MaşallahKızlar kontrolden geldim çok şükür her şey yolunda kızım bayagi büyümüş 1400 kg 38 cm olmusuz masallah önde gidiyo gelişimikan verdim sonuca göre uyusmazlik ignem yapılacak. Bide alnı sanki sis gibi doktora sorsam güler mi bana bilen biri yorum yapabilir mi su hacminden dolayimi mi böyle gorunuyo
canim bol bol kasar ve muz ye onlar bebege kilo aldiriyormus ben her sabah kasarli domates maydanozlu sandvic yapip yiyorum hergun yogurt yiyorum buna mi bagli bilmiyorum ama 2 hafta onde benimkideEşim değil de ben minyonum bana da aynı şeyi dedi genetik olabilir ama burda bakıyorum maşallah herkesin önde gidiyor benim bu kadar dikkat etmeme rağmen geride kalınca çok üzüldüm.
Allah başka dert vermesin inşallah o 2 hafta fark zamanla kapanır.
rahim ağzında açılma vs var mı? alttan muayene etti mi canım?Kızlar merhaba, sağ olun iyiki varsınız. Dün akşam tekrar ıslanma oldu dün 3 kere avuç içi kadar oldu ve gün içinde de azar azar olunca akşam dayanamayıp geldim hastaneye. Çünkü sızıntı şeklinde de akabiliyormuş bazen. Yatış yaptırdılar, bugün de kalacam. Dün ciğer geliştirici, progestan, proluton, antibiyotik ve biuru serum yapıldı. Sonra gelmedi su. Şekerime rağmen kilo alımı normal haftasına göre çok şükürkuruyemiş ve kefir çok ise yarıyor. Inşallah bidaha olmaz sıvı gelmesin dua edin bize.
Anrebcim moralini bozma ultrason makinesinden makinesine bile fark ediyormuş. Ayrıca ses dalgasından gelen görüntünün ölçülmesiyle söylüyor doktor hata payı çok fazlaymış. Sen bol süt ürünü, kuruyemiş, kefir tüketmeye çalış. Inşallah hiç bir sorun olmaz.
canim bol bol kasar ve muz ye onlar bebege kilo aldiriyormus ben her sabah kasarli domates maydanozlu sandvic yapip yiyorum hergun yogurt yiyorum buna mi bagli bilmiyorum ama 2 hafta onde benimkide
hc alakasi yk bence bnm karnm kocaman ama bebek kucukHer gün 1 tane muz yiyorum süt yoğurt peynir hepsini tüketiyorum ama özellikle kaşarı da fazla tüketeyim madem.
Maşallah bebeğine canımİnsan çok üzülüyor sanki ben bakamıyorum gibi bir de daha önce de 2-3 kişi dedi 'karnin küçük bebek de küçük doğacak' herhalde diye iyice atıyor şarteller yani insanlar ne konuştuğunu bilmiyor işlero güçleri moral bozsunlar.
benimde karnım küçük herkes öyle diyorHer gün 1 tane muz yiyorum süt yoğurt peynir hepsini tüketiyorum ama özellikle kaşarı da fazla tüketeyim madem.
Maşallah bebeğine canımİnsan çok üzülüyor sanki ben bakamıyorum gibi bir de daha önce de 2-3 kişi dedi 'karnin küçük bebek de küçük doğacak' herhalde diye iyice atıyor şarteller yani insanlar ne konuştuğunu bilmiyor işlero güçleri moral bozsunlar.
Son kontrolden beri ilerleme olmamış mı kilosunda. Doktor ne dedi cnmkizlar nstde kasilma cikmadirahm agzi uzunlugude 42 mm. oda normalms. ama gelismi iyice geriledi. 1536 gr ckti. sevinemedm buyuzden
Siz minyon bir ailesiniz canım. Çok normal böyle olması bence hiç takılma. Boya göre kilosu olur bebeğin deya benm boyum 1.50 esim dsen 1.65 . dr diyo ne bekliyosn da uzuluyosn oda minyon olcak. ama intte hep 2 haftaa kadar gerilk normal yaziyo oyuzden cok uzuluyorm. bn tam snrdaym
Ben 1,65 eşim 1,85 bebeğim hep haftasıyla uyumlu gidiyor. Bence herkes kendi şartlarına göre değerlendirsin. Benim kızım 40 haftada 3540 doğdu arkadaşımın 4100. Hiç moralinizi bozmayınEşim değil de ben minyonum bana da aynı şeyi dedi genetik olabilir ama burda bakıyorum maşallah herkesin önde gidiyor benim bu kadar dikkat etmeme rağmen geride kalınca çok üzüldüm.
Allah başka dert vermesin inşallah o 2 hafta fark zamanla kapanır.
GeçmiŞ olsun canımKızlar merhaba, sağ olun iyiki varsınız. Dün akşam tekrar ıslanma oldu dün 3 kere avuç içi kadar oldu ve gün içinde de azar azar olunca akşam dayanamayıp geldim hastaneye. Çünkü sızıntı şeklinde de akabiliyormuş bazen. Yatış yaptırdılar, bugün de kalacam. Dün ciğer geliştirici, progestan, proluton, antibiyotik ve biuru serum yapıldı. Sonra gelmedi su. Şekerime rağmen kilo alımı normal haftasına göre çok şükürkuruyemiş ve kefir çok ise yarıyor. Inşallah bidaha olmaz sıvı gelmesin dua edin bize.
Anrebcim moralini bozma ultrason makinesinden makinesine bile fark ediyormuş. Ayrıca ses dalgasından gelen görüntünün ölçülmesiyle söylüyor doktor hata payı çok fazlaymış. Sen bol süt ürünü, kuruyemiş, kefir tüketmeye çalış. Inşallah hiç bir sorun olmaz.
Pet koydular mı sana cnm. Renk değişimi olursa aminyon suyu olduğu anlaşılan bir pet var. İlk gebeliğimde gitmiştim senin şikayetlerinle. Pet koyup nst bağladılar. Bir sorun çıkmamıştı. Sana direk önlem almışlar iğne falan yapılmış. Erken doğuma dair birşey dediler mi ?Kızlar merhaba, sağ olun iyiki varsınız. Dün akşam tekrar ıslanma oldu dün 3 kere avuç içi kadar oldu ve gün içinde de azar azar olunca akşam dayanamayıp geldim hastaneye. Çünkü sızıntı şeklinde de akabiliyormuş bazen. Yatış yaptırdılar, bugün de kalacam. Dün ciğer geliştirici, progestan, proluton, antibiyotik ve biuru serum yapıldı. Sonra gelmedi su. Şekerime rağmen kilo alımı normal haftasına göre çok şükürkuruyemiş ve kefir çok ise yarıyor. Inşallah bidaha olmaz sıvı gelmesin dua edin bize.
Bence de alakası yok, benim birine bunu demek aklıma bile gelmez.hc alakasi yk bence bnm karnm kocaman ama bebek kucuk
Ah bu kendini bilmez insanlar...benimde karnım küçük herkes öyle diyorama yapabileceğim bir şey yok elimden geleni yapıyorum doktora sorduğumda iç karnın büyüktür herkesin karın büyüklüğü doğurduğu bebek kg'su aynı olmaz 2.500 doğan bebekle 4 kg doğan bebek de sağlıklı diyor. Bebeğim önden gidiyor diye de sevinilmez demişti 2 hafta fazla önden gitmesi de geri olması da aynı bizim gözümüzde demişti
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 2 gündür çok yoruldum midem bulanıyor bugün ama takmamaya çalışıyorumİnternetten bakınca herşeyin en en kötüsü çıkıyor doktora güvenmek çok da kurcalamamak önemli
Ben 1,65 eşim 1,85 bebeğim hep haftasıyla uyumlu gidiyor. Bence herkes kendi şartlarına göre değerlendirsin. Benim kızım 40 haftada 3540 doğdu arkadaşımın 4100. Hiç moralinizi bozmayınsağlıklı olsunlar
karninla bebegin alakasi yok benimde bol tshirt giyince nerdeyse belli bile degil. Hatta bak dun cekilen bi fotomu atiyim esimin tshirtunu giymistim hamile demezsinHer gün 1 tane muz yiyorum süt yoğurt peynir hepsini tüketiyorum ama özellikle kaşarı da fazla tüketeyim madem.
Canım bundan sonraki haftalarda zaten belli oluyo iki ay öncede bu tarz göstermişti benim doktorum ama baya değişmiş . Negatif çıktı canım yinede iğne yapıldı önlem amaçlı zaten yapiliyomus haliyleben hala böyle bir foto alamadımmaşallah kuzuya inşallah kan tahlilinde negatif çıkar canım
Aynen canım doktor su kabarcığı onlar dediMaşallahhayır canm normal ultrasonda böyle görünebiliyor ☺
Göstermiyor mu kuzu kendiniben hala böyle bir foto alamadımmaşallah kuzuya inşallah kan tahlilinde negatif çıkar canım
aynen benimde negatif çıktı iğneyi yaptılar yine de Allah korusun pozitif çıkmasını istemiyorlar zatenCanım bundan sonraki haftalarda zaten belli oluyo iki ay öncede bu tarz göstermişti benim doktorum ama baya değişmiş . Negatif çıktı canım yinede iğne yapıldı önlem amaçlı zaten yapiliyomus haliyle
ya detaylı da yüzünü dönsün die doktor vuruo o eliyle doktorun vurduğu yere vuruyorduGöstermiyor mu kuzu kendini
Canım geçmiş olsun ben doktora sordum normal karşıladı ama şuan yok yani bende afedersin idrarımi yapıyorum sonra tam bosalmamis gibi oluyo tam kalkmaya yakın öyle oluyo ayrıca test yapılar mi gerçekten sumuymus ?Kızlar merhaba, sağ olun iyiki varsınız. Dün akşam tekrar ıslanma oldu dün 3 kere avuç içi kadar oldu ve gün içinde de azar azar olunca akşam dayanamayıp geldim hastaneye. Çünkü sızıntı şeklinde de akabiliyormuş bazen. Yatış yaptırdılar, bugün de kalacam. Dün ciğer geliştirici, progestan, proluton, antibiyotik ve biuru serum yapıldı. Sonra gelmedi su. Şekerime rağmen kilo alımı normal haftasına göre çok şükürkuruyemiş ve kefir çok ise yarıyor. Inşallah bidaha olmaz sıvı gelmesin dua edin bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?