2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende bu tarz terlik düşünüyorum nasıl beğendin mi ? Bir de hastaneye terlik götürecek misiniz. Ordaki kullan at terlikler daha mantıklı sanki bu dönem
Aynen canım kullan at terlikle işimi görürüm sanırım ama götürsem bile bunlara makinada hiç bişey olmaz ben çok beğendim çok da rahat

Kizlar 2 gündür gun icinde bir anda biseyim yokken bi sıkışma hissi geliyor. Kalbim hızlı çarpıyor midem bulanıyor halsizlesiyorum aniden. Neden olabilir bilginiz var mi
Mide bulantısı yok ama kalp sıkışması çarpıntı bende de başladı. Tansiyon düşük çıkıyor ama nabız yüz ve üzeri çıkıyor

En önemlilerini al canım diğerleri bebiş geldikten sonra da azar azar alınır inşallah yetişirsin

Ay kizlar markete yuruyerek gidiyimde yuruyus olsun dedim giderken oturdum dinlendim gelirken oturdum dinlendim ona ragmen eve nasil geldigimi bilemedim. 15 dkda gider gelirim diyodum 45 dk da geldim nasil olacak boyle daha 3 ay var

:)
Canım gittikçe ağırlaşıyoruz. Bende öyle. Normalde yaptığım ve hiç yormayan ev işi şimdi yapınca bittik oluyorum :) sanki çuval taşıdım gibi oluyorum.

Hanımlar karnı düşen var mı benim aşağı dogru indi genel de doğuma yakın düşer derler

canım erken değil mi? 36 cı haftadan sonra genelde aşağı iniyor diye biliyorum. acaba kıyafetten mı sana öyle geldi?

Amin, amin! doğru diyorsun zamanında ve sağlıklı gelsinler İn şa Allah! bol bol fotoğraf çekeriz artık :)

Geldi canım giydim bile rengi biraz koyu resme göre oda dokunsundan dokununca peluş tarzı olduğundan acıklı koyulu oluyo bilmiyorum benim çok hoşuma gitti çok ideal fiyatına göre
Çok teşekkür ederim. Zahmet verdim sana. Simdi sipariş verdim dediğin gibi 1 numara büyük istedim. Gelsin bakalım nasıl olacak.

Anladım canım. Doğru diyorsun, genelde öyle oluyor Azerbaycan'da. İlk kızımın alışverişini annem gelmişti memleketten doğuma 10 gün kala yaklaşık ve hepsini almıştık beraber, doğru kız tarafı alıyor bizde. Bak unutmuşum bunları. Ben pek inanmam, ama sen öyle bir şey yaşayınca tabi ki kafana takılır bu durum.
Birde Türkiye'de normal doğum olunca ertesi gün eve gidiyorsun, tabi bir günde herşeyi hazırlamak mümkün değil. Azerbaycan'da ise 7 gün galiba hastanede yatıyor anne ve bebek, tabi yetişirler her şeye.

İyi akşamlar kızlar nasılsınız bebişler nasıl? Havalar çok bunaltıcı bu aralar ekime girdik ama soğumadı hala terliyorum ben, benden mi kaynaklı havadan mı anlamadım ama
32. haftayı bitirdik biz artık işleri de bitirmeye çalışıyorum yavaş yavaş. Tüllerimi yıkadım camları eşim sildi sağolsun, halıları yıkamaya vereceğim mutfak dolaplarını buzdolabını temizleyeceğim. Bebeğin kıyafetlerini de yıkayıp hazırlayacağım artık yavaş yavaş, çok geç kalmamam lazım.
Bugün de ana kucağını aldık, elektrikli bir model aklımda yoktu basit bişey bakıyordum ama mağazada görünce hoşuma gitti temiz garantisi devam eden bir ikinci el aldık yarı fiyatından daha aza geldi. Dizdim herşeyini çeyiz gibi izliyorum

Eklentiler

• 20201007_220238.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 54

Tül perde aldım ben. Güneşliği vardı odanın. Daha pratik bunlar. Çıkar, yıka, geriye tak. Stor perdenin temizlenmesi zor. Birde ipiyle çocuklar hep oynamak istiyor ve koparıyor.

En önemlilerini al canım diğerleri bebiş geldikten sonra da azar azar alınır inşallah yetişirsin
Valla kuzum kızlarımda hep çok aldım düşünmeden de almışım demek ki hiç kullanmadan kaldırdıklarım var bebeğin kilosu mevsimin nasıl geçtiği bile önemli zaten çabuk büyüyorlar ilk ihtiyaçları alıcam sonra duruma göre ihtiyacım oldukça alırım diye düşünüyorum bende

Ben humana kullandım kızımda ve çok memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…