından önlem alınsın

Ay ne güzel olmuş içine mi dogdu acaba Peki bunu parça parça örüp birleştiriyormusun yoksa bütün olarak mı örülüyor

Ay ne güzel olmuş içine mi dogdu acaba ❤Peki bunu parça parça örüp birleştiriyormusun yoksa bütün olarak mı örülüyor
Ben motifi yariya kadar orup yarida birlestiriyordum ogrendigim videoda kadin oyle yapiyordu cunku ama kv sonradan birlestirerek ordu sanirim. Ben orgu bilmedigim icin nasil izlediysem oyle yaptim sen biliyorsan nasil kolay geliyorsa oyle yap canim

Derya baykalın programının videosuna baktım da bu baya ugraştıran bişeymiş iyi örmüşsün maşallah bakıyım ipleri alabilirsem fırsatım olur da Bi tane de bu modelden örerim inşallah
Sıkılıp yarida biraktim bende ama kv cok cabuk ordu tabi orgu konusunda tecrubeli o

Inşallah canım çok sevindim kötü birşey olmamasına hayırlısı ile inşallah aralığı görürüz

cok gecmis olsun. ben 2 saatlik olcmuyorum olc demediler. aslinda bu konuda su an cok cahilim. umarim isini bilen insanlarin eline dusmusumdur( doktor, hemsire, diyetisyen).

yani bana yazdiklarinizda en ilginc gelen size ozellikle karbonhidratsizlik onerilirken bize ozellikle karbonhidrat tuketmemiz soylendi. oyle ki yatmadan 1 saat evvel 1 porsiyon karbonhidrat tuketin kahvaltiya kadar uzun sure aclik olmasin denildi. hem de bu bana has degil 5 hamileye verilen bir bilgilendirmeydi. digerleri 24hafta ustuydu.

selam kızlar,nasılsınız? Ben dün iş için yolculuk yapmak zorunda kaldım ve eve geldiğim andan beri çok kötüyüm her yerim şişti tansiyon 4'e düştü.Bacaklarımın arka kısmında morarmalar oluştu ne yapsam iyi gelir.? birde sağ elimde aşırı damarlar belirginleşti ve ağrı yapıyor

Bende 3 tane yelek bir patik ordum kizlar biraz acemi isi ama en azindan uyguna geldi ipin tanesi 7 bucuk nakonun bebek iplerinden. Satin almaya kalksam 50 60 diyolardi

Yatmadan önce bi porsiyon meyve ve yoğurt var . Bi de benim şekerim ne kadar yüksek olursa o kadar daha çok düşüyor . Mesela 160 sa iki saat sonra 80 olıyor tabi herkesin durumu farklı olabillir . Ben bir hafta daha diyetle gidicem eğer düşmezse düşük doz insülin başlanacak

Anladım canım doğru haklısın en iyisi canlı görmek

hahahaha Allah seni yaşatsın ya ben zaten pehlivandım şimdi kırkpınar ünvanı aldım 75den 79a uzay yolculuğu arada 80.0 görüyorum gün içerisinde sonra hemen iniyom tartıdan
bende 70 den 90 a çıktım oturmak kalkmak kısacası yemek yeme haricinde tüm faaliyetlerden muafım çatlıyorummmm kız daha 2 ayımız war napacaz dahada şişeriz

Sıkılıp yarida biraktim bende ama kv cok cabuk ordu tabi orgu konusunda tecrubeli o
Benim kv de öyle ama battaniye degil hırka falan çok örmüş bende önceden çok Örgü yapardım ama yıllardır hiç örmemiştim sonra işte bebegime 2 tane battaniye ördüm

peki simdi duzenleyici herhangi bir hap verdiler mi?

bende 70 den 90 a çıktım oturmak kalkmak kısacası yemek yeme haricinde tüm faaliyetlerden muafım çatlıyorummmm kız daha 2 ayımız war napacaz dahada şişeriz
Kuzumm sen alışıksın bişey olmaz Allahın izniyle ama bu sefer daha kilolu hamile kalmışsın sanırım 100den sonra çok zorlanmazsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…