Özel gittigim doktor da var 32.haftadan önce vermiyorum diyor insanin halinden anlamıyorlar işyerlerindeki ruh hastası bana zarar verse devletin umrunda değil git ihtar çek istifa et mahkemeye git diyorlar mahkemedende sonuç cikmiyor
Özel gittigim doktor da var 32.haftadan önce vermiyorum diyor insanin halinden anlamıyorlar işyerlerindeki ruh hastası bana zarar verse devletin umrunda değil git ihtar çek istifa et mahkemeye git diyorlar mahkemedende sonuç cikmiyor
Valla o kadar emegi sen verdin arkadaşlar degil yarın sen işten çıkıp zorluk çeksen sigortan vs olmasa dogum paran olmasa kimse çıkarıp üç kuruş vermez o arkadaşlar ortada olmaz sen kendini düşün zorlanıyorlarsa zorlansınlar sende zorlanıyordun 5 dk uyudun diye şikayet eden de o arkadaşlardan biriydi bunu unutma
kız görsen koskoca müdür karsımda resmen yalwarıyo kocan seni bu halde nası çalıstırıyo diyo damardan girmeye çalıstı kocamı işin içine katmayın çok şükğr bana bakıyo dedim
kızlar şimdi ben sitede güwenliğim ya çalısma saatim 8 saate düştü (kıllıgına ben istedim bunu çünki onlarda bana mobing uyguluyolar) akşam üzeri şirketten geldiler bana istifanı yaz 4 weya 4.5 milyar werelim sana dediler kabul etmedim ücretsiz izne çık dediler ücretsiz izin oluncada sigorta yatmıyo dogum haklarımdan muafım diye biliyorum şurda son ayım kalmıs alabildigim kadar rapor alıcakmısım arkadaslara zorluk oluyomuş koskoca şirket hamilelere nasıl calısma periyodu uygulayacagını bilmiyosa ölsün batsın yani bunların sundukları imkanlar benım zaraeıma olan seyler dimi ücretsiz izinide pandemiden dolayı diye dilekçe werirsem dewlet kesmiyormuş dpgum paramı falan filan
Bunu kesinlikle kabul etme canım. Pandemi için izne çıkarsan sigortanı yatırmayacaklar. Seni ikna etmek için yanlış bilgi veriyorlar.
Tanıdığım birini en başından beri şirket çalıştırmıyor 6 aydır. Kısa çalışma ödeneği alıyor ama sigortası yatmıyor kesinlikle.
Ayrıca arkadaşların zorda kalıyorsa yapacak birşey yok. Bu senin hakkın ve sonuna kadar kullanabilirsin. Onların nöbetini de amirin ayarlamak zorunda. Yapacak birşey yok. Sen onları düşünecek durumda değilsin kendini düşün ve hakkın neyse onu kullan boşver. Bunca zamandır ağrılarla sancılarla çalıştın gel bi otur dinlen dediler mi sana?
Iyiyiz canım çok şükür. Benim bebe gayet iyi tepiklerinden anladığım kadarıyla. Ama benim sağ bacağım pert halde. Yorulup ayakta kaldığımda ağrıyor sanıyordum ama sabah uyandığımda bile ağrıyor. Ve geceleri kramp giriyor bacağıma arada bir. Yarın kontrole gideceğim bakalım doktor ne diyecek.
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor ogluşunla hayat ?