2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ladylone Canım önlem almaları çok güzel canını sıkma stres daha da tetikler bı takım sıkıntılar zaten cikiyo ister istemez bebeğe bakmislardir önem amaçlı yapılan şeyler zaten rabbim yardımcınız olsun inşallah zamanında gelir minikler kaç kg çıktı nasılmış bebis

Ben uzun zamandır koldan yapiyorum genelde gelmiyor ara sıra çok az nokta kadar kan geliyor

Benim de senin gibi canım maşallah size de

Ben epey süt ürünü tüketiyorum bünye alışkın canım Kaşar alayım bari ben de tüketeyim her gün.

Cok nazlı o zaman seninki canım insan ama çok merak ediyo birisine benzetmeye çalışıyor ama ilk üç ay zaten birine benzetmek çok nadir bebekler çok degisiyo

Evet nazlı kızım yüzünü göstermez ama her gittiğimiz doktor hemen cinsiyeti söylüyor nasıl utangaçlık bu ben bilmem

Yüz gorumlugu istiyo o zaman naparsin

Kizlar bebek bezi ne kullanmayi dusunuyorsunuz ve ne kadar stok yapicaksiniz

Dün kötüydüm ama şükür şimdi iyiyim canım 1.286 gr kilosu gelisimi ve suyu iyi dedi. Inşallah vaktinde sağlıkla doğar yavrularımız

Şuan kararsızım kimle konustuysam en küçük paketten al dedi her bez bebek tenine uygun olmuyomus yani tam anlamıyla doğru bezi bulmak ilk zamanlar için biraz sıkıntılıymis iki ablamda can bebeden çok memnun kaldılar hiç değişmeden yani 4 yigenim onla büyüdü diğer bezler hiç etki etmedi. Bende sanırım onla baslayacagim kalitesi fiysti gayet uygun . Geçen mesela yeni doğum yapan biriyle konuştum Prima stoklamisti sırf çok iyi diye ama bebeğinde aşırı sızma yapmış arkadaşına hediye etmiş kullanamadığı için. Sleepy almış oda cildinde soyulma yapmış. Molfix denemiş onda hiç bı sıkıntı görmemiş. Degisiyo yani. Benim aklımda şuan sleepy yada can bebeyle başlamak var en küçük paketiyle açıkçası ama iyi gelir mi bilmiyorum .

Kaç haftalık olmuştun takvim kayıtlı değil ya karıştırıyorum aynimiydik

28 haftalık şükür canım senle aramızda 2 gün var benim 25 aralık doğum görünüyo, diyetle devam ediyorum ben en başından beri ama çok kuruyemiş, süt ürünü vs tuketiyorum. Onlarda sayılı aslında ama şekerim cikmadigi için onlardan çok yiyorum

Kaç haftalık olmuştun takvim kayıtlı değil ya karıştırıyorum aynimiydik

Maşallah senin de bebişine canım bu arada okudum mesajını, gayet iyi kilosu Hiç kilosuna takılmamak lazım sağlıklı olsunlarda doğunca da alırlar nasıl olsa. Benim yeğenlerim ikiz 1,100 gr ve 7 aylık doğdular maşallah hiç bir sorunları yok şuan 16 yaşındalar. Allah korusun yeterki.

O mu bu mu derken akşam 60'lı Sleppy aldım internetten. Çok gibi gelse de 2 hafta bile belki gitmez.
O kadar araştırdım şöyle kimsenin hemfikir olduğu bir bez görmedim biri çok iyi demiş öbürü berbat demiş biz de deneyip göreceğiz artık

Selam arkadaşlar bende şükür artık doğum için evime geldim hazırlik zamanı çıkardik abiden kalan malzemeleri şimdi yikiyicagim hepsini kılıfı çıkıyor Allah'tan,yalnız besigi birine vermiştim boyasi çok kötü olmuş sizce nasıl boyayla boyanır bilgisi olan var mı

Sonuç göstermeye doktora gidiyorum içimde köyü bir his var dua edin bana

insalah yarabbm cok zormus hamilelik gercekten
Yalnızca doktora kulak verin, iç sesinizi dinleyip endişelenmeyin inşallah bi sıkıntı olmaz minik gayet iyi olur kilosu da iyi hem hiç üzülmeyin strese girmeyin, iyi hissetmeye bakın bebeğiniz için.

Evet ya, hamileliK korumaya denk geldi hepimizde benim de moralim çok bozulmuştu, ama bir taraftan rahattım, evden çıkmıyordum, okullar kapanmıştı, kızımı derslere ve etkinliklere zorunda kalmadım, ilk 4 ay çok midem bulanıyordu, yani bir taraftan da rahattım :)
Olmaz mı haberim canım, bütün gün haberler açık izliyoruz :) seviniyoruz burda bizde, Allah iqidlerimizi korusun

Arkadasar yeni aldığınız mobilyalari neyle siliyorsunuz? Içimden camasir suyuyla silmek geliyor amaaa kokusu siner kalinti olur vs diye korkuyorum tabi
Ben suya az bir şey Arap sabunu kattım ve sirke. Onunla sildim kurudu, soraki gün iki defa bezi ıslatıp sildim. Yani bir gece sirkeli ve sabunlu su üzerinde kaldı. Çekmeceleri ve dolabı açık tutum. Temiz bezle iki defa sildikten sonra yine açık bırakmıştım. Koku kalmamış mobilyanın.

Süper. Teşekkür ederim gelsin mobilyalar deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…