2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım süt hemen gelse de emzirsen de anne sütü sarılığı diyorlar kan uyuşmazlığndn dolayı oluyor 2 kızımda da oldu babasının kan grubundanlar ve benimkiler 2 ay gözlerinde sarılıkla geçirdiler ama çok şükür hastaneye yatacak dereceye gelmedik. Kesinlikle öncelikle sık sık emzir emdikçe gelicektir tabi yanında bulunsun ama son seçenek olsun
İndirekt coombs testi mi yapıyorlar tekrar acaba? Bana 10-12 hafta gibi bi kere yapılmıştı negatif çıkmıştı ama
Yapılıyor canım mutlaka testi yapıyorlar negatif olunca rhogam yapılıyor Allah korusun pozitif olsa başka tedbirler gerekli çünkü

Umarım bir aksilik çıkmaz da cuma günü iğnemi olur dönerim canım yoruldum gerçekten doktorlardan da kendim araştırmaktan da

Kızlar bebeği dışarı çıkarırken üzrine örtecek kalın bir battaniye bulabildiniz mi? Ben bakiyorum ama hep ince battaniyeler var
Bunlardan var nette canım ben çarşıda bulup almıştım baya kalın.

Eklentiler

• D7FF0ECD-2DF1-4420-91BF-C404D532DB30.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 35
Bende britax kanguru var, hiçbir aldığımı kullanmayan oğlumu içine koyup evin içinde koşa koşa alistirdim:) sonra dışarıda rahatça gezdik. Ama şimdi ev için bir sling alayım diyorum.

Kızlar bebeği dışarı çıkarırken üzrine örtecek kalın bir battaniye bulabildiniz mi? Ben bakiyorum ama hep ince battaniyeler var
Canım bende kalın bir battaniye var, dolgulu, içi pamuk kumaş, dışı yün, çok rahat kullandım, yine onu kullanacağım. Soğuklarda filan içimiz çok rahattı. Bir tane Taç triko battaniye, bir de kalın pamuk battaniyemiz var.

Umarım bir aksilik çıkmaz da cuma günü iğnemi olur dönerim canım yoruldum gerçekten doktorlardan da kendim araştırmaktan da
Valla canım doktordan yana kaçımız şanslı bilmiyorum ben özele gidiyordum doktorum bıraktı başka doktora geçtim ilgisizdi devlette bi kaç doktora gittim bi tane derdimi anlayan ilgili doktor bulamadım böyle biz araştıra araştıra olsa da sağlıkla vakitlice kavuşalım kuzulara inşallah sadece kan sonucunu beklemek sürer belki yoksa 5 dakikalık canım hiç sıkıntı yapma cuma halledip rahatlarsın inşallah Rabbim kolaylık versin

Kızlar bahsettiğiniz konu ney acaba? Ne iğnesi ne kanı? Bana hiç bişey yapılmadı da gerekli bişey mi?

ya ben cok puset baktim hiçbiri bana rahat gelmedi. sanki iki büklüm duracak gibi ilk aylar zor olurmu bu pusetrler arabada kullanılırmi tecrübeli annisler bi el atin yoksa bez olanlardan mi almalı daha sonra araba koltuğu aliriz

vala 1 ayi gecik bizimki hıçkırıyor canim daha once hissetmedinmi mutlaka hissetmissindir

Hayır canım ilk defa bu gece bu kadar ritmik, düzenli ve uzundu. Hatta korktum içerde işler kötü mü gidio acaba diye, tam bir yürüyen evhamım bazen
yok canım normal hatta haftana baktim simdi 1 ay var aramızda arrik sık sık hissedersin endiselenme

Evet miniğinin hıçkırıkları bende 2 aydır hissediyorum endişelenme

Puset zaten aslinda arabada kullanilmasi gerek. Kendi arabaniz varsa doktora falan gidip goturmek icin sart guvenlik acisindan. Oturamayan bebisler icinde cok fazla durmamali. Normalde icinde yeni dogan icin aparat var buyuyunce cikariyorsun. Genelde 1 yasa kadar kullaniliyor sonra oto koltugu ama yeni dogandan itibaren kullanilan oto koltuklarida var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…