2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Allah kolaylık ve şifa versin ikimizede ben hep diyetteydim, şimdi o ilk zamanlardaki sıkı diyete geri döndüm 1800 kalorilikti. Son 3 ay 2000 kalorilik beslenecem doğuma kadar. Inşallah sağlıkla kucagimiza alırız yavrularımızı, hem kendimiz sağlıklı oluruz hem bebeğimiz.

Bende perşembe sabah gideceğim ve eminim ki dr dan fırça yiyeceğim 2 hafta önce gelmen gerekiyordu nerdesin diye 50 lik de 175 çıkmıştı 100 lük yüklenecek bu sefer ama diyetime dikkat ettim mümkün olduğunca

Benim de öyle o yüzden kaburgalarım çok ağrıyor. Yan duruyormuş eşek Detaylı ultrasonla bakan böyle durursa sezaryen olmak zorunda dedi. Kendi doktorum da döner o daha çok zaman var dedi.
bencede doner canm ben 1 ay once gttgmde yine yandi. 2 hafta once gttgmde makat gelisduruyordu bugun de yine yanduruyordu

İyi yaptın canım benim içinde kalmasın.
Aman boşver eşler anlamazlar öyle şeylerden. Bizde ilk ya benimki o yüzden hevesli. İkinci olsaydı kesin aynısını derdi eşim, var işte onları kullan ne gerek var yenisini almaya diye
Ama hırsını alacaksın ya ona odaklan en güzeli

Ben mima aldım abimler de memnun hatta burada bir bayan da memnuniyetini söylemişti düşünebilirsiniz bebek arabası olarak
Googleladım. Güzel duruyor canım. İnşallah Rabbim kullanmayı da nasip etsin
Hangi renk aldın? Güzel renkleri mevcut

Ay nasıl düşüncesiz insanlar var canım ya. O kadar haklısın ki, ne altın ne birilerinin bozulması benim bebeğimin sağlığından önemli değil. Virüs kol gezerken, ikinci dalganın da eli kulağında biz doğurduğumuz zamanlarda durum nasıl olur kim bilir. İnsanlar neden bu kadar düşüncesiz davranır hiç anlamam.
Annene ne dedin o öyle deyince?

Canım buna bi bakarmısın fikrin önemli benim için. Sence bu nasıl?
Ben ertelemeyi düşünmüyorum hazır bizimkiler alıyorken hepsini tümden alsınlar istiyorum.
Ben oğlumda almamıştım çok pişman oldum sonra almak istedim ama çoğu 9-10 kiloya kadar ve benim oğlum aylık 1.5 kilo alıyordu o yüzden bir kaç ay için almadım
Kızımda şimdiden aldım

Kızlar günaydın şeker yüklemesi yaptıracağımda doktor 75 gr yaptır dedi cok değil mi siz ne kadar yaptırdınız?

Kızlar günaydın herkes iyidir inşallah kalsiyum ilacı kullanan var mı hangisini iciyorsunuz

Kızlar günaydın. Cok endişeliyim ilk bebegim olacakve kış bebeği olacak. Nasıl giydirecegiz bu bebekleri. 2li 3lü takimlar aldim ancak inceler. Böyle yünlü dolgulu seyler mi almamız lazım

Kızlar günaydın. Cok endişeliyim ilk bebegim olacakve kış bebeği olacak. Nasıl giydirecegiz bu bebekleri. 2li 3lü takimlar aldim ancak inceler. Böyle yünlü dolgulu seyler mi almamız lazım
Canım evin ısısına göre alta iki kat üste yelek ya da ceket, ince ya da orta battaniye kullanırız. Ben hislerle usuyup usumedigini çok anlamıyorum, derece kurtarıcı oluyor. İlk oğlumda bile hala evdeki dereceye bakıyorum.

Ben oğlumda almamıştım çok pişman oldum sonra almak istedim ama çoğu 9-10 kiloya kadar ve benim oğlum aylık 1.5 kilo alıyordu o yüzden bir kaç ay için almadım
Kızımda şimdiden aldım
Aynısından mı canım? Nasıl? Kumaşı dönmesi falan. Denedin mi memnun kaldın mı?

Kızlar günaydın şeker yüklemesi yaptıracağımda doktor 75 gr yaptır dedi cok değil mi siz ne kadar yaptırdınız?
Canım çok değil 330 ml lik elmalı soda tarzında bişey içiriyolar tabi içmesi biraz zor oluyo garanti olsun diye öyle bakıyorlar

Ay kızlar filleri çok beğendim ama ilk oğlumda almadığım için sorun olabilir, almaya çekiniyorum, kardeşine vermeyebilir. Benim yoktu bundan benim olsun der alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…