2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet canım bu fiyattan aldım. bence baya kalın yeterli, hatta dedim çok mu kalın gelcek acaba.
Aa süper o zaman tereddüt etmeyeyim ben de. Bu senin attığın kendi sitesi sanırım. Ben e bebekten alacağım orda kuponum var. Orasi da garantilidir herhalde

Peki owlinin uyku tulumlarina baktin mi ne düşünüyorsun
Bu ikisinin 0-3 aylığını aldım canım. Ama bir arkadaş yarım kundak yeter zaten hareket etmiyorlar ki birkaç ay dedi. Hareket etmeye başlaynca dönüp edince alsaydın dedi. Ben zaten gündüzleri yarım kundak yaparım müslinle ama geceleri bunları giydiririm diye aldım. Beğendim işe yarar umarım.

Eklentiler

• Screenshot_20200923-192314_Chrome.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20200923-192308_Chrome.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 37
Bide uyku gurusu var. O ne biliyor musun

Eklentiler

• image.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 32
  • image.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 29
  • 3C5CA1D6-1670-45B9-A779-04F4E767D068.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 36
Uyku gurusu 3 yaşa kadar kullanılıyor canım. 1 tane alıp 3 sene kullanıyorsun ama ben onu 1 yaşına falan gelince alırım diye düşündüm. Büyüyebiliyor. Farkı bu.
Hmm o da tulum gibi sıcaklığını korur mu ki? O zaman onu almak daha mantıklı degil mi sence

Ben oğlumda kullanmadım ama bunda kararsız kaldım siz sterilatör düşünüyor musunuz? Emzirmeyi düşünüyorum inşallah o yüzden çok biberon çıkmaz emzik de çok düşünmüyorum zaten abisi hiç almadı ama süt sağma parçaları emzik filan gibi şeyler için kullanır mıyım yoksa sizce boşuna mı olur?

Valla ben de almayacağım. Biberon icin biberon temizleyicisi aldim. Kaymar su ile de kaynatırım

Bir tane bundan aldım ama bir tane de arabada kullanmak için bir şey alsam diyorum ben de gri olanlardan

Araba icin olanlardan bende alacagim pusete cok kalin giydirmemek gerek

Ben almiycam gereksiz yer kapliyor kocamanlar. Buyuk bir tencerede kaynaticam.

Peki kanguru için ne düşünüyorsunuz ben kesin alacağım inşallah oğlumda 4 aylıkken filan aldım ve çok rahat etmiştim evde filan iş yaparken hem çocuk hem de ben çok rahattık
Aklımda lillebaby ve ergo baby markaları var ama lillebaby bin yorumları çok daha güzel bir de boba wrap tarzı bir şey mi alsam emin olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…