2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kızlar şimdi ben sitede güwenliğim ya çalısma saatim 8 saate düştü (kıllıgına ben istedim bunu çünki onlarda bana mobing uyguluyolar) akşam üzeri şirketten geldiler bana istifanı yaz 4 weya 4.5 milyar werelim sana dediler kabul etmedim ücretsiz izne çık dediler ücretsiz izin oluncada sigorta yatmıyo dogum haklarımdan muafım diye biliyorum şurda son ayım kalmıs alabildigim kadar rapor alıcakmısım arkadaslara zorluk oluyomuş koskoca şirket hamilelere nasıl calısma periyodu uygulayacagını bilmiyosa ölsün batsın yani bunların sundukları imkanlar benım zaraeıma olan seyler dimi ücretsiz izinide pandemiden dolayı diye dilekçe werirsem dewlet kesmiyormuş dpgum paramı falan filan

çok tatlı duruyo ama kibar naif bi gebesin maşallah sanaaa
Çok teşekkür ederim canım moral oldu yorumun Ben kendimi çok koca göbekli hissediyorum. Bi de doktor kızınca bana sen bu boyla niye bu ayda bu hale geldin deyince depresyona girdim ben de çok mu kötü görünüyor acaba diye

Yok kız bizim karşı komşu 14 gün karantina da kaldı o zaman ücretsiz izin kullandı ve sigorta bile yatmıyormuş öyle olunca hatta baya morali bozuldu bu duruma bence sen sakın ücretsiz izin falan düşünme rapor al idare et bi şekilde o şirket de ayrı olay bunca zaman gece gündüz çalışıyorsun sorun yok en ufak bişey de hemen ne yapacaklarını şaşırdılar gıcık oldum valla

Bekleyeceğim sanırım 4lt su içtim bugün inşallah düzelir ya çok sinir bozucu

Canım hiç kabul etme risk alma. O salakların da ekmeğine yağ sürmee

Benim kv de öyle ama battaniye degil hırka falan çok örmüş bende önceden çok Örgü yapardım ama yıllardır hiç örmemiştim sonra işte bebegime 2 tane battaniye ördüm
bos vaktin varsa orersin canim ben orebildiysem herkes orer kolay bi model

bos vaktin varsa orersin canim ben orebildiysem herkes orer kolay bi model
Bakıyım da canım ben pek sevmem böyle küçük küçük örülme şeyleri sıkılırım o biraz beni düşündürüyor görüntü çok güzel ama fazla minimal çalışılıyor o sorun

yok be canım maşallah gayette kibar duruyosun ona neymiş o mu wercek o kiloları

Canım hiç kabul etme risk alma. O salakların da ekmeğine yağ sürmee
kız görsen koskoca müdür karsımda resmen yalwarıyo kocan seni bu halde nası çalıstırıyo diyo damardan girmeye çalıstı kocamı işin içine katmayın çok şükğr bana bakıyo dedim

ya bide bana virüsten dolayı ücretsiz izne çıkıyorum dersen sorun olmaz dediler baksana arkadasın karantınada kalmıs yinede kesmişler yok anam yok yarın beni arıcaklar kararı bildirmek için ama ücretsizi kabul etmicem

Etme canım onların agzından çıkan sözlere güvenme inanma sen az kaldı zaten dayan biraz sonra kurtulursun

Geçmiş olsun . Fizik tedavi kolay kolay vermez . Özelde kadın doğum uzmanından rica edin . Belki verir . Bana rapor konusunda hiç sorun çıkarmadılar , kistlerim yüzünden heralde
Özel gittigim doktor da var 32.haftadan önce vermiyorum diyor insanin halinden anlamıyorlar işyerlerindeki ruh hastası bana zarar verse devletin umrunda değil git ihtar çek istifa et mahkemeye git diyorlar mahkemedende sonuç cikmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…