2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnşaallah sağlıkla sonuna kadar gelir ben de 31+1 oldum doktorum 38 de almayı düşünüyor bana da hızla geçiyor ama bi yandan da yıllarıdır hamile gibiyim çok garip duygular içindeyim
Ilk hamileliginse o tabi daha farklı canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağ salim 2 ayı da atlatalım

Kızlar havalar soğumadan annemde gelmişken aldıklarımı ablamlarin verdiklerini yıkamaya başladık aldığım dalan sabun tozunu kullandım hiç kalıntı da yapmadı lekeli olanlara omonun toz deterjaniyla ilk önce tencerede kaynatacagiz sonra makinada sabun tozuyla tekrar yıkanacak böylelikle leke filan kalmayacak inşallah

Kızlar aynı yerde aynı ritimde saydım 20den fazla hafif sertlikte atım oldu eşimde hissetti. Daha öncede olmuştu sayısı daha azdı. Bebeğin hıçkırmasımıydı acaba
Evet ritmik hareketler hıçkırık oluyormuş canım
Bebek yatagi aldiniz mi
Besikle birlikte yatağını da aldık. Ayrıca bir arkadaşım kızına babynest yaptırmıştı ama hiç kullanmamis, bana verdi sağolsun yepyeni duruyor.

Neden tencerede yıkıyorsunuz lekeli olanlar derken onu da anlamadım

Abiden kalma kıyafetleri döktük o kadar çok kıyafet varmış ki 2 çocuk giydirir yalnız arada taze ama sarı sarı lekeli olanlar var neyle yıkasam geçer bilgisi olan var mı ???

Eklentiler

• IMG_20201006_142349_1.webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 60
Ben lekeli kıyafetler için beyaz sabun rendeleyip leğenin içine kaynar su koydum içine rendelediğim sabunu attım bide kosla leke çıkarıcı attım bi ölçek bi gece beklettim daha sonra makinaya attım bebek deterjanıyla yıkadım hiç leke falan kalmadı. Hepsi bembeyaz mis gibi oldular. Tencereye falan gerek yok beyaz sabunlu kaynar suda bir gece beklet makinaya at bence

Abiden kalma kıyafetleri döktük o kadar çok kıyafet varmış ki 2 çocuk giydirir yalnız arada taze ama sarı sarı lekeli olanlar var neyle yıkasam geçer bilgisi olan var mı ???
Benimde öyleydi bende beyaz sabun rendeledim kaynar suyun içine attım birde kosla leke çıkarıcı aldım ondan da attım bi ölçek kıyafetleri içine attım bi gece beklettim. Daha sonra makinada yıkadım hiç leke kalmadı. Kosla koymasanızda olur belki beyaz sabun iş görüyor bi deneyin derim. Ama kosla koyarsanız kesin çözüm olur.

Şuan ki sorunuma sizde yanıt buldum normal hacı şakir beyaz sabun olur mu

Şuan ki sorunuma sizde yanıt buldum ☺☺ normal hacı şakir beyaz sabun olur mu
Evet evet banyo sabunu. Rendeleyin kaynar suyun içine atın. Bir gece bekletin daha sonra biraz da elinizde çitileyip makinaya atın

Kime sorduysak onu önerdi tam çözüm diye çok sarı lekeler var çünkü bilmiyorum öyle bı deneyim elimizde varken yoksa da dediğin gibi yaparım canım

30+5 Canım benim sezeryan olacağı için herşey yolunda giderse aralık 3 de doğum olacak 2 ay kaldı
Belirlediğiniz sezaryen tarihinde tam kaç haftalık kaç günlük olacak canım doktor mu önerdi tarihi günü, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kime sorduysak onu önerdi tam çözüm diye çok sarı lekeler var çünkü bilmiyorum öyle bı deneyim elimizde varken yoksa da dediğin gibi yaparım canım
Benimde kızımın kıyafetlerinde sarı lekeler çoktu hiç çıkmaz diyodum ama yeni alınmış gibi oldular. Geçiyor yani merak etme mis gibi olurlar

Kızlar bugün miniğimin oda takımını sipariş ettik sonunda. Şifonyerle dolabı özel üretim olcak, dolabı bunun 3 kapaklısı yapılcak. Bi de şifonyerle dolabın kulpları ve yan çıtaları naturel meşe rengi yapılcak firmanın beşiği de vardı da ben sevmedim ondan hepsiburadadan baya araştırarak g&g baby marka sipariş verdik. Bugün çok mutlu oldum 3 haftaya kadar teslim edilcekmiş. Çok şükür

Eklentiler

• 20201006_154933.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 56
  • 20201006_154920.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20201006-154655_Hepsiburada.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 48
Benimde kızımın kıyafetlerinde sarı lekeler çoktu hiç çıkmaz diyodum ama yeni alınmış gibi oldular. Geçiyor yani merak etme mis gibi olurlar
Ay bilmiyorum annem daha oncesinde neyi denese çıkmamış o yüzden bu sefer böyle deneyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…