2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hıçkırıktır canım. Valla ben çok hissediyordum hele baş aşağı döndüğü zaman alttan hissediyordum. Doğunca da çok hıçkıran bir bebek oldu

Sling mi kullanmıştınız doğduğu zaman
Gerekli olduğunu düşünmüyordum hiç birşey kullanmadım sonra arkadaşım önerdi hatta kendininkini denettirdi ondan sonra aldım ve neden daha önce almamışım diye üzüldüm
Pusetlerin yeni doğan minderi oluyor onunla kullanmak daha rahat her markada yok diye biliyorum
Bebek doğduktan sonra onu arabada kullanmak güvenlik için şart biz sürekli oğlumu oto koltuğu ile alıştırdık 8 yaşında hala daha oto koltuğu kullanıyoruz 12 yaş galiba yasal sınır

Ay evet bundan baktim cok guzeller. Acaba bu kundak battaniyeler mi yoksa astronot tulumlar mı iyi olur kararsız kaldım
Aynen canım her ihtimale karşı alacağım zaten mamayı yoksa emzirme taraftarıyım bebeğin kan şekeri filan düşüncede direk sarılığa çeviriyi uyku hali vs . Bakalım inşallah zorlanmam bu arada göğüs uclarim çok aciyo şimdiden yaramı olacak anlamadım böyle ayrılmış gibi kendini hazirliyo yoksa catliyomu sürekli nemli tutuyorum kremdir hindistan cevizi yağıdır ama yaniyomus gibi oluyo ucu emdikçe çıkar sanırım ucum fazla belirgin değil.

Kızlar bahsettiğiniz konu ney acaba? Ne iğnesi ne kanı? Bana hiç bişey yapılmadı da gerekli bişey mi?
Canım bana pozitif anne negatifse kan uyuşmazlığı oluyo onunda önemini almak lazım . Hamileligini ogrendiginde kan testinde cikiyo eminsen sıkıntı olmuyo.

Bende arada ritmik korkuyomuscasina bı sıçrama hissediyorum böyle bişey mi bahsettigin bu sıra çok oluyo

kizlar bi oglumuz olacak kismetse ama bide kopek kizimiz olsun istiyorum bebek 6 aylik falan olunca hayvan sevgisiyle buyusun istiyorum sizce cok zorlanir miyim ikisinin bakimiyla

kizlar bi oglumuz olacak kismetse ama bide kopek kizimiz olsun istiyorum bebek 6 aylik falan olunca hayvan sevgisiyle buyusun istiyorum sizce cok zorlanir miyim ikisinin bakimiyla
Benim arkadaşım köpeği bebek doğmadan aldı tuvalet eğitimini falan bebek doğmadan tamamladılar bebek doğunca da bu yüzden zorlanmadığını söyledi.
Sende yavru bir köpek alacaksan ikisini bir arada idare etmek zor olur ya önce alıp düzenini kurman lazım ya da bebişin büyüyünce alman daha iyi gibi

ya doguma 3 ay kala akopek almam pek dogru olmaz gibi dogum olunca haliyle ilgilenemem yazik olur hayvancagiza

Hanımlar merhaba kontrolden geldim çok şükür kilo dışında bi problemimiz yok benim çok fazla kilo aldığımı bebeğiminde göbüşünün büyük olduğunu söyledi bazı tahliller ve diyet yapmamı istedi. Bebeğim hala baş yukarıda duruyor. Böyle giderse bebeğin dönmesinin zor olduğunu doğum ve sonrası sürecin çok sıkıntılı olacağını söyledi, inşallah bu kez başarabilirim diyet yapmayı kendim için hiç yapamadım bunu ama artık söz konusu kızım resmen artık mümkünse yemek yeme sadece su iç dedi

Kilosu kaç çıktı ki canım . Doğuma çok var daha dönebilir ki şimdiden öyle demesi çok tuhaf yeri daraldığı için mi acaba

Benimde kaburgamın orada kafası ayaklar aşağıda düzelmezse makat gelişli normal doğum yapamazsın dedi geçen sefer
Ve ben hissediyorum hala dönmedi yarın ultrasonla da bakar zaten çok da takmıyorum artık bir şekilde doğacak sağ salim gelsinlerde

Kilosu kaç çıktı ki canım . Doğuma çok var daha dönebilir ki şimdiden öyle demesi çok tuhaf yeri daraldığı için mi acaba
1450 dedi canım evet yeri daralıyormuş birde kilo arttıkça suyu da az geldiği için dönemez istenen bi durum değil dedi tekrar şeker falan bakılmasını istedi diyete başla 2 hafta sonra görüşelim dedi benim böbrekte de taş var hem kilo hem taş sancılarını kaynağı bu olabildiğince sürekli su iç yeme isteği oldukça dedi söylemesi kolay ama uygulaması zor inşallah yapabilirim Allah hepimize sağlıklı sıhhatli vaktinde kolay doğumlar nasip etsin inşallah

nasl boyle soyleyebldiki. bnm doktorum 38. haftaya kadar doneblir dedi. benm bebek yan duruyor suan

Aynen canım sağlıklı olsunlar da inşallah bende de normal sezaryen farketmiyor bana da normal olmaz dedi ama sonrasında da toparlanma sürecinde çok sıkıntı yaşarsın sezaryen olsa bile dedi kilo her şey için sıkıntı kaynağı olarak geliyor insanın karşısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…