Kızlar bugün miniğimin oda takımını sipariş ettik sonunda. Şifonyerle dolabı özel üretim olcak, dolabı bunun 3 kapaklısı yapılcak. Bi de şifonyerle dolabın kulpları ve yan çıtaları naturel meşe rengi yapılcak firmanın beşiği de vardı da ben sevmedim ondan hepsiburadadan baya araştırarak g&g baby marka sipariş verdik. Bugün çok mutlu oldum 3 haftaya kadar teslim edilcekmiş. Çok şükür
cok guzel, mutlu saglikli gunleriniz olsun bebisle nereden siparis verdiniz reklam olmamasi icin mesaj atabilir misin, ben de yaptiracak guvenilir yer ariyordum
cok guzel, mutlu saglikli gunleriniz olsun bebisle nereden siparis verdiniz reklam olmamasi icin mesaj atabilir misin, ben de yaptiracak guvenilir yer ariyordum
Yüksek ısıda yikattigim bebisimin kıyafetleri buharla ütüleyince açıldı, eski aline döndü hepsi karbonat ve beyaz sirkeli bir yöntem de varmış onu yapmadan çözdük şükür.
Kızlar bugün miniğimin oda takımını sipariş ettik sonunda. Şifonyerle dolabı özel üretim olcak, dolabı bunun 3 kapaklısı yapılcak. Bi de şifonyerle dolabın kulpları ve yan çıtaları naturel meşe rengi yapılcak firmanın beşiği de vardı da ben sevmedim ondan hepsiburadadan baya araştırarak g&g baby marka sipariş verdik. Bugün çok mutlu oldum 3 haftaya kadar teslim edilcekmiş. Çok şükür
Abiden kalma kıyafetleri döktük o kadar çok kıyafet varmış ki 2 çocuk giydirir yalnız arada taze ama sarı sarı lekeli olanlar var neyle yıkasam geçer bilgisi olan var mı ???
Kızlar annem böyle keseler hazırladı misafirliğe filan gidilince bez ıslak mendil vs koymaya ince battaniye tarzında da dikti arkasinada beyaz pamuklu bez gecti takim gibi kullancam inşallah fikir olsun yapmak isterseniz
Benim de oğlum var ikinciye doktor kız demişti bende evimdeki kuculenleri dağıtmıştm bunlar annemde olanlar sonradan erkek diye kesinleşti o yüzden bütün herşey uyuyor
Bende 2 gündür stresli olduğumu hissediyorum. Gerginim tahammülüm az. Havalar çok basık sıkıcı ve vücudum ağırlaşmaya başladı bunların etkisi mi bilemiyorum