Kızlar migrosta bebek bezlerinde indirim var ben aldım bugün. Araştırdım epey molfix aldım. Yeni doğum yapmış çok arkadaşım var hepsi de deneme yoluyla bulursun dedi ama molfix önerdiler. İlk zamanlar günde 6 defa falan değiştiği oluyormuş. Ben 46 lı 2 tane aldım şimdilik. Mühendisinoğlu da öneriyor hatta. İsterseniz bir bakın
Selam arkadaşlar bende şükür artık doğum için evime geldim hazırlik zamanı çıkardik abiden kalan malzemeleri şimdi yikiyicagim hepsini kılıfı çıkıyor Allah'tan,yalnız besigi birine vermiştim boyasi çok kötü olmuş sizce nasıl boyayla boyanır bilgisi olan var mı Eki Görüntüle 2700517
Eki Görüntüle 2700516
Rich ile boyayabilirsin canım hatta istersen farklı renk bile yapabilirsin. Ama sadece belirli yerleri yani kötü olan yerleri boyayayım dersen birebir aynı renkten al sadece oraları boya. Eğer hepsini farklı renk yaparsan da vernik de atman gerek
Stok yapmayı düşünmüyorum çünkü hangi bez markasının bebeğe iyi geleceğini ancak kullandık a anlayacağız. İlk olarak bir paket Molfix Pure&soft alıp deneyeceğim.
Stok yapmayı düşünmüyorum çünkü hangi bez markasının bebeğe iyi geleceğini ancak kullandık a anlayacağız. İlk olarak bir paket Molfix Pure&soft alıp deneyeceğim.
28 haftalık şükür canım senle aramızda 2 gün var benim 25 aralık doğum görünüyo, diyetle devam ediyorum ben en başından beri ama çok kuruyemiş, süt ürünü vs tuketiyorum. Onlarda sayılı aslında ama şekerim cikmadigi için onlardan çok yiyorum
Canım biz telefondan çekiyorduk yüzünü gösteriyordu anlık bu gitmemde normal kodakin resim kağıdına basilmis halini verdi kalın yani çerçeveye konulan cinsten bende uygun bı çerçeve bulup koymayı planlıyorum
herkese merhaba,
çalışan anneler 32. haftada izine ayrılacakmısınız. Doğum tarihleriniz belli oldumu. izin konusunda kararınız nedir.
ben çok kararsıızım.
herkese merhaba,
çalışan anneler 32. haftada izine ayrılacakmısınız. Doğum tarihleriniz belli oldumu. izin konusunda kararınız nedir.
ben çok kararsıızım.
Maşallah senin de bebişine canım bu arada okudum mesajını, gayet iyi kilosu Hiç kilosuna takılmamak lazım sağlıklı olsunlarda doğunca da alırlar nasıl olsa. Benim yeğenlerim ikiz 1,100 gr ve 7 aylık doğdular maşallah hiç bir sorunları yok şuan 16 yaşındalar. Allah korusun yeterki.
Tabi canim benim kuzenlerim 600 gram filan doğdular pamuklarin içinde beslendiler şuan 23 yasindalar bide o zaman böyle imkanlar yoktu biri Samsun da biri Ankara'da durdular düşünsene aylarca aynı yerde bile degillerdi çok zorluk çektiler ama çok şükür olacağın önüne gecilmiyo maalesef veren de o alanda ne denir ki sadece onlem alıyoruz biz
herkese merhaba,
ben çok kararsıızım.
Gün içinde yaptığın işlere göre değişiklik gösterebilir canım. Çok yorulduğun zamanlar hareketlerinde azalma olabilir. Bişeyler yiyip sırt üstü uzan biraz elinle karnını kaşı falan bi bak hareketlenme artıyo mu?
Canım içinin rahat etmesi için doktora gidebilirsin . Onun dışında çok yorulmuş olabilirsin tatlı bişey yada en azından soğuk su için biraz bekle sol tarafa yatmayı dene yine aynı gibisiyse bı görülmekte fayda var.
Endişe etme canım, arada oluyor böyle. Geçen hafta bir iki gün bana da bebeğin hareketleri az gibi geldi. Doktora gittigimde de söyledim hata 2 gündür sanki az hareket ediyor gibi dedim. Ultrasona alınca bir baktık ki kıpır kıpır sonra içim rahatlayinca o gün daha fazla hissetmeye başladım. Sanırım stres yapmak etkiliyor bebisleri ama içine sinmiyorsa istersen doktora git yine de.
herkese merhaba,
ben çok kararsıızım.
herkese merhaba,
ben çok kararsıızım.
herkese merhaba,
ben çok kararsıızım.
Rich ile boyayabilirsin canım hatta istersen farklı renk bile yapabilirsin. Ama sadece belirli yerleri yani kötü olan yerleri boyayayım dersen birebir aynı renkten al sadece oraları boya. Eğer hepsini farklı renk yaparsan da vernik de atman gerek
Gri mi yapsam diye düşündüm ama vazgeçtim beyaz olsun beceremem felan ziyan olmasın dediğiniz boya alsam vernik felan ister mi beşiğin kendi boyasida parlak değil
Gri mi yapsam diye düşündüm ama vazgeçtim beyaz olsun beceremem felan ziyan olmasın dediğiniz boya alsam vernik felan ister mi beşiğin kendi boyasida parlak değil