2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
buradan bir arkadaş bana kan uyuşmazlığı iğnesini mutlaka sor demişti Allah razı olsun
sormasam doktor beni 30 hafta da çağırmıştı kaçıracaktım
yarın iğneyi olmaya gideceğim Allah izin verirse doktorumdan da soğudum bu takibi yönlendirmeyi bile yapamayacaksa ben neden para ödüyorum anlamadım

Kızlar ishal oldum yatıyorum. Vala korktum hiç olmamıştım. Karnımı tuta tuta kıvrandım. Patates haşlıyorum şimdi başka ne yapayım sizce
Dün akşam üstü bende bir anda oldum valla bir tatlı kaşığı kahveye limon sıktım yedim uzandım sonra şükür geçti ,gazoz da iyi geliyor ishale

Ben söylemiştim diye hatırladım canım benimde var çünkü 9. Haftada vurulmustum kanama sebebiyle ama tekrar vurulacakmisim doktor takibi cidden çok önemli benim mesela hafta arası cagirmiyo o önemli tarihlerin başlangıcında çağrıyo genelde aylık gidiyorum burda mesela şeker yuklemesini yeni yaptıranlar var ben yaptirali nerdeyse 1 ay olcak takipten degisiyo. Bir de tabi senin de ilgilenmen arastirman gerekiyo

Evet canım sen söylemiştin teşekkür ederim gerçekten şimdi hastaneden aradılar yarın doktor yokmuş randevumu iptal ettiler cuma gününe aldılar randevumu sinirden deliriyorum

Çiçek çeşitliligini arttırabilirsiniz bebeginizin adını pleksi lazerle kestirip yapistirabilirsiniz güzel olur
isim yazdircamda daha belli degil. Sonradan eklicem onu

Evet canım sen söylemiştin teşekkür ederim gerçekten şimdi hastaneden aradılar yarın doktor yokmuş randevumu iptal ettiler cuma gününe aldılar randevumu sinirden deliriyorum
Önemli değil canim birbirimize yardımcı oluyoruz işte bişey olmaz iğne ücretli ayriyeten eczaneden aliniyo aynı zamanda bebek etkilenmismi diye kan sayımına bakıyorlar doğunca da vuruluyomus bebeğe kan grubuna göre ama uyusmazliktan dolayı bebek sarılık geciriyomus mutlaka oluyomus bu o yüzden mama biberon filan alınması gerek süt hemen gelmiyomus normal olsa bile kişisel biseymis. Mama olarakta sma kesinlikle gaz yapmiyomus ondan alacağım ayriyetende antikolik biberon aldım .

İndirekt coombs testi mi yapıyorlar tekrar acaba? Bana 10-12 hafta gibi bi kere yapılmıştı negatif çıkmıştı ama

İndirekt coombs testi mi yapıyorlar tekrar acaba? Bana 10-12 hafta gibi bi kere yapılmıştı negatif çıkmıştı ama
Negatif çıktığında sanırım doğumdan sonra da vuruluyo diye çağırmamış olabilir doktor bana o test yapılmamıştı ama kanamalardan dolayı 10. Haftada kan uyuşmazlığı iğnesini vuruldum haftaya test yaptırıp tekrar vurdurmam gerekiyomuş doktor bana bu şekilde söylemişti

Canım tekrar yapılacak diye biliyorum .ben hamileligimi öğrendiğimde yapilmisti negatif çıkmıştı o zaman yeni yerlesiyo diye iğne yapılmadı ben zaten adet olduğumu sanmıştım supriz bı şekilde hamileligimi öğrendim sonra 9. Haftada tekrar pıhtı şeklinde kanamam oldu test negatif çıksa bile ignemi vurdular her ihtimale karşı. Ben ayın 5 de gideceğim aylık kontrolüm o zaman çünkü .

Evet canım tekrardan vurulması lazım doktorum öyle söyledi . Bebek doguncada ona vuruluyomus

Kızlar bebeği dışarı çıkarırken üzrine örtecek kalın bir battaniye bulabildiniz mi? Ben bakiyorum ama hep ince battaniyeler var

MaşaAllah canım inşaAllah şekerinde düzelir
37 e kadar dönüyorlar canım

Selam Kızlar , kontrolden geldim benim koz hamdolsun iyi 1606 gr 42 cm olmuşuz böbreğim maalesef dahada büyümüş nefrolojiye yönlendirdi gittiğim hastanede olmadığı için şehir hastanesinden randevu alıp gitmem gerekiyor.kan Ve idrar tahlillerim alındı sonuçlar 2 güne çıkacakmış. Bizden haberler bu kadar inşaAllah sizlerde güzel haberlerle gelirsiniz kontrollerinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…