2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar ishal oldum yatıyorum. Vala korktum hiç olmamıştım. Karnımı tuta tuta kıvrandım. Patates haşlıyorum şimdi başka ne yapayım sizce
Canim soğuk suya bal karistirip iç şerbet şeklinde olacak iyi geliyo onun dışında acı türk kahvesini limon suyuyla karıştırıp yuvarlak hale getir su ile yut cignemeden göz kararı küçük küçük yapabilirsin.

Puset minderi çarşafı ve örtüsü yaptırdım. Düşünen olursa instagramda babynest_agibaby diye bir profil. İstediğiniz kumaş deseninden yapıyor. 105 TL.

Eklentiler

• 8EFBCBDA-E6FE-4D0E-9573-AF882BDC1CFF.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 27
  • 06965C49-9E5A-43E7-950F-3DF251D26DA4.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Konu senin kocan olunca ne diyeceğimi bilemedim sana bizim akıl vermemiz boşa canım Allah yardımcın olsun

Yaaa? Ben görüntü olarak çok seviyorum o model arabaları. Yeni çıktığında bebeğim olursa inşallah bundan alcam diyordum. Ama şimdi o kadar fazla çeşidi varki hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum.
Canım eşin iptal ettirdi de peki kendisi başka bi model mi önerdi? Yani kullanışlı mı bulmadı?

Kızlar ishal oldum yatıyorum. Vala korktum hiç olmamıştım. Karnımı tuta tuta kıvrandım. Patates haşlıyorum şimdi başka ne yapayım sizce
Ay korkma canım korkacak bişey yok. İlk aylarda riskliydi şimdi o kadar da değil. Sadece karın ağrısı rahatsızlık veriyor. Benim aylarım öyle geçti ya. Uzmanlaştım artık. Şöyle söyliyim. Patatesi haşlamak yerine fırında külle. İlave olarak gün içinde pirinç lapası, muz, yoğurt ve bol su tüket. Bunların dışında pek fazla bişey yeme tekrar tetikleyebilir çünki. Bide bana doktorum papatya çayı önermişti ama nedense burdaki çoğu kişi zararlı diyor. Ben tükettim ve ishalimi hemen durdurdu, bi zararını da görmedim. Yani doktorum kahveyi bile kesinlikle yasak, bi yudum bile alma diyen biri, zararlı şey önermez bana. O yüzden sana kalmış canım tüketip tüketmemek. Ben bunları yaptım 1 günde geçti. Gerçi bi kaç hafta sonra tekrar başladı ama o an geçiyor bunları yaparsan

Ben de 75gr yaptırmıştım ve 1. Saat değerim 242 çıktı, açlık 70, 2. Saat 130 civarı idi
Yaklaşık 2 hafta diyet yaptım hiç kaçamak yapmadan ama yeterli düşüş olmadı maalesef, bugün insüline başladık bakalım hayırlısı

Size de çok geçmiş olsun

Ben birsürü isim sundum ona hiç birini kabul etmiyor ki adam

bnim bitane dolabim vardi 3 kapakli kuck bsey. onu bosalttm bebege ayiricam onu oda yapana kadar. yeni almak istemiorm yarn obur gun tkim olarak alirim herseyni diye

Teşekkür ederim inşallah sizin de geçer. Peki şekerin düşüp düşmediğini tekrar nasıl ölçtüler? kandan mi baktılar yoksa diyet sonuçlarınıza mi baktılar?

Dahiliyeci pek ilgili değildi, yarın endokrin doktoruna sorcam sonucumu ben de

bnim bitane dolabim vardi 3 kapakli kuck bsey. onu bosalttm bebege ayiricam onu oda yapana kadar. yeni almak istemiorm yarn obur gun tkim olarak alirim herseyni diye
Ben de dolaplı yatak alıcağıma rağmen gene de bi dolabımı bebiş için boşalttım yetmez diye.

Travel sistem mi seviyorsun canım? Ağır oluyor ama benim de var casual cadillac air. Tek başıma çıkamıyorum bebek ve arabasıyla. Eşime göre gereksizmiş. İlk kızımda basit sallanan 200 TL lik bi beşik almıştım bi de annem hamak yapmıştı. Onları kullanacakmışım. Ben de sinir oldum. Madem bunu aldırmadı ben de bi sene sonra montessorri yataklarından yaptırmaya karar verdim. Hırsım öyle geçti Eşim ne anlar bebeğin ne ihtiyacı olduğundan anca tek bildiği çok harcama buna ne gerek vardı har vurup harman savurma diye ötüyo hödük Ben de olabildiğince heves ettiğim şeyleri aldım valla

Ben mima aldım abimler de memnun hatta burada bir bayan da memnuniyetini söylemişti düşünebilirsiniz bebek arabası olarak

Eve şeker ölçüm cihazı aldım ve 2 hafta boyunca günlük ölçümler yaptım açlık ve tokluk olarak(yemeğin 1. Saati). Açlıklar 95den düşük tokluklar 140 dan düşük olmalı.
Benim tokluklar genelde 150-170 civarı seyretti, bu nedenle insülin başlandı

Yani gelene gelme demek yani zor olabilir. Ama demek lazım. Ben de istemiyorum kimseyi. Annemler bende kalacak ki kronik rahatsızlıkları var..gelen giden nasıl olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…