2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben de magnet düşündüm de kim gelcek ki yaptırcam kalırlar diye yaptırmayayım dedim. Hiç değilse çikolata kalsa da yenir zaten biz korona atlattık evimize kimse gelmez
Olsun canım senin de böyle olsun zaten virüs yüzünden herşey kursağımızda kaldı ya

Canım sadece maaş yüksek diye geçmeyi direk düşünmesin zaten kendisine uygunsa ve tabi en önemlisi iş teklifinin geldiği firma bunlarda çok önemli Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah

Bende evde aktifim öyle yürüyüşe filan çıkamıyorum zaten en fazla 15 dk oneriliyomus bu haftalardan sonra doğumu tetiklediği için daha benim agirlasacagim ilerde öyle yada böyle geçecek inşallah son 75

Her bebek kısmetiyle gelirmiş hayırlısı olsun ilk zamanlar babaya ihtiyaç duyabilirsin ama ilerleyen zamanlarda alışacağın için sen tek başına yetersin. Zaten doğum izni var bir de eşin doğum izni alır o sıra yanınızda olur yine

Kesinlikle aldır canım bebelerle temizlik yapmak iyice zor olacak zaten

Valla 6 aydır onun için para biriktirdim canım. İnşallah sağlam bişeydir de uzun uzun kullanırım. Gerçekten silip süpürüyor sen ayakları uzatıp çay keyfi yapıyorsun

Gunaydin canım. Maaşallah güzel bir teklif açıkçası. Maaşın yanısıra iş yerinin sosyal hakları da önemli. Benim eşimin de işi epey yoğun ama hafta sonları evde, resmi tatilleri var, bazen iş yoğunluğunda 1 saat bile fazla çalışsa o ay mesai ücreti verilir, maaşı da iyi olunca yoğunluğa da katlanıyor. Rabbim herkese hayırlı kazanç kapıları açsın inşaallah.

cyd86 canım normal demek ki ben ameliyatlı olduğumdan daha fazla hissetmeye başladım sanırım
Olabilir canim, sen yine de doktoruna gittiğinde sorarsın. Veya sağlık ocağına da sorabilirsin. Sağlık ocağında benim takiplerimi yapan hemşire kendi cep telefonu numarasını verdi bana aklına takilan birşey olursa ara sor diye.

Hayırlısı olsun canım dusunup tartin yaşadığınız ilerde bağlı bebeğin masrafları da olacak açıkçası ama yoruculuga bişey diyemem bebekler gerçekten uğurlu geliyo. Bizde ev aldik eşimin işi iyiye gitmeye başladı bana iş teklifi geldi kabul etmesinde bebekten sonra gerçekten değişimler oluyo özellikle kız bebekte bu çok oluyo çevremden de biliyorum

gunlerdr bebek kyafeti ykayp utu yapiyorum. tam bittidiyorum kaynvaldem bsey alms getirms oluyo anem bisey getriyor. arkadasm cocugunun eski esyalarndan veriyo derken basa donuyorum. eger hala bu ise girismeyen varsa yapin kzlar. cok yrucu oluyo sakn son ana brakmayn bzm camasirlar gbi degller ufack ufack tam delirmelik

5 çalışma modu var en yüksek seviyede sesi çıkıyor ama ilk iki üç seviyede uyuyan bir bebeği uyandırmayacak kadar ses çıkarıyor canım. Hatta eşim de uykumu getiriyor sesi dedi gerçekten bebeği uyutmaya bile yarayabilir sesi o derece rahatlatıcı bi ses çıkarıyor benim de uykum geldi salonu temizlerken

Benim deterjanlarım geldi, bugün bismillah deyip başlıyorum hadi bakalım yıkayıp kurutmak neyse de, beni düşündüren ütü yapmak

resmi tatiller ve pazar gunleri tatil. ama mesai yaptgnda ekstra bir mesai almiyomus cunku is akislari soyle imis. bir cizim yapmasi isteniyor mesela br de sure vriyolar atiyorum 3 gun. sen onu istersen mesai saatlerinde bitir istersen mesaiye kal 3 gune bitr diyolarms mecbur kaliyomssn

Çok güzelmiş fiyatı nedir acaba canım?

Ben o durumu daha önce yaşadığım için bu defa tedbirli davranıp 2 ay önce hepsini yapıp hurca koydum bi kaç parça var şimdi yeni aldığım çok bişey yok ama rahatım o yüzden

İsin içeriğine göre eşin degerlendirecek o zaman canım. Hayırlısı olsun

ayy esim bundan isteyip duruyordu sakin alma diyodum simdi senin yorumunu okudum meger almis kargodaymis nasil kizdim niye masraf yapiyosun diye
Kız sen deli misin? Benimki de hamile olmasan aldığın gibi geri iade ettirirdim bu kadar para verilir mi diye ilk gün kafamın etini yedi. 3. Gün de valla bilseydim önceden al derdim sana. Evin havası değişti meğer toz içinde yaşıyormuşuz iyi ki almışsın diyor şimdi. Kesinlikle memnun kalacaksın

Canım senin aldığın model hangisi, sadece süpürme özelliği mi var yoksa hem süpürme hem silme mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…