2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sor bakalim ayy benim minnos kızım da son 2 kontrolü karşılaştırdığımda baya büyümüş. Yanaklari tombis tombis olmus. Değişimi gormek güzel oluyor

Maşallah canım benim nazlı kız daha hiç yüzünü göstermedi
Kağan Kocatepe'nin böyle bir videosunu izlemiştim 4 boyutlu ultrasonda bu tarz şeyler olabiliyormus yani öyle olduğu için değil ultrasondan kaynaklı ama sen yine de sor için rahat etsin

Maşallah yaaa ne güzel yediklerinin bebeğe yaraması bende dikkat etmeye çalışıyorum ama sanki hep eksik gibi hissediyorum çok şükür doktor bi sorun görmese de ölçümlerinde en son 4 gün geri çıkmıştı ama bilemedim ben sanırım kendimi beslemeye başladım artık inşallah bizimkide normale döner

Hep kapatıyor mu benim ki direk gosteriyo o yönden şanslıyız sanırım aynen canım oluyomus da yinede anne yüreği soruyum diyorum

ben hala böyle bir foto alamadım maşallah kuzuya inşallah kan tahlilinde negatif çıkar canım

kizlar nstde kasilma cikmadirahm agzi uzunlugude 42 mm. oda normalms. ama gelismi iyice geriledi. 1536 gr ckti. sevinemedm buyuzden

kizlar nstde kasilma cikmadirahm agzi uzunlugude 42 mm. oda normalms. ama gelismi iyice geriledi. 1536 gr ckti. sevinemedm buyuzden
Doktor onunla ilgili bişi söyledimi cnm çok şükür kasılma falan yokmuş topar o kendini sıkıntı etme kilosu da az değil ki belki minyon bi bebek olucak üzme kendini

canim son haftalarda daha cabuk kilo aliyormus uzulme kilosu da artar

kg'su çok düşük değil ki doktor mu geriledi dedi anlamadım
Doktor onunla ilgili bişi söyledimi cnm çok şükür kasılma falan yokmuş topar o kendini sıkıntı etme kilosu da az değil ki belki minyon bi bebek olucak üzme kendini
canim son haftalarda daha cabuk kilo aliyormus uzulme kilosu da artar
ultrosan kagidnda 29+6 yaziyor ben 31+6yim. 2 haftaya ckti geriligi.dr korkma endise etme diyor aamma pimpriklenmeden edemiyorm

Hep kapatıyor mu benim ki direk gosteriyo o yönden şanslıyız sanırım aynen canım oluyomus da yinede anne yüreği soruyum diyorum

Son 2 aydır bakıyorlar 4 boyutluyla ikisinde de göstermedi hanımefendi

İyi olsun sağlıkları da Allah'ın izniyle her gün göreceğiz zaten

ultrosan kagidnda 29+6 yaziyor ben 31+6yim. 2 haftaya ckti geriligi.dr korkma endise etme diyor aamma pimpriklenmeden edemiyorm

Benim de aynısı canım 2 hafta geri görülüyor. Ve benim doktorum da pek önemsemedi. 2 haftadan sonrası önemli dedi ama benim de içim içimi yiyor

İyi besleniyorum başka da elimden bişey gelmiyor 2 hafta sonra tekrar başka doktora randevu aldım yoksa benimki yine 1 ay sonra çağırdı, yani bari yakın takip yapsa 1 aya fark daha da açılırsa diye düşünmeden edemiyorum

ya benm boyum 1.50 esim dsen 1.65 . dr diyo ne bekliyosn da uzuluyosn oda minyon olcak. ama intte hep 2 haftaa kadar gerilk normal yaziyo oyuzden cok uzuluyorm. bn tam snrdaym

ya benm boyum 1.50 esim dsen 1.65 . dr diyo ne bekliyosn da uzuluyosn oda minyon olcak. ama intte hep 2 haftaa kadar gerilk normal yaziyo oyuzden cok uzuluyorm. bn tam snrdaym

Eşim değil de ben minyonum bana da aynı şeyi dedi genetik olabilir ama burda bakıyorum maşallah herkesin önde gidiyor benim bu kadar dikkat etmeme rağmen geride kalınca çok üzüldüm.
Allah başka dert vermesin inşallah o 2 hafta fark zamanla kapanır.

Aynı durumu bende yaşadım canım önemli değil endişelenme, gittiğim doktor karın çevresi 2-3 hafta geri diye her hafta gelmemi istedi her gidişimde de kilosu artıyordu ama yine geriydi. Doktorumu değiştirdim sonra sordum böyleydi en son şimdi nasıl diye, herhangi bir gerilik yok gayet iyi kilosu ultrasonda ölçen elden bile değişebilir bu değerler dedi. Ölçüm hatasından kaynaklı olabiliyormuş yani

canım normal suyun gelmesi o ıslaklıktan çok daha farklıymış korkma
Canım hormonelde olabilir oluyo illaki ıslaklık normalde de inşallah korkulacak bişey yoktur

Kızlar merhaba, sağ olun iyiki varsınız. Dün akşam tekrar ıslanma oldu dün 3 kere avuç içi kadar oldu ve gün içinde de azar azar olunca akşam dayanamayıp geldim hastaneye. Çünkü sızıntı şeklinde de akabiliyormuş bazen. Yatış yaptırdılar, bugün de kalacam. Dün ciğer geliştirici, progestan, proluton, antibiyotik ve biuru serum yapıldı. Sonra gelmedi su. Şekerime rağmen kilo alımı normal haftasına göre çok şükür kuruyemiş ve kefir çok ise yarıyor. Inşallah bidaha olmaz sıvı gelmesin dua edin bize.

Anrebcim moralini bozma ultrason makinesinden makinesine bile fark ediyormuş. Ayrıca ses dalgasından gelen görüntünün ölçülmesiyle söylüyor doktor hata payı çok fazlaymış. Sen bol süt ürünü, kuruyemiş, kefir tüketmeye çalış. Inşallah hiç bir sorun olmaz.

Oh ne güzel kasılma yok, rahim agzi kapalı çok şükür bunları düşünüp rahatla canım.kilosu inan hiç kötü değil ki maasallah. Çoğu bitti azı kaldı, tüketiyor musun bilmiyor ama kadar peynir,süt, yumurta , ceviz, kefir tüket. 2 hafta önde veya geride olması normal demişti benim.doktotum da. Senin doktor da endişe etme demiş, bak bebişin senin stresini hissediyor belki bu stresli düşünceler ağrı yapıyor sende. çok şükür sağlıklı, rahatla ve mutlu olmaya bak canım benim. Ha gayet az kaldı, sağlıkla kavusacagiz Allah'ın izniyle

insalah yarabbm cok zormus hamilelik gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…