2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Alakası yok karnım daha 4 5 aylık hamile gibi duruyor herkes öyle söylüyor ama bebe 1 hafta önde gidiyor kilosu da gayet iyi bu arada kaşar gerçekten etki ediyor ama dikkatli tüket ben her sabah kahvaltıda yiyorum ama bünye alışkın olmadıgı için yüzümde alerji yaptı sanırım mayın tarlasına döndü yüzüm sende yaşama bu durumu ben normalde çok Süt ürünü sevmediğim için birden düzenli tüketmeye başlayınca sonuç böyle oldu

aynen benimde negatif çıktı iğneyi yaptılar yine de Allah korusun pozitif çıkmasını istemiyorlar zaten
Aynen canım çok şükür her şey yolunda bı aksilik olmazsa 2 Kasım'da gelirsin durumuna göre dedi sonrasında sanırım iki haftada bir çağıracak

ya detaylı da yüzünü dönsün die doktor vuruo o eliyle doktorun vurduğu yere vuruyordu asla yüzünü dönmüyor yandan burun ölçüsünü zor almışlardı
hadi yaa. Detayludan sonra bakmadılar mi 4boyutlu. Bende her ay bakıyor değişimi cok hosuma gidiyir bebisin. Yanaklar falan doluyor son gittigimizde ayaklarini kafasina cektigindem cok göremedik ama

Son 2 aydır bakıyorlar 4 boyutluyla ikisinde de göstermedi hanımefendi

İyi olsun sağlıkları da Allah'ın izniyle her gün göreceğiz zaten
Cok nazlı o zaman seninki canım insan ama çok merak ediyo birisine benzetmeye çalışıyor ama ilk üç ay zaten birine benzetmek çok nadir bebekler çok degisiyo

Cok nazlı o zaman seninki canım insan ama çok merak ediyo birisine benzetmeye çalışıyor ama ilk üç ay zaten birine benzetmek çok nadir bebekler çok degisiyo
Yaaa oyle deme benimkinin burnu benim burnumun kopyasi dudakları ise babasınınkinin aynisi babasının uzun yuzu vardır minnosum ben gibi yuvarlak yüzlü

Son gittiğim kontrolde ilk defa bebişimi 4d ultrasonda görebildim bakarken gözlerini açıp kapadı gibi geldi, doktora da söyledim o an hatta fotoğraf yakalamış ama gözleri açık mı sizce de yoksa anlık yakalamadan kaynaklı göz yanılsaması mı yaşıyorum çok hoşuma gidiyor gözünü açık düşününce bana bakıyor sanki minnoşum

Eklentiler

• 20201005_133330.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 88
Yaaa oyle deme benimkinin burnu benim burnumun kopyasi dudakları ise babasınınkinin aynisi babasının uzun yuzu vardır minnosum ben gibi yuvarlak yüzlü
Ay ne biliyim burda zaten suyun içinde ya benzetemiyo insan yoksa bizimde öyle yüz hattımız çok düzgün değil ilk doğunca zaten sis oluyo her yanları aman sağlıklı olsun da çok şükür

Yaa masallah son gittiğimdeki resmi benim de böyle. Bence açık gözleri

Artık göz açık kapayabiliyolarmis zaten canım yansımış olabilir minige maşallah çok düzgün yüz hatları ultrasondan sanırım basınc az çok güzel çıkmış

hadi yaa. Detayludan sonra bakmadılar mi 4boyutlu. Bende her ay bakıyor değişimi cok hosuma gidiyir bebisin. Yanaklar falan doluyor son gittigimizde ayaklarini kafasina cektigindem cok göremedik ama
Bakmadı kuzum 4 boyutlu hiç daha sonra bende çok merak ediyorum

ultrosan kagidnda 29+6 yaziyor ben 31+6yim. 2 haftaya ckti geriligi.dr korkma endise etme diyor aamma pimpriklenmeden edemiyorm
Canım kefir içmeyi dene her şeyi yapıyorsan ek takviye alabilirsin balık yağı tarzında bişey olmuyo balık yiyebiliyosan tabi balık yemen daha mantıklı. Ama dediğim gibi üzülme su sralar zaten tam kilo hızlı alma vakti benimle nasıl dalga geciyolar iki kg anca doğacak o cocuk diye ama ben takilmiyorum araştırıyorum kaşar ve muz kuruyemisler tüketiyorum su ince kıl biber olarak geçen biber de bebeğe kilo yapiyomus ondan tüketiyorum. Diyorum ya sen elinden geldiğince beslen ama minyonsaniz zaten bebeğin boyuna göre kilosuda orantılı olarak doğacaktır bunlara takılma rahim damarlarinda bı sıkıntı yoktu demi. Daha çok sola yatmaya çalış yürüyüşler yap ki bebeğe kan akisin fazla olsun .

Aynen canım çok şükür her şey yolunda bı aksilik olmazsa 2 Kasım'da gelirsin durumuna göre dedi sonrasında sanırım iki haftada bir çağıracak
beni de 32 hafta da çağırdı sonra 2 hafta da bir geliceksin demişti demek ki genellikle doktorlar öyle çağırıyor

beni de 32 hafta da çağırdı sonra 2 hafta da bir geliceksin demişti demek ki genellikle doktorlar öyle çağırıyor
Canım ilk zamanlar sık gidiyodum ama bı sıkıntı görmediği sürece hep aylık gittim kendi sıkıntım olunca bir yada iki kez gitmisligim vardır. 34 de nst baslaniyo dedi. Ben özele gidiyorum 10 boyunca ücretsiz oluyo ona göre mi cagiracak bilmiyorum.

rahim ağzında açılma vs var mı? alttan muayene etti mi canım?
GeçmiŞ olsun canım

Benimki riskli gebelik arkadaşlar başından beri epey sıkıntılı devam eden bir hamileligim var o yüzden riske atmak istemediler. Amniyon sıvı için dün ve bugün pet koyuldu ama progestan başladılar direk hem iğne hem hap su sonra gelmedi. Idrar kaçağı da olabilir, amniyon sıvı da olabilir, enfeksiyon için fitil kullanıyodum üç gündür ondan da olabilir dendi. Inşallah tekrar olmaz. Allah hepimize kolaylık versin ama kendinizi hiç yormayin. Cumartesi günü dolaştım bayağ ve ağrı olmuştu çatı kemiklerimde. Sonra böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…