ayy esim bundan isteyip duruyordu sakin alma diyodum simdi senin yorumunu okudum meger almis kargodaymis nasil kizdim niye masraf yapiyosun diyeKızlar xiaomi temizlik robotu aldım. 3 gündür evi silip süpürüyor. Kesinlikle muazzam birşey. Alacak durumunuz varsa kesinlikle tavsiye ederim. Her gün evden bir buzdolabı poşeti kadar toz çıkıyor resmen. Yerleri o süpürünce ben de gaza geldim koltukları sildim camları sildim. Ev pırıl pırıl oldu. Eve hergün temizlikçi kadın geliyormuş gibiHayatımda kendime yaptığım en büyük iyilik bu robotu almak oldu gerçekten evin havası değişti resmen toz soluyormuşuz.
Kızlar xiaomi temizlik robotu aldım. 3 gündür evi silip süpürüyor. Kesinlikle muazzam birşey. Alacak durumunuz varsa kesinlikle tavsiye ederim. Her gün evden bir buzdolabı poşeti kadar toz çıkıyor resmen. Yerleri o süpürünce ben de gaza geldim koltukları sildim camları sildim. Ev pırıl pırıl oldu. Eve hergün temizlikçi kadın geliyormuş gibiHayatımda kendime yaptığım en büyük iyilik bu robotu almak oldu gerçekten evin havası değişti resmen toz soluyormuşuz.
[/QUOT
güle güle kullan canım.Hangi modelini aldın ?
Bende aslanı tercih ederdimDemir ismi de güzel bence hemde rüyanda görmüşsün canım. Bizim isim de muamma yav. Baba aslan diyor abla Akınbana kalsa ablasının dediği ama hep Bir oğlumuz olsa Aslan derdik eşim de vazgeçmiyor kız 4 yaşında değişir fikri diyor
Geçmiş olsun sağlıcakla vakitli kucakla inşallah yavrunu. Bende de sebepsiz kanama oldu iki kez. Ilkinde panik yaptim ve hemen dr gittim yattım. Kanama yok ama lekelenme halen var bende.Bu arada dünden beri bana destek olup mesaj atan herkese teşekkür ederim. Arada mesajlarınızı kaçırmışsam kusura bakmayın. Ne zaman uyuyorum ne zaman uyanıyorum belli değil can sıkıntısından.
🏵🏵🏵🏵
Sarı tülbentKızlar gunaudinbebek sarılık olmasın diye ne le yapılıyor çok emzirmek dışında
Ben de dalin almistim hic arastirmadan yillarin markasi diye ama burda cok konusulunca icindekiler kismini okudum ve SLS varmis yarin gidip baska bitane alicam icerigini okuyarakKızlar Dalın konusunda uzman birinden ogrendigimiz bir bilgi paylaşmak isterim. Eşim saç ektirdi doktoru sadece dalın kullanmasını önermiş ve demiş ki içinde katkı maddesi olmayan tek şampuan. Kızımda bende sebamed kullanmıştım şuan dalın kullanıyorum inşallah oğlumda da dalın kullanmayı düşünüyorum.
Ya ne zormuş kendi bebeğine isim bulmakDemir ismi de güzel bence hemde rüyanda görmüşsün canım. Bizim isim de muamma yav. Baba aslan diyor abla Akınbana kalsa ablasının dediği ama hep Bir oğlumuz olsa Aslan derdik eşim de vazgeçmiyor kız 4 yaşında değişir fikri diyor
Bende bu taçları çok beğendimKizlar lohusa taci aldiniz mi onerebileceginiz bir sayfa var mi
Aslında bende Aslan tercih idim ama o kadar çok Akın Akın diye sesleniyor ve seviyor ki resmen Akın ismini bana sevdirdi. Geçen babası bile sasırıp Akınım nasıl dedi :) anane banane hepsini razı etti :) Kimlikte Aslan olup biz Akın dersek sasirmam :)Bende aslanı tercih ederdim
Kızımda rüyamda bende görmüştüm canım ruyamda ki isim göbek adı yapmıştım. Çünkü ismini belirlemiştik:) hayırlısı inşallah sağlıcakla gelsinler de isim de önemli tabi ❤Ya ne zormuş kendi bebeğine isim bulmakBizde daha bebek yokken öyle sohbet arasında yok şu olsun yok bu isim güzel diyorduk şimdi o konuştuğumuz isimleri bile beğenmiyorum Evet rüyamda gördüm ama rüyada görmek böyle birşey mi bilmiyorum ama Demir’e karar verdik gibi Aslan ismini de çok beğenirim. Akın’da çok güzel ya Soyisminize hangisi daha çok uyuyor ona göre karar verebilirsiniz belki
Ay kıyamam bizim kızda ilk zamanlar kahve fincanı diyorduAslında bende Aslan tercih idim ama o kadar çok Akın Akın diye sesleniyor ve seviyor ki resmen Akın ismini bana sevdirdi. Geçen babası bile sasırıp Akınım nasıl dedi :) anane banane hepsini razı etti :) Kimlikte Aslan olup biz Akın dersek sasirmam :)
Çok güzellerBende bu taçları çok beğendim
Ben yaptırmayı düşünmüyorum kimsenin geleceğini de sanmıyorum güzel bi çikolata alırım gelen olursa çikolata veririm.Kızlar bebeğinizin doğumuna birşey yaptiracakmisiniz hediyelik ilk çocuğum da annem özel havlu diktirmisti ve kardeşlerimde kokulu mum tasarlayıp kutulayarak gelenlere dağıtmıştık tabi şimdi kimse gelmeyecek zaten gelmesinlerde ama yine de 50 adet birşey yaptirsam diye düşünüyorum açıkçası sizlerin fikirleri nelerdir
Ben sadece hastane için çikolata yaptırcam 50 tane falan, bir de kolonya, set halinde. Zaten eşim bir gecede yer onlarıKızlar bebeğinizin doğumuna birşey yaptiracakmisiniz hediyelik ilk çocuğum da annem özel havlu diktirmisti ve kardeşlerimde kokulu mum tasarlayıp kutulayarak gelenlere dağıtmıştık tabi şimdi kimse gelmeyecek zaten gelmesinlerde ama yine de 50 adet birşey yaptirsam diye düşünüyorum açıkçası sizlerin fikirleri nelerdir
Canım ben kolonya şişeleri yaptırdım, sadece o ve çikolata vereceğim. Ben de ilk çocuğumda havlu ve kutulu emzik şeklinde sabun dagitmistim.Kızlar bebeğinizin doğumuna birşey yaptiracakmisiniz hediyelik ilk çocuğum da annem özel havlu diktirmisti ve kardeşlerimde kokulu mum tasarlayıp kutulayarak gelenlere dağıtmıştık tabi şimdi kimse gelmeyecek zaten gelmesinlerde ama yine de 50 adet birşey yaptirsam diye düşünüyorum açıkçası sizlerin fikirleri nelerdir
Ben de ağirlastim.canim, ayakta fazla kalamiyorum. Bugün evi supurdum ama nefes nefese kaldım. Tuvalwtim.gelince hele alt tarafta çok baskı oluşuyor bende hemen gidip tuvalet ihtiyacimi gidermezsem sanki patlayacak gibi hissediyorumKızlar artık agirlasmaya mi başladım bilmiyorum iki gündür kasıklarım sanciyo en ufak bi ayaklanmamda hiç böyle olmuyodu bebek pozisyon mu değiştiriyo acaba birde kaşık fıtığı ameliyatliyim dikislerime başka yapiyo sanırım wc ye otururken de sancı oluyo doğum yaklaşırken ordaki kemikler geriliyomus onun mu sancısı kafamda deli sorular
Emzirme atleti henüz almadım ben, kaplı olursa sütyen takmaya da gerek kalmaz daha iyi olur sanki.Kızlar emzirme atletiniz kaplı ki kapsız mi??pentide baktim ama kapsızdı
İncili bir taç aldım ben canım. Taç, terlik ve bebek için de bandana. Instagram'da rengarenk.home diye bir sayfadan aldım.Kizlar lohusa taci aldiniz mi onerebileceginiz bir sayfa var mi
Tam tersine Dalin'de sls var. Çocuk doktorları önermiyorlar.Kızlar Dalın konusunda uzman birinden ogrendigimiz bir bilgi paylaşmak isterim. Eşim saç ektirdi doktoru sadece dalın kullanmasını önermiş ve demiş ki içinde katkı maddesi olmayan tek şampuan. Kızımda bende sebamed kullanmıştım şuan dalın kullanıyorum inşallah oğlumda da dalın kullanmayı düşünüyorum.
Hastaneye kimse gelmeyecek, eve de misafir kabul etmeyeceğimiz için ben birşey yaptırmayacagim. Sadece 50'li metal bir kutu cikolata almayı düşünüyorum. Kutusu sonraya da hatıra kalır bize diye. Allah nasip ederse doğum gününde telafi ederiz.Kızlar bebeğinizin doğumuna birşey yaptiracakmisiniz hediyelik ilk çocuğum da annem özel havlu diktirmisti ve kardeşlerimde kokulu mum tasarlayıp kutulayarak gelenlere dağıtmıştık tabi şimdi kimse gelmeyecek zaten gelmesinlerde ama yine de 50 adet birşey yaptirsam diye düşünüyorum açıkçası sizlerin fikirleri nelerdir
Ben Sebamed aldım onda da sls var dediler şimdi uykum var yarın sabah bir inceliyeyim inşallah masum çıkarBen de dalin almistim hic arastirmadan yillarin markasi diye ama burda cok konusulunca icindekiler kismini okudum ve SLS varmis yarin gidip baska bitane alicam icerigini okuyarak
sabah inceleyince bize de yazin lutfen. Ne kadar zor bebek icin zararsiz urun bulmak yaBen Sebamed aldım onda da sls var dediler şimdi uykum var yarın sabah bir inceliyeyim inşallah masum çıkar
Inşallah canımBen de ağirlastim.canim, ayakta fazla kalamiyorum. Bugün evi supurdum ama nefes nefese kaldım. Tuvalwtim.gelince hele alt tarafta çok baskı oluşuyor bende hemen gidip tuvalet ihtiyacimi gidermezsem sanki patlayacak gibi hissediyorum
Emzirme atleti henüz almadım ben, kaplı olursa sütyen takmaya da gerek kalmaz daha iyi olur sanki.
İncili bir taç aldım ben canım. Taç, terlik ve bebek için de bandana. Instagram'da rengarenk.home diye bir sayfadan aldım.
Tam tersine Dalin'de sls var. Çocuk doktorları önermiyorlar.
Hastaneye kimse gelmeyecek, eve de misafir kabul etmeyeceğimiz için ben birşey yaptırmayacagim. Sadece 50'li metal bir kutu cikolata almayı düşünüyorum. Kutusu sonraya da hatıra kalır bize diye. Allah nasip ederse doğum gününde telafi ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?