2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hanımlar karnı düşen var mı benim aşağı dogru indi genel de doğuma yakın düşer derler
Benim çok yukarı çıkmıyor karnım göğüs ile karın arası bir boşluk oluyor. Bence vücut yapısıyla alakalı. Senin sonradan mı indi

Hepsini kullanmış biri olarak en iyisi tül diyebilirim. Hem hijyenik hem kullanımı kolay. Ben yandaki fonları bile çıkardım

Benim bebek odamda suan zebra stor var ama kendin temizleme imkani yok ve temizletmek surekli mumkun degil bence o yuzden hic hijyenik degil o nedenle ben tul ve fon yaptiriyorum yika as en guzeli

Benim bebek odamda suan zebra stor var ama kendin temizleme imkani yok ve temizletmek surekli mumkun degil bence o yuzden hic hijyenik degil o nedenle ben tul ve fon yaptiriyorum yika as en guzeli
Ya peki tül ve fona güneşlik de kullancak mısın canım? Öle yapıyorlar 3 tane ne gerek var bana çok saçma geliyor 3 perde ‍♀

Ya peki tül ve fona güneşlik de kullancak mısın canım? Öle yapıyorlar 3 tane ne gerek var bana çok saçma geliyor 3 perde
Yok canim otel tipi yaptirdim ben tul fon sadece fonu cam boyunda yaptirip gerektiginde fonu kapaticam guneslik hic sevmiyorum

Kızlar ben tam lohusa pijaması seçmedim daha sonrası için kullanırım diye böyle bişey tercih ettim ekstra ceyizden beyaz dantel detaylı pijamam var ayriyeten ablamın verdiği gecelik var lazım olur mu bilmiyorum ama aldığım pijamanin kumaşı filan çok hoşuma gitti altında peluş terlik tercih ettim oda çok rahat öneririm fakat bı no büyük alın

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-07-19-09-43-10_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2020-10-07-19-05-56-04_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 66
Ben lohusa pijamalarına karşıyım zaten. Sonradan kullanılmayacak birseye dünya para vermek mantıksız. Fotoğraf çekimi için sanırım alınıyor o lohusa takımları sabahlıklı olanlar falan. Ama fotograf çekimi de yaptıracaksam güzel bi elbise alır onla yaptırırım yani anı kalacak birşey niye picamayla yaptırılır
Böyle bir terlik ben de istiyorum internetten değil de görüp dokunarak almam lazım. Ama bunu evde giyerim hastaneye giydiğimi kullandıktan sonra çöpe atıcam çünkü eve sokamam.

Şuan ortalık sıkıntılı çekim alacaklarını sanmıyorum ben o tarz bişey düşünmüyorum zaten refakatçi olayı bile muamma çünkü terlikte emin olabilirsin ben çok beğendim sadece giydiğim nodan bir no büyük aldım tam oldu hemen bozulma yapacağını da sanmıyorum kış için ideal yazın çorapsız giyenbile gördüm

Seninki geldiyse ellemeli dokunmalı bi fotoğrafatabilir misin rica etsem. Bu arada pijamanı güle güle giy. Güzelmiş hem de emzime açısından kolay olur düğmeli olduğu için

Benim çok yukarı çıkmıyor karnım göğüs ile karın arası bir boşluk oluyor. Bence vücut yapısıyla alakalı. Senin sonradan mı indi
Evet sonradan oldu tam dediğin gibi şuan ağırlık aşağı doğru yanlarıma baskı oluyor ilk doğumda aynı böyleydi yanlarım catlamisti bu yüzden

Seninki geldiyse ellemeli dokunmalı bi fotoğrafatabilir misin rica etsem. Bu arada pijamanı güle güle giy. Güzelmiş hem de emzime açısından kolay olur düğmeli olduğu için
Geldi canım giydim bile rengi biraz koyu resme göre oda dokunsundan dokununca peluş tarzı olduğundan acıklı koyulu oluyo bilmiyorum benim çok hoşuma gitti çok ideal fiyatına göre

Eklentiler

• 1602089645993989443298110949334.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 58
  • 16020897392331148825391960116311.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 46
Bu arada teşekkür ederim canım pijama kolaylık olsun diye öyle seçtim daha sonrada giyerim hiç bu tarz yoktu zaten

Kızlar selam nasılsınız :) bayadır giremedim bir şey sorucam 31. Haftadayım aşırı terleme sorunum var sizlerde yaşayan var mı normal mi acaba
Valla ben de tam tersine çok üşüyorum arada bi fenalık basıyo cam açıyorum ama genel olarak üşüyorum

Bende bu tarz terlik düşünüyorum nasıl beğendin mi ? Bir de hastaneye terlik götürecek misiniz. Ordaki kullan at terlikler daha mantıklı sanki bu dönem

Benim hiçbir hazırlığım yok. Sadece internetten bakıyorum. Hiçbirşey almadım henüz
Sizin geleneğinizden dolayı almıyorsun canım ben de çok oyalandım daha yeni 2 takım 5 li hastane çıkışı aldım eksikler bir sürü yıkayıp ütüleyeyim derken kıl payı yetişecek galiba
Maşallah bebişine canım normal mi senin ilk doğumun? Ben de çok kilolu olursa normal doğum yapamam diye korkuyorum
Oğlumun cicileri geldi en baştaki pembe olanı da ablasına t shirt yapıcam inşallah
Bunlar da benim kızımın hastane cicişleri Allah içinde görmeyi nasip etsin inşallah
Çok güzeller kızlar sağlıkla giysin kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…