2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Buldum örneği video atmışsın. Sen test yaptırdın mı canım
yok bana yapmadilar zaten karantinada kalacaksin pozitif ciksa da sadece parol kullanabilirsin dediler. Kotu hissedersem ambulans cagircakmisim o zaman hastaneye gotureceklermis baska tedaviler icin. Ama biseyim yok cok sukur

Merhaba kızlar, herkes iyidir umarım. Evde tadilat, boya badana vs vardı yeni bitti, biz de annemle pazartesi itibariyle temizlikle uğraşıyoruz. Akşamları girip okuyorum yazdıklarınızı.
Bugun bebeğe alınacaklar listesi yapayım dedim aklıma geldi. Bizimkiler Allah nasip ederse kış bebegi olacagi için acaba dışarı çıkarırken nasıl birşey giydirmemiz lazim. Astronot tulum tarzı birşey mi alsam, mont için çok kucuk olurlar sanırım.

yok bana yapmadilar zaten karantinada kalacaksin pozitif ciksa da sadece parol kullanabilirsin dediler. Kotu hissedersem ambulans cagircakmisim o zaman hastaneye gotureceklermis baska tedaviler icin. Ama biseyim yok cok sukur
Ay cok şükür İnşAllah da yoktur canım. Bide test stresi de kötü. İyi düşünelim iyi olsun yani

Bizde bugün eşime yaptırdık test. Adliyede çok arttı diye
Benim eniştem enfeksiyon uzmanı . Hamileler taşıyııcı oluyor genelde dedi gördüğü hastalar heo öyleymiş . Eğer geç kalınmamışsa kadınlar ağır geçirmiyor , ölenlerin hemen hemen hepsi erkekmiş

Dışarı çıkarken Bende tulum düşünüyordum. Bi incesini de ev için.

Ben içi polarlı kalın yumuşak bir tulum aldım bu kış için. Astronot tulum yenidoğanda kullanışlı olur mu bilemedim o yüzden daha yumuşak dokulu bişey olsun dedim

Ben içi polarlı kalın yumuşak bir tulum aldım bu kış için. Astronot tulum yenidoğanda kullanışlı olur mu bilemedim o yüzden daha yumuşak dokulu bişey olsun dedim
nerden aldin canim bende oyle biseyler bakiyorum

Kolay gelsin canım.
Bence de tulum şeklinde olması mantıklı. Çünkü bebekler kucakta taşınırken ister istemez beli sıyrılıyor yukari açılıyor. Sürekli onu indirip kontrol etmektense astronot tulumlar kolay oluyor kullanımı

Hamilelere tedavi uygulanmıyor herhalde değil mi? Ne öneriyorlar acaba

Canım bence ilk aylarda en rahatı battaniye oluyor, ben 3 aydan sonra dışarıda tulum gibi şeyler giydirecegim. İlk çocuğumda da böyle kolay oldu. Battaniyemizin içi dolgulu, dışı yün, iç kumaşı pamuk, çok kalın yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…