2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben chicco aldım ama philips mi alsaydım acaba diorum. Bir de weewell in mikrodalga sterilizatöründen de alıcam galiba.

Eklentiler

• Screenshot_20200923-205550_Chrome.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 43
Canım emzik kullanmayacağından çok emin olma bence. Zor bir bebek olmaz umarım ama sussun diye tek çaren de olabilir. Ben hiçbir konuda böyle net cümleler kuramıyorum hiç. Bebeğe göre şekillenir her şey bir müddet.

Bende almayi dusunuyorum ergobaby alicam ilk aylardada sling kullanmayi dusunuyorum

Bazı bebekler çok sıkıntılı oluyor mesela benim yeğenim öyleydi, asla sling ya da kanguruya girmedi. Kızım da öyle olur mu acaba boşa para vermiş olur muyum kestiremiyorum ben

Ben chicco aldım ama philips mi alsaydım acaba diorum. Bir de weewell in mikrodalga sterilizatöründen de alıcam galiba.
Ben de Avent düşünüyorum küçük emzik oyuncak filan da koyarım düşünüyorum
Benim mikrodalga fırınım yok zaten o yüzden diğerlerine bakmadım

Doğru diyorsun. Mecbur olmadıkça kullanmam desem daha doğru olurmus. Bu arada dış kundak aldim ben de

Bende almayi dusunuyorum ergobaby alicam ilk aylardada sling kullanmayi dusunuyorum
Ergobaby nin yeni doğan minderi var onunla beraber Doğumdan itibaren kullanabilirsin aslında ben lillebaby’ye daha yakınım bu ara eskiden ergo istiyordum

Sling olarak emin değilim. Evde bir tanede bundan var onunla rahat edemezsem belki o zaman alırım

Eklentiler

• 2AAC0214-16D7-4DC5-9617-E6DAB96957B9.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 42
Bazı bebekler çok sıkıntılı oluyor mesela benim yeğenim öyleydi, asla sling ya da kanguruya girmedi. Kızım da öyle olur mu acaba boşa para vermiş olur muyum kestiremiyorum ben
Valla oğlum çok kucakçıydı inmek istemezdi o yüzden hayatımı kurtardı diyebilirim şimdi de çok kullanırım gibi geliyor çünkü bebekler anne kucağında olunca daha rahat oluyor kalp atışını filan duydukça ben 9 ay içeride 9 ay dışarıda taşımayı planlıyorum

Canım ben kızımda kullandım resmen elim ayağım oldu hatta elim doğum hediyesi olarak aldı bana ben emzik biberon süt sağma parçaları hepsini atıyordum olmasaydı sıcak su kaynat leğende onları beklet su ve elektrik masrafı cihaz masrafından fazla gelir birde tezgah üstünde içi su doku leğen çabası

Ben de ergobaby almıştım kızım hiç girmedi içine girince çığlık çığlığa ağlıyordu. O yüzden doğunca deneyip almak daha mantıklı. Boşa para vermiş oluyorsun.

Kızlar bebeği dışarı çıkarırken üzrine örtecek kalın bir battaniye bulabildiniz mi? Ben bakiyorum ama hep ince battaniyeler var
Annem kalın kundak battaniye ördü, 2 tane de ayrıca örgü battaniye yapti. lcw'den peluş battaniye de aldım bunlar yeterli olur diye düşünüyorum. Yalnız Karaca'da bebek batyaniyelerinde indirim.var yumuşacık ve çok güzeldi. Fiyatı 50'ye inmiş eğer düşünüyorsan değerlendirebilirsin.
Yakın zamanda ebebeğe giden var mı ?
Kışlıklar gelmiş midir acaba
Hafta sonu gittim, e bebk'te kıyafet olarak pek birşey yoktu ama LCW'de kışlık harika şeyler vardı.

Ben kanguruyu zaten dogduktan sonra alicam slinte sansimiza insAllah sever

Lillebaby hic duymadim daha. Ergobaby evdeyken tek basima takamam diye sling dusundum ilk basta

Ben de ergobaby almıştım kızım hiç girmedi içine girince çığlık çığlığa ağlıyordu. O yüzden doğunca deneyip almak daha mantıklı. Boşa para vermiş oluyorsun.

Aynen en iyisi dogunca deneyip almak hep oyle tavsiye ediliyor

Sling mi kullanmıştınız doğduğu zaman

Lcw ler hep avm de. Avm ye girmek istemiyorum olmadı istediğim şeyleri bulamazsam lcw ye netten bakarım

Bi karaca da harfli gibi olanlar vardi. Pembe mavi krem turuncu. Onu mu diyorsun? Kalin mıydı o. Gözüm var onda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…