2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Maşallah hayır canm normal ultrasonda böyle görünebiliyor

canim bol bol kasar ve muz ye onlar bebege kilo aldiriyormus ben her sabah kasarli domates maydanozlu sandvic yapip yiyorum hergun yogurt yiyorum buna mi bagli bilmiyorum ama 2 hafta onde benimkide

rahim ağzında açılma vs var mı? alttan muayene etti mi canım?

canim bol bol kasar ve muz ye onlar bebege kilo aldiriyormus ben her sabah kasarli domates maydanozlu sandvic yapip yiyorum hergun yogurt yiyorum buna mi bagli bilmiyorum ama 2 hafta onde benimkide

Her gün 1 tane muz yiyorum süt yoğurt peynir hepsini tüketiyorum ama özellikle kaşarı da fazla tüketeyim madem.
Maşallah bebeğine canım İnsan çok üzülüyor sanki ben bakamıyorum gibi bir de daha önce de 2-3 kişi dedi 'karnin küçük bebek de küçük doğacak' herhalde diye iyice atıyor şarteller yani insanlar ne konuştuğunu bilmiyor işlero güçleri moral bozsunlar.

hc alakasi yk bence bnm karnm kocaman ama bebek kucuk

benimde karnım küçük herkes öyle diyor ama yapabileceğim bir şey yok elimden geleni yapıyorum doktora sorduğumda iç karnın büyüktür herkesin karın büyüklüğü doğurduğu bebek kg'su aynı olmaz 2.500 doğan bebekle 4 kg doğan bebek de sağlıklı diyor. Bebeğim önden gidiyor diye de sevinilmez demişti 2 hafta fazla önden gitmesi de geri olması da aynı bizim gözümüzde demişti
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 2 gündür çok yoruldum midem bulanıyor bugün ama takmamaya çalışıyorum İnternetten bakınca herşeyin en en kötüsü çıkıyor doktora güvenmek çok da kurcalamamak önemli

ya benm boyum 1.50 esim dsen 1.65 . dr diyo ne bekliyosn da uzuluyosn oda minyon olcak. ama intte hep 2 haftaa kadar gerilk normal yaziyo oyuzden cok uzuluyorm. bn tam snrdaym
Siz minyon bir ailesiniz canım. Çok normal böyle olması bence hiç takılma. Boya göre kilosu olur bebeğin de

Ben 1,65 eşim 1,85 bebeğim hep haftasıyla uyumlu gidiyor. Bence herkes kendi şartlarına göre değerlendirsin. Benim kızım 40 haftada 3540 doğdu arkadaşımın 4100. Hiç moralinizi bozmayın sağlıklı olsunlar

GeçmiŞ olsun canım

Pet koydular mı sana cnm. Renk değişimi olursa aminyon suyu olduğu anlaşılan bir pet var. İlk gebeliğimde gitmiştim senin şikayetlerinle. Pet koyup nst bağladılar. Bir sorun çıkmamıştı. Sana direk önlem almışlar iğne falan yapılmış. Erken doğuma dair birşey dediler mi ?

hc alakasi yk bence bnm karnm kocaman ama bebek kucuk
Bence de alakası yok, benim birine bunu demek aklıma bile gelmez.

Ah bu kendini bilmez insanlar...
Herkesin çevresinde var demekki onlara takilmadim da bı de üstüne doktor deyince üzüldüm. En güzeli dediğin gibi çok araştırmamak doktora güvenmek galiba.
Sağlıkla gelsinler inşallah bebeklerimiz

Ben de zamanında 40 haftada 3300 gram doğmuşum. Babasının maşallahı var ama kızım bana benzeyecek heralde
En önemlisi o tabiki sağlıklı olsunlar inşallah

karninla bebegin alakasi yok benimde bol tshirt giyince nerdeyse belli bile degil. Hatta bak dun cekilen bi fotomu atiyim esimin tshirtunu giymistim hamile demezsin Uzme kendini olcumdende farkedebiliyormus kac yerde okudum 1 aya kadar normalmis geriden veya onden gitmesi

ben hala böyle bir foto alamadım maşallah kuzuya inşallah kan tahlilinde negatif çıkar canım
Canım bundan sonraki haftalarda zaten belli oluyo iki ay öncede bu tarz göstermişti benim doktorum ama baya değişmiş . Negatif çıktı canım yinede iğne yapıldı önlem amaçlı zaten yapiliyomus haliyle

Canım bundan sonraki haftalarda zaten belli oluyo iki ay öncede bu tarz göstermişti benim doktorum ama baya değişmiş . Negatif çıktı canım yinede iğne yapıldı önlem amaçlı zaten yapiliyomus haliyle
aynen benimde negatif çıktı iğneyi yaptılar yine de Allah korusun pozitif çıkmasını istemiyorlar zaten

Canım geçmiş olsun ben doktora sordum normal karşıladı ama şuan yok yani bende afedersin idrarımi yapıyorum sonra tam bosalmamis gibi oluyo tam kalkmaya yakın öyle oluyo ayrıca test yapılar mi gerçekten sumuymus ?

B Berna9035 canım sizde minyonsaniz genetikte bişey olmuyo malum bebekte biraz minik olur. Gerilik kafaya takılacak gibi değil benim eşim 190 bebek haliyle babasına çektiği için ilerde uzun cikiyo doktorda normal dedi babadan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…