2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ayy esim bundan isteyip duruyordu sakin alma diyodum simdi senin yorumunu okudum meger almis kargodaymis nasil kizdim niye masraf yapiyosun diye

Güle

Bende aslanı tercih ederdim

Geçmiş olsun sağlıcakla vakitli kucakla inşallah yavrunu. Bende de sebepsiz kanama oldu iki kez. Ilkinde panik yaptim ve hemen dr gittim yattım. Kanama yok ama lekelenme halen var bende.

Ben de dalin almistim hic arastirmadan yillarin markasi diye ama burda cok konusulunca icindekiler kismini okudum ve SLS varmis yarin gidip baska bitane alicam icerigini okuyarak

Ya ne zormuş kendi bebeğine isim bulmak Bizde daha bebek yokken öyle sohbet arasında yok şu olsun yok bu isim güzel diyorduk şimdi o konuştuğumuz isimleri bile beğenmiyorum Evet rüyamda gördüm ama rüyada görmek böyle birşey mi bilmiyorum ama Demir’e karar verdik gibi Aslan ismini de çok beğenirim. Akın’da çok güzel ya Soyisminize hangisi daha çok uyuyor ona göre karar verebilirsiniz belki

Bende aslanı tercih ederdim
Aslında bende Aslan tercih idim ama o kadar çok Akın Akın diye sesleniyor ve seviyor ki resmen Akın ismini bana sevdirdi. Geçen babası bile sasırıp Akınım nasıl dedi :) anane banane hepsini razı etti :) Kimlikte Aslan olup biz Akın dersek sasirmam :)

Kızımda rüyamda bende görmüştüm canım ruyamda ki isim göbek adı yapmıştım. Çünkü ismini belirlemiştik:) hayırlısı inşallah sağlıcakla gelsinler de isim de önemli tabi ❤

Kızlar bebeğinizin doğumuna birşey yaptiracakmisiniz hediyelik ilk çocuğum da annem özel havlu diktirmisti ve kardeşlerimde kokulu mum tasarlayıp kutulayarak gelenlere dağıtmıştık tabi şimdi kimse gelmeyecek zaten gelmesinlerde ama yine de 50 adet birşey yaptirsam diye düşünüyorum açıkçası sizlerin fikirleri nelerdir

Ay kıyamam bizim kızda ilk zamanlar kahve fincanı diyordu ama şimdi alıştı kardeşimin adı yiğit diyor

Ben yaptırmayı düşünmüyorum kimsenin geleceğini de sanmıyorum güzel bi çikolata alırım gelen olursa çikolata veririm.

Ben sadece hastane için çikolata yaptırcam 50 tane falan, bir de kolonya, set halinde. Zaten eşim bir gecede yer onları

Canım ben kolonya şişeleri yaptırdım, sadece o ve çikolata vereceğim. Ben de ilk çocuğumda havlu ve kutulu emzik şeklinde sabun dagitmistim.

Ben de ağirlastim.canim, ayakta fazla kalamiyorum. Bugün evi supurdum ama nefes nefese kaldım. Tuvalwtim.gelince hele alt tarafta çok baskı oluşuyor bende hemen gidip tuvalet ihtiyacimi gidermezsem sanki patlayacak gibi hissediyorum
Kızlar emzirme atletiniz kaplı ki kapsız mi??pentide baktim ama kapsızdı
Emzirme atleti henüz almadım ben, kaplı olursa sütyen takmaya da gerek kalmaz daha iyi olur sanki.

Kizlar lohusa taci aldiniz mi onerebileceginiz bir sayfa var mi
İncili bir taç aldım ben canım. Taç, terlik ve bebek için de bandana. Instagram'da rengarenk.home diye bir sayfadan aldım.
Tam tersine Dalin'de sls var. Çocuk doktorları önermiyorlar.

Hastaneye kimse gelmeyecek, eve de misafir kabul etmeyeceğimiz için ben birşey yaptırmayacagim. Sadece 50'li metal bir kutu cikolata almayı düşünüyorum. Kutusu sonraya da hatıra kalır bize diye. Allah nasip ederse doğum gününde telafi ederiz.

Ben de dalin almistim hic arastirmadan yillarin markasi diye ama burda cok konusulunca icindekiler kismini okudum ve SLS varmis yarin gidip baska bitane alicam icerigini okuyarak
Ben Sebamed aldım onda da sls var dediler şimdi uykum var yarın sabah bir inceliyeyim inşallah masum çıkar

Ben Sebamed aldım onda da sls var dediler şimdi uykum var yarın sabah bir inceliyeyim inşallah masum çıkar
sabah inceleyince bize de yazin lutfen. Ne kadar zor bebek icin zararsiz urun bulmak ya

Inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…