2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hic kimseyi kabul etmicem ben alinan alinsin
Aslinda kendilerinin düşünmesi lazim, is bebegin odasına girmek veya girmemek degil ki
size bulaşırsa bebegi bile emzirmezsiniz
Biraz net olmakta fayda var
Altın takmak isteyen bekler altın da kacmiyo bebekte

Bizim akrabalarımız başka şehirde, zaten hastaneden geleceğiz, buradakiler gelmeye korkar bize birşey bulastiysa diye.

Birinci derece annenanne babanne teyze hala dışında kimse gelmek istemez diye düşünüyorum. Ben olsam teklif etmem arar tebrik ederim çok hediye vermek istersen büyükler aracılığı ile gönderirim. Bu dönemde mantıklı olan bu gibi geliyor

Bende hiçkimseyi eve almak istemiyorum. Bisey olsa bebeği emziremeyiz bile ki bebeğin bağışıklığı için ne kadar önemli. Benim eşinin akrabalari 10 saatlik yoldan görmeye gelmek istiyolar bide, ne yapcam bilmiyorum işimiz zor.

Bu misafir olayı beni de düşündürüyor allahtan eşim gelene gelmeyin derim dio bana kalsa ben diyemem çünkü inşallah doğurana kadar azalır da kimse zor durumda kalmaz yoksa hem bize hemde yanımızda kalacaklar bile çok zor durumda kalıcaz

Aynen ben gun icinde de parmaklarimi cok kullanıyorum igne iplikle ugrastigim icin. Kasiyorum birazda parmaklaro yani kumaslari tutturmak icin makinede dikmek icen gece acisi cikiyor diye dusunuyorum.

Kizlar benim gibi dusunmenize sevindim. Kendi annem bile gormemisin oglu olmus ne olacak gelseler dedi cunku cok uzuldum oyle demesine. Biz bide biliyorsunuz koronayi atlattik 2 hafta evde hapis gibi yasadik ekmek almaya bile cikamadan simdi daha da korkuyorum. Ama insanlara anlatamiyoruz iste kv emekli ogretmen olacak bide cahil okumamis biri de degil

Canım hiç endişelenme sorun olacağını sanmıyorum. Benim kuzenim 32. Haftasında doktor son ay hiç gelişmemiş geride kalmış demişti. Doktoru ona ayran soda ve bol bol çerez ye demişti. Kuzenim uyguladı bebek baya da iyi doğdu hiç bi skntı olmadı. Soda ayran çerez tüket bol bol sende.

Kizlar gecende konusu acilmiati biliyorum ama kiyafetleri haftaya yikayip dolabina asam cokmu erken sizce

Monurol diye toz bir içeçek bakalım idrara çıkmamaya çalışıcam

Canım ben kendim covid geçirdim, ama benim ailem de gelmek isteyene hayır denmez der, bayramda yanlarına gittim kimse gelmedi çok şükür, ama herkes korkuyor çevremde, kontrole gittiğimde bile tedirgin oluyorlar. Sizde anneanne zaten risk grubu, biryere çıkamıyordur, gelsin gitsin o boş ver, takma kafana.

Canım benim sağlık ocagindaki ebem bol muz ye demişti ayrıca fındık fıstık ceviz inşallah yardımı olur sana

simdi beni sikayet etti ya kinlendim bebegi inadina kucagina vermek istemem artik verecegim varsa bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…