2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
cok guzel canim gule gule kullansin bebisin

yok canim İstanbul'da degilim, sayfayi gordum diger paylasimindan, bakacagim ben de
Sen oda takımı için mi sordun anı küpü için mi sordun o attığım anı küpleri sayfasıydı. Tamam anı küpleriymiş şimdi baktım

Yüksek ısıda yikattigim bebisimin kıyafetleri buharla ütüleyince açıldı, eski aline döndü hepsi karbonat ve beyaz sirkeli bir yöntem de varmış onu yapmadan çözdük şükür.

Şifonyer ikeanin modeli sanirim demi? Ben de bundan siparis verdim mobilyaci yapacak cok guzel gule gule kullan

Abiden kalma kıyafetleri döktük o kadar çok kıyafet varmış ki 2 çocuk giydirir yalnız arada taze ama sarı sarı lekeli olanlar var neyle yıkasam geçer bilgisi olan var mı ???
Ay bende geçen hafta yaptım kızımın kıyafetlerini çıkardım yıkandı yerleşti yeniden dolaba ama çoğunu da verdim pembe olduğu için

Kızlar annem böyle keseler hazırladı misafirliğe filan gidilince bez ıslak mendil vs koymaya ince battaniye tarzında da dikti arkasinada beyaz pamuklu bez gecti takim gibi kullancam inşallah fikir olsun yapmak isterseniz

Eklentiler

• 16019922849628032730148254480481.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 77
  • 16019925671405768380171523769489.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 59
Ay bende geçen hafta yaptım kızımın kıyafetlerini çıkardım yıkandı yerleşti yeniden dolaba ama çoğunu da verdim pembe olduğu için
Benim de oğlum var ikinciye doktor kız demişti bende evimdeki kuculenleri dağıtmıştm bunlar annemde olanlar sonradan erkek diye kesinleşti o yüzden bütün herşey uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…