aşırı sarı akıntım var rahimde sızı oluyor afedersiniz çok idrarım varmış gibi hissediyorum bir gidiyorum azıcık idrar yapıyorum şortla yatıyorum sıcaktan ayaklar çıplak üşütüyorum herhalde ama bu sarı akıntı da beni çok huzursuz etti yeni idrar tahlili verdim bişi yok demişlerdi yine mi gitsem yoksa 9'unda kontrolüm var kontrolü mü beklesem bilemedim
canim bu battaniyeyi tvde gezinirken derya baykalin programina bi kadin cikti orda gordum cok hosuma gitmisti. Ormeye karar verdigimde hamile oldugumu bilmiyordum ve basladigim ay hamile oldugumu ogrendim Yani yazlik kislik diye dusunmeden sadece begendigim icin bigun bebegim olursa diye baslamistim. Youtube a piksek pattaniye yazarsan videolari var. Deseni ben kendim internetten begenip cikti almistim.
Ben motifi yariya kadar orup yarida birlestiriyordum ogrendigim videoda kadin oyle yapiyordu cunku ama kv sonradan birlestirerek ordu sanirim. Ben orgu bilmedigim icin nasil izlediysem oyle yaptim sen biliyorsan nasil kolay geliyorsa oyle yap canim
Derya baykalın programının videosuna baktım da bu baya ugraştıran bişeymiş iyi örmüşsün maşallah bakıyım ipleri alabilirsem fırsatım olur da Bi tane de bu modelden örerim inşallah
Derya baykalın programının videosuna baktım da bu baya ugraştıran bişeymiş iyi örmüşsün maşallah bakıyım ipleri alabilirsem fırsatım olur da Bi tane de bu modelden örerim inşallah
Ne güzel canim beklemiş sabırla inşallah bu doğum da o vakitlerde olur sağlıcakla sen yine dikkat et kendine mümkün olduğunca.
Bende dün gittim son kontrolde ki olay evet hunilesme dedilen açılma imiş. Ama hamd olsun dün öyle birşey yoktu, hatta suyu sınırda idi oda normal dedi. Ama yatışa devam 3.70 ölçtü rahim ağzını sıkıntı görmediği için iğneye devam dikiş hiç konuşmadık . Hakkımızda hayırlısı inşallah 30 ları 39lari görürüm sağlıcakla
Size de geçmiş olsun . Benim gebeliğin 16. Haftalarında çok yediğimde tokluk şekerimin yüksek olduğunu gördüm beslenmeme çok dikkat ettim sonra . Benim suyum ve bebeğimin gelişimi normal . Ama asıl şeker 24. Haftada çıktı bende. Şimdi diyetle de bazı öğünler düşmüyor . En ufak karbonhidrat alsam tam buğday ekmeği gibi hemen şeker yükseliyor. Benim açlık ve 2. Saat tokluk şekerlerim düşük
cok gecmis olsun. ben 2 saatlik olcmuyorum olc demediler. aslinda bu konuda su an cok cahilim. umarim isini bilen insanlarin eline dusmusumdur( doktor, hemsire, diyetisyen).
yani bana yazdiklarinizda en ilginc gelen size ozellikle karbonhidratsizlik onerilirken bize ozellikle karbonhidrat tuketmemiz soylendi. oyle ki yatmadan 1 saat evvel 1 porsiyon karbonhidrat tuketin kahvaltiya kadar uzun sure aclik olmasin denildi. hem de bu bana has degil 5 hamileye verilen bir bilgilendirmeydi. digerleri 24hafta ustuydu.
selam kızlar,nasılsınız? Ben dün iş için yolculuk yapmak zorunda kaldım ve eve geldiğim andan beri çok kötüyüm her yerim şişti tansiyon 4'e düştü.Bacaklarımın arka kısmında morarmalar oluştu ne yapsam iyi gelir.? birde sağ elimde aşırı damarlar belirginleşti ve ağrı yapıyor
Bende 3 tane yelek bir patik ordum kizlar biraz acemi isi ama en azindan uyguna geldi ipin tanesi 7 bucuk nakonun bebek iplerinden. Satin almaya kalksam 50 60 diyolardi
cok gecmis olsun. ben 2 saatlik olcmuyorum olc demediler. aslinda bu konuda su an cok cahilim. umarim isini bilen insanlarin eline dusmusumdur( doktor, hemsire, diyetisyen).
yani bana yazdiklarinizda en ilginc gelen size ozellikle karbonhidratsizlik onerilirken bize ozellikle karbonhidrat tuketmemiz soylendi. oyle ki yatmadan 1 saat evvel 1 porsiyon karbonhidrat tuketin kahvaltiya kadar uzun sure aclik olmasin denildi. hem de bu bana has degil 5 hamileye verilen bir bilgilendirmeydi. digerleri 24hafta ustuydu.
Yatmadan önce bi porsiyon meyve ve yoğurt var . Bi de benim şekerim ne kadar yüksek olursa o kadar daha çok düşüyor . Mesela 160 sa iki saat sonra 80 olıyor tabi herkesin durumu farklı olabillir . Ben bir hafta daha diyetle gidicem eğer düşmezse düşük doz insülin başlanacak
Canım aldıgım yerde lacivert de vardı hatta bende ilk begendim ama bu ipin dokudan kaynaklı renkleri biraz koyu duruyor lacivert olan sanki siyah gibi koyuydu onun için bende bu rengi aldım en iyisi sen ipçiye git bak orada begenir seçersin çünkü telefonda tam renk belli olmuyor lacivert de güzel olur aslında bebek içinde bembeyaz çok tatlı durur ama dedigim gibi bana ipçide olan lacivert çok siyahımsı göründü ondan almadım
hahahaha Allah seni yaşatsın ya ben zaten pehlivandım şimdi kırkpınar ünvanı aldım 75den 79a uzay yolculuğu arada 80.0 görüyorum gün içerisinde sonra hemen iniyom tartıdan
bende 70 den 90 a çıktım oturmak kalkmak kısacası yemek yeme haricinde tüm faaliyetlerden muafım çatlıyorummmm kız daha 2 ayımız war napacaz dahada şişeriz
Benim kv de öyle ama battaniye degil hırka falan çok örmüş bende önceden çok Örgü yapardım ama yıllardır hiç örmemiştim sonra işte bebegime 2 tane battaniye ördüm
Yatmadan önce bi porsiyon meyve ve yoğurt var . Bi de benim şekerim ne kadar yüksek olursa o kadar daha çok düşüyor . Mesela 160 sa iki saat sonra 80 olıyor tabi herkesin durumu farklı olabillir . Ben bir hafta daha diyetle gidicem eğer düşmezse düşük doz insülin başlanacak
bende 70 den 90 a çıktım oturmak kalkmak kısacası yemek yeme haricinde tüm faaliyetlerden muafım çatlıyorummmm kız daha 2 ayımız war napacaz dahada şişeriz