Sor bakalimAy şimdi ilk bebişim ya takıldım kaldım kaç saattir yinede bı sorcam gülerse gülsünAllah korusun önlemi olmaz ama yinede içim rahatlasin banada öyle geliyo sudan dolayıdır burnuda kocaman cikiyo ama bebek doguyo minnak bisey
Kızlar kontrolden geldim çok şükür her şey yolunda kızım bayagi büyümüş 1400 kg 38 cm olmusuz masallah önde gidiyo gelişimikan verdim sonuca göre uyusmazlik ignem yapılacak. Bide alnı sanki sis gibi doktora sorsam güler mi bana bilen biri yorum yapabilir mi su hacminden dolayimi mi böyle gorunuyo
Aynen öyle ben iki ay önce filan yüzünü görmüştüm insan çok heyecanlaniyoSor bakalimayy benim minnos kızım da son 2 kontrolü karşılaştırdığımda baya büyümüş. Yanaklari tombis tombis olmus. Değişimi gormek güzel oluyor
Maşallah yaaa ne güzel yediklerinin bebeğe yaraması bende dikkat etmeye çalışıyorum ama sanki hep eksik gibi hissediyorum çok şükür doktor bi sorun görmese de ölçümlerinde en son 4 gün geri çıkmıştı ama bilemedim ben sanırım kendimi beslemeye başladım artıkCanım ben pek iştahlı biri değilim oldum olası. Ama bebeğe etki edecek şeyleri yemeye özen gösteriyorum atistirmaligim benim çok oluyo yoksa iki öğün yiyorum . Süt ürünü hiç bı şekilde yoğurt süt içmiyorum gastritim olduğu için peynire özellikle kaşar tüketmeye özen gösteriyorum bı yerden sağlıyorum maalesef o kalsiyum seviyemi. Meyve tüketiyorum olabildiğince kuruyemsi tüketiyorum ama işte bunlar düzenli olarak değil hani kendimi şartlandırma dan tüketiyorum oda çok şükür benden cok bebeğime yansiyo. Mide bulantım olduğundan yumurta et yeni yemeye başladım şuan bile isteksiz tüketiyorum vitamin için. Birde ben vinelac kullanıyorum vitamin takviyesi olarak onun çok etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü içinde probiyotik mevcut kabizligida engelliyo ilaç yerine geçmiyo doktor bunu önerdi kabızlık yaptı çünkü diğer ilaçlar.
Aynen oyle vallaAynen öyle ben iki ay önce filan yüzünü görmüştüm insan çok heyecanlaniyo
Hep kapatıyor mu benim ki direk gosteriyo o yönden şanslıyız sanırımMaşallah canımbenim nazlı kız daha hiç yüzünü göstermedi
Kağan Kocatepe'nin böyle bir videosunu izlemiştim 4 boyutlu ultrasonda bu tarz şeyler olabiliyormus yani öyle olduğu için değil ultrasondan kaynaklı ama sen yine de sor için rahat etsin
ben hala böyle bir foto alamadımKızlar kontrolden geldim çok şükür her şey yolunda kızım bayagi büyümüş 1400 kg 38 cm olmusuz masallah önde gidiyo gelişimikan verdim sonuca göre uyusmazlik ignem yapılacak. Bide alnı sanki sis gibi doktora sorsam güler mi bana bilen biri yorum yapabilir mi su hacminden dolayimi mi böyle gorunuyo
kg'su çok düşük değil kikizlar nstde kasilma cikmadirahm agzi uzunlugude 42 mm. oda normalms. ama gelismi iyice geriledi. 1536 gr ckti. sevinemedm buyuzden
Doktor onunla ilgili bişi söyledimi cnm çok şükür kasılma falan yokmuş topar o kendini sıkıntı etme kilosu da az değil ki belki minyon bi bebek olucak üzme kendinikizlar nstde kasilma cikmadirahm agzi uzunlugude 42 mm. oda normalms. ama gelismi iyice geriledi. 1536 gr ckti. sevinemedm buyuzden
canim son haftalarda daha cabuk kilo aliyormus uzulme kilosu da artarkizlar nstde kasilma cikmadirahm agzi uzunlugude 42 mm. oda normalms. ama gelismi iyice geriledi. 1536 gr ckti. sevinemedm buyuzden
kg'su çok düşük değil kidoktor mu geriledi dedi anlamadım
Doktor onunla ilgili bişi söyledimi cnm çok şükür kasılma falan yokmuş topar o kendini sıkıntı etme kilosu da az değil ki belki minyon bi bebek olucak üzme kendini
ultrosan kagidnda 29+6 yaziyor ben 31+6yim. 2 haftaya ckti geriligi.dr korkma endise etme diyor aamma pimpriklenmeden edemiyormcanim son haftalarda daha cabuk kilo aliyormus uzulme kilosu da artar
Hep kapatıyor mu benim ki direk gosteriyo o yönden şanslıyız sanırımaynen canım oluyomus da yinede anne yüreği soruyum diyorum
ultrosan kagidnda 29+6 yaziyor ben 31+6yim. 2 haftaya ckti geriligi.dr korkma endise etme diyor aamma pimpriklenmeden edemiyorm
ya benm boyum 1.50 esim dsen 1.65 . dr diyo ne bekliyosn da uzuluyosn oda minyon olcak. ama intte hep 2 haftaa kadar gerilk normal yaziyo oyuzden cok uzuluyorm. bn tam snrdaymBenim de aynısı canım 2 hafta geri görülüyor. Ve benim doktorum da pek önemsemedi. 2 haftadan sonrası önemli dedi ama benim de içim içimi yiyor
İyi besleniyorum başka da elimden bişey gelmiyor 2 hafta sonra tekrar başka doktora randevu aldım yoksa benimki yine 1 ay sonra çağırdı, yani bari yakın takip yapsa 1 aya fark daha da açılırsa diye düşünmeden edemiyorum
ya benm boyum 1.50 esim dsen 1.65 . dr diyo ne bekliyosn da uzuluyosn oda minyon olcak. ama intte hep 2 haftaa kadar gerilk normal yaziyo oyuzden cok uzuluyorm. bn tam snrdaym
ultrosan kagidnda 29+6 yaziyor ben 31+6yim. 2 haftaya ckti geriligi.dr korkma endise etme diyor aamma pimpriklenmeden edemiyorm
canım normal suyun gelmesi o ıslaklıktan çok daha farklıymış korkma
Canım hormonelde olabilir oluyo illaki ıslaklık normalde de inşallah korkulacak bişey yoktur
ya benm boyum 1.50 esim dsen 1.65 . dr diyo ne bekliyosn da uzuluyosn oda minyon olcak. ama intte hep 2 haftaa kadar gerilk normal yaziyo oyuzden cok uzuluyorm. bn tam snrdaym
Oh ne güzel kasılma yok, rahim agzi kapalı çok şükür bunları düşünüp rahatla canım.kilosu inan hiç kötü değil ki maasallah. Çoğu bitti azı kaldı, tüketiyor musun bilmiyor ama kadar peynir,süt, yumurta , ceviz, kefir tüket. 2 hafta önde veya geride olması normal demişti benim.doktotum da. Senin doktor da endişe etme demiş, bak bebişin senin stresini hissediyor belki bu stresli düşünceler ağrı yapıyor sende. çok şükür sağlıklı, rahatla ve mutlu olmaya bak canım benim. Ha gayet az kaldı, sağlıkla kavusacagiz Allah'ın izniylekizlar nstde kasilma cikmadirahm agzi uzunlugude 42 mm. oda normalms. ama gelismi iyice geriledi. 1536 gr ckti. sevinemedm buyuzden
insalah yarabbm cok zormus hamilelik gercektenOh ne güzel kasılma yok, rahim agzi kapalı çok şükür bunları düşünüp rahatla canım.kilosu inan hiç kötü değil ki maasallah. Çoğu bitti azı kaldı, tüketiyor musun bilmiyor ama kadar peynir,süt, yumurta , ceviz, kefir tüket. 2 hafta önde veya geride olması normal demişti benim.doktotum da. Senin doktor da endişe etme demiş, bak bebişin senin stresini hissediyor belki bu stresli düşünceler ağrı yapıyor sende. çok şükür sağlıklı, rahatla ve mutlu olmaya bak canım benim. Ha gayet az kaldı, sağlıkla kavusacagiz Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?