canim bol bol kasar ve muz ye onlar bebege kilo aldiriyormus ben her sabah kasarli domates maydanozlu sandvic yapip yiyorum hergun yogurt yiyorum buna mi bagli bilmiyorum ama 2 hafta onde benimkide
Benim şeffaf değilde az az beyaz akıntım olmaya başladı birde hafif bir kaşıntı vardı 2-3 gündür sürekli bol suyla yıkadım. Dünden beri daha iyiyim ama mantar mı oldum acaba bilmiyorum. Artarsa doktora soracağım.
Kızlar ya dün hafifti bugün daha fazla böbreklerimde ağrı oldu. Akşama doğru biraz ağrı hafifledi ama gün içerisinde ağrım oldu baya. Bir de sırtımda çok kötü kaşıntı var yara ettim artık kaşımaktan. Kaşıntı bugün başlamadı bir haftadır falan var ama ben cilt kuruluğundandır diye aldırış etmedim. Şimdi birde böbreklerim ağrımaya başlayınca korkmaya başladım hiç duydunuz mu böyle bişey. Gebelikte böbrek ağrısı ve kaşıntı birbiriyle mi alakalı acaba?
Canım kaşıntınin sebebini en kısa zamanda ortaya çıkması gerek neyden kaynaklandiginin doktora basvurabilirsin . Böbreklerin de taş vs varmi çocukta baskı yapabilir organlar yer değiştirdiği icin idrar yollarıyla da alakalı olabilir bir duru sebep var tahlil yapılması gerek gecmiyosa .
Tekli Müslim bez alsan daha mantıklı bence canım ben şahsen öyle yapacağım çok kullanışlı oluyomus. Onun dışında zaten kalın tarzda örgüden filan battaniye var inceli kalinli
Iyi o zaman. Bana da şeker bakıldı mi diye sordu. Ama 6 gün ileri olmasinı cok da dert etmedi. 2 haftaya kadar normal görünebiliyormuş. Fark acıkmadıkça
Tekli Müslim bez alsan daha mantıklı bence canım ben şahsen öyle yapacağım çok kullanışlı oluyomus. Onun dışında zaten kalın tarzda örgüden filan battaniye var inceli kalinli
İnşaallah sağlıkla sonuna kadar gelir ben de 31+1 oldum doktorum 38 de almayı düşünüyor bana da hızla geçiyor ama bi yandan da yıllarıdır hamile gibiyim çok garip duygular içindeyim