2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
sag kasigima vuruyodu. smdi gecti sola vuruyo.dr a soledm gel dedi 10.30 dayms boslugu vakit gecrmeye calisiyorm dua edin nolur
Kendini yorduğun için olmuştur kötü düşünmemeye çalış doktora gidene kadar ayaklarının altına yastık koyup dinlenmene bak sıkma canını

aynn ondandr belki. belkide idrar yollarm enfeksiyon kapmstir demi. insalaah kotu bsey degldir allahm
Kötü düşünme bizim minnaklar nazlı annesi herşeyde hemen bizi korkutmayı beceriyolar ama gidince göreceksin onun keyfi gayet yerinde olucak az kaldı zaten Muayne saatine içini ferah tut

Bu yaptığınız çok yanlış. Bu topikte bile değilsiniz gelip 2 yorum yazıp insanları korkutmaya hakkınız yok. İlk doğumunda çevremde normal doğum yapanların hikayelerini dinledim hep. Bir yengem anlatmak istemedi ! Neden anlatmak istemedi acaba ? Karşısındaki insanı düşündüğü ve olumsuz etkilemek istemediği için olabilir mi ? Biraz ince düşünce

Kızlar kontrolden geldim çok şükür her şey yolunda kızım bayagi büyümüş 1400 kg 38 cm olmusuz masallah önde gidiyo gelişimi kan verdim sonuca göre uyusmazlik ignem yapılacak. Bide alnı sanki sis gibi doktora sorsam güler mi bana bilen biri yorum yapabilir mi su hacminden dolayimi mi böyle gorunuyo

Eklentiler

• IMG-20201005-WA0000.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 73
oy masallah yesin onu teyzesi

Maşallah yaaaa ne güzel poz yakalamışlar biz yüzüne hasretiniz kilosu da maşallahı war neler yiyorsun acaba sormusmuydum hatırlamıyorum sorduysam kusuruma bakma

Maşallah canım Allah nazarlardan saklasin alnı bence fotoğraftan kaynaklı öyle. Su içindeler ya. Bende ne fotolar var öyle degisik değişik. Korkma yani

Maşallah yaaaa ne güzel poz yakalamışlar biz yüzüne hasretiniz kilosu da maşallahı war neler yiyorsun acaba sormusmuydum hatırlamıyorum sorduysam kusuruma bakma
Canım ben pek iştahlı biri değilim oldum olası. Ama bebeğe etki edecek şeyleri yemeye özen gösteriyorum atistirmaligim benim çok oluyo yoksa iki öğün yiyorum . Süt ürünü hiç bı şekilde yoğurt süt içmiyorum gastritim olduğu için peynire özellikle kaşar tüketmeye özen gösteriyorum bı yerden sağlıyorum maalesef o kalsiyum seviyemi. Meyve tüketiyorum olabildiğince kuruyemsi tüketiyorum ama işte bunlar düzenli olarak değil hani kendimi şartlandırma dan tüketiyorum oda çok şükür benden cok bebeğime yansiyo. Mide bulantım olduğundan yumurta et yeni yemeye başladım şuan bile isteksiz tüketiyorum vitamin için. Birde ben vinelac kullanıyorum vitamin takviyesi olarak onun çok etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü içinde probiyotik mevcut kabizligida engelliyo ilaç yerine geçmiyo doktor bunu önerdi kabızlık yaptı çünkü diğer ilaçlar.

Maşallah canım Allah nazarlardan saklasin alnı bence fotoğraftan kaynaklı öyle. Su içindeler ya. Bende ne fotolar var öyle degisik değişik. Korkma yani
Ay şimdi ilk bebişim ya takıldım kaldım kaç saattir yinede bı sorcam gülerse gülsün Allah korusun önlemi olmaz ama yinede içim rahatlasin banada öyle geliyo sudan dolayıdır burnuda kocaman cikiyo ama bebek doguyo minnak bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…