2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
MaşaAllah nasılda tatlı
Evet gözleri açık gibi MaşaAllah
buda benm cocugum teyzeleri. 2 haftada sdce 150 gr alms ama allahm nolur saglikli eylesn
Canım kilosu çok kötü değil zaten bu haftalardan sonra hızlı kilo almaya başlıyorlar, özellikle muz ve kaşar peyniri ye hemen toparlamaya başlar.
Dün kötüydüm ama şükür şimdi iyiyim canım 1.286 gr kilosu gelisimi ve suyu iyi dedi. Inşallah vaktinde sağlıkla doğar yavrularımız
MaşaAllah

herkese merhaba,
çalışan anneler 32. haftada izine ayrılacakmısınız. Doğum tarihleriniz belli oldumu. izin konusunda kararınız nedir.
ben çok kararsıızım.
Ben de çok kararsızım, riskli gebelik olmasa sonuna kadar çalışırdım ama işim çok stresli. Ama doğduktan sonra 1 hafta bile ne kadar kıymetli oluyor onu da biliyorum. Bakalım 32de doktor kontrolünde karar vericem gibi duruyor

Kızlar sizin de minnoşlarınız yaramazlık yapmaya başladı mı? Benimki sol kaburgamdan hoşlanmadı. 2gündür ittiriyor kaburgamı, acıyor uykudan uyandırıyor. Acaba ne alıp veremediği var kaburgamla

Büyüdükçe yer azalıyor artık rast ele yapıştırıyor o da Maşallah :)

Kızlar eşimi ikinci pozitif nedeniyle 3 gündür ilçe sağlık müdürlüğünden arayan soran olmamıştı, gelen giden de olmadı. Eşim daha o gün bakanlığı aramıştı kayıt oluşturmuştu napcağımızı öğrenmek istiyoruz diye. Bugün bakanlıktan aradılar, karantinanız bitmiştir ikinci karantinaya gerek yok, ilaç da verilmicek dediler. Çok şükür eşim iyi ama biz tedbir amaçlı 1 hafta daha ayrı yatıcaz evde maskeyle gezicez aynen karantinada gibi devam. Bu arada 1 ay içinde 4 kere pozitif çıkan bir tanıdık var 3. Testinden sonra bakanlıktan arayıp azarlamışlar adamı test yaptırıp durmayın başlayın işinize diye. Nasıl bir sistemin içindeyiz Allah sonumuzu hayretsin

Yaa aynı beşikten bende var maun rengi. İkinciler çok masrsfsız Oluyor. Biz de eve çıkardık büyük eşyaları temizlemesi kaldı. Güzel günlerde kullanalım inşallah

Selam Aleyküm arkadaşlar ben 2 aydır kontrole gidiyorum bebeğimi ultrasona almıyorlar
Oysa ben görmek istiyorum.
Kilosu boyu ne kadar bilmiyorum.
Bu arada almanyadayım.
Sizde durum nasıl 28 haftalarda ultrasona bakılmıyormu
Yoksa Almanya'da mı böyle.

Birde ben 56 kilo ile hamile kaldım.
Şimdi 69 kiloyum.
Sizce Bu normal mi. Bana fazla geliyor ama bilmiyorum.
13 kilo almışım 28 haftadayım.
Ama karnım var sadece kalçam falan yok yanı

Ne hakları var ki azarlamaya.
Böyle ciddi bir konuda.
Çok saçma yaa.
Test yapıp durmayın ne demek.
Bilmiyorum ben sinirlendim açıkçası

Canım yurt dışında sanırım doğuma kadar toplamda 3 kez ultrasonla bakılıyor. Sen ultrason istersen özel bir merkeze gidip ücretli baktirabiliyorsun diye biliyorum. Türkiye ile sistem farklı yani.
Kilo konusu ise kişiden kişiye göre değişir. Doktorlar toplamda 15-16kg ideal diyor ama Sen zayıf hamile kalmışsın,ben zaten zayıf değildim bu yüzden dikkat ettim, şimdiye dek 11,6kg aldim.

Canım senin de şu hamilelikte doktordan hastaneden çektiğin nedir ya ne Almanyaymış arkadaş. Biz giriyoruz ultrasona, bebeklere zarar mı veriyoruz yani? Neye dayanarak göstermiyorlar çok merak ediyorum.
Kg alımın da abartı değil bence, çok var bu haftalarda 12-13 kg alan arkadaş.

Evet canım. Birde gidiyorum Almancam yok. Eşim çekingen pek sormuyor. Vallahi çok sıkıntılı durumum inanın.

Yaa aynı beşikten bende var maun rengi. İkinciler çok masrsfsız Oluyor. Biz de eve çıkardık büyük eşyaları temizlemesi kaldı. Güzel günlerde kullanalım inşallah
Evet kesinlikle herşey var baya masrafsız olucaklar ikinciler sanslimi değil mi bilemiyorum

Eğer öyle ise doğumda öğreneceğim bebeğimin kilosunu. Büyük mü küçük mü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…