2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kız dewlet hastanesi bile rica ettimde werdi nası doktora denk gelmişsin öyle

inşaallah halledersiniz

ewet canım şurda 1 ayım kalmıs atkadaslar içinmiş banane onlardan onlar bemi düşünmyüoki
Valla o kadar emegi sen verdin arkadaşlar degil yarın sen işten çıkıp zorluk çeksen sigortan vs olmasa dogum paran olmasa kimse çıkarıp üç kuruş vermez o arkadaşlar ortada olmaz sen kendini düşün zorlanıyorlarsa zorlansınlar sende zorlanıyordun 5 dk uyudun diye şikayet eden de o arkadaşlardan biriydi bunu unutma

kız görsen koskoca müdür karsımda resmen yalwarıyo kocan seni bu halde nası çalıstırıyo diyo damardan girmeye çalıstı kocamı işin içine katmayın çok şükğr bana bakıyo dedim
Neden sana bu kadar kafayı taktılar ki çalışırken problem mi yaşıyorsun

Bunu kesinlikle kabul etme canım. Pandemi için izne çıkarsan sigortanı yatırmayacaklar. Seni ikna etmek için yanlış bilgi veriyorlar.
Tanıdığım birini en başından beri şirket çalıştırmıyor 6 aydır. Kısa çalışma ödeneği alıyor ama sigortası yatmıyor kesinlikle.
Ayrıca arkadaşların zorda kalıyorsa yapacak birşey yok. Bu senin hakkın ve sonuna kadar kullanabilirsin. Onların nöbetini de amirin ayarlamak zorunda. Yapacak birşey yok. Sen onları düşünecek durumda değilsin kendini düşün ve hakkın neyse onu kullan boşver. Bunca zamandır ağrılarla sancılarla çalıştın gel bi otur dinlen dediler mi sana?

Kızlar nasılsınız? Maşallah sayfalar çoğalıyor yetişemiyorum okuyup yazmaya ya.
Herkes iyi mi herşey yolunda mı? Ne durumdasınız?
Iyiyiz canım çok şükür. Benim bebe gayet iyi tepiklerinden anladığım kadarıyla. Ama benim sağ bacağım pert halde. Yorulup ayakta kaldığımda ağrıyor sanıyordum ama sabah uyandığımda bile ağrıyor. Ve geceleri kramp giriyor bacağıma arada bir. Yarın kontrole gideceğim bakalım doktor ne diyecek.
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor ogluşunla hayat ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…