- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
Diyete tam uyarsam eğer evdeki olcumlerim normal cikiyor ama biraz fazla yersem veya tatlı yersem yüksek çıkıyor . Doktor bana açlık 95, tokluk 130'un altında olsun demişti. Benim bazı durumlarda 140-150 çıktığı oluyor. 1 kere 180'i görmüştümKızlar bende doktora gittim bugün tekrar idrar tahlili ve kültürü istedi manurol verdi çarsamba sonuç göstermeye gidicem diyabetten dolayı diyetisyen görsğn dedi ben pandemidrn dolayı çok hastaneye gitmek istemediğimden gitmemiştim insülin ve diyet yapanlar acaba sizin evdeki ölçümleriniz hep iyi mi çıkıyor benim bazen yüksek çıktığı oluyor
Kötü haber bebek doğum kanalına girmiş dedi toko bağladı onda birsey çıkmayınca eve gidebilirsin dedi
Birde sekretere doğum öncesi covit testi yapılıyor mu diye sordum yapılıyormuş dr a soramadım bebek kanala girdi diyince o aklımdan çıktı ama toko da bağlıyken diğer hamile bayanlarla konuştum eger pozitif olursan şehir hastanesi ne yönlendiriyormuş sizlerin hastanesi nasıl bu konuda
Uzun oldu biraz kusura bakmayın
Ben Perşembe günü kontrole gideceğim, covid testi veya doğum hakkında o gün birşeyler söyler sanırım doktorum.