2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet canım hatta ilk oldğnda bi an dedim ki acaba kızımın kalp atışı mı o derece hissediodm ama sonra damardan kendi kalp atışım olduğunu anladım zaten onlarınki çok çok hızlı asla olamazdı

Ya iyi bari içim rahatladı canım teşekkür ederim bende tedirgin oldum bebiş huzursuzda bana bişey mi anlatmaya çalışıyor diye iyice paronayak olduk delirmeden bi doğursaydık artık

Ya iyi bari içim rahatladı canım teşekkür ederim bende tedirgin oldum bebiş huzursuzda bana bişey mi anlatmaya çalışıyor diye iyice paronayak olduk delirmeden bi doğursaydık artık
Ahahahhah ben de aynısını diyorum. İlk hıçkırığını hissettiğimde ben de senin gibi yazdım buraya ve senin gibi düşündüm de ne anlatabilirler ki bize, delirdik iyice

Ahahahhah ben de aynısını diyorum. İlk hıçkırığını hissettiğimde ben de senin gibi yazdım buraya ve senin gibi düşündüm de ne anlatabilirler ki bize, delirdik iyice
Ay ne bileyim böyle düşününce bana da saçma geldi Allah akıl sağlımızı korusun çok amin

Benim de oyle elimle hissediyorum disardan da görünüyor

Evet ates olcer gibi alet var bilcheck onunla boynunun altindan olcuyorlar yuksek cikarsa kan aliyolar genelde insallah bizde yasamayiz bu sefer iki defa 24 saat fototerapi almistik etkisi de baya suruyor 2 3 ay
O aletin olması bu sıkıntıyı yaşayan annelere az da olsa moral heralde canım bende sevindim gerçek olmasına. Umarım hiç birimiz yaşamayız sarılığı hele de hastanede yatma derecesine hiç gelmez kuzucuklar olan da çabucak atlatır

Meles bu lekeleri sabun rendeleyip kaynar su döküp çıkaran sen miydin? Küçük bir leğen dolusu lekeli çamaşır var. Ne kadar sabun rendelemek lazım? Bi de ertesi gün sabunlu şekilde sıkıp makineye mi attın yoksa durulama yaptırıp ondan sonra mı bebek deterjanıyla yıkadın? Şimdi sabunlu suya batırıp öğleden sonra saat 14:00 gibi makineye atsam olur mu?

Eklentiler

• 267874FC-B24C-4677-A3B5-DCE1B2DB160A.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar artık agirlasmaya mi başladım bilmiyorum iki gündür kasıklarım sanciyo en ufak bi ayaklanmamda hiç böyle olmuyodu bebek pozisyon mu değiştiriyo acaba birde kaşık fıtığı ameliyatliyim dikislerime başka yapiyo sanırım wc ye otururken de sancı oluyo doğum yaklaşırken ordaki kemikler geriliyomus onun mu sancısı kafamda deli sorular

Kızlar emzirme atletiniz kaplı ki kapsız mi??pentide baktim ama kapsızdı

Kızlar xiaomi temizlik robotu aldım. 3 gündür evi silip süpürüyor. Kesinlikle muazzam birşey. Alacak durumunuz varsa kesinlikle tavsiye ederim. Her gün evden bir buzdolabı poşeti kadar toz çıkıyor resmen. Yerleri o süpürünce ben de gaza geldim koltukları sildim camları sildim. Ev pırıl pırıl oldu. Eve hergün temizlikçi kadın geliyormuş gibi Hayatımda kendime yaptığım en büyük iyilik bu robotu almak oldu gerçekten evin havası değişti resmen toz soluyormuşuz.

Ben de çok istiyorum, resmen Katya o alet. Eşimi kandırabilirsem aldırcam ben de. Üstüne sepet koyup içine bebelerini koydurup gezdiren bile gördüm tabi güvenliksiz bir hareket ama çok tatlı doğum hediyesi olarak aldırsam mı ki

Ay o robotlarda benim de gözüm var ama çok pahalı geliyorlar bana. Şöyle bin küsürlerde olsa daha alınabilir bir fiyatı olurdu ama inşallah ilerde nasip olur. Yeni mopluları çıkmış hatta hem süpürüyor hem siliyor, hamilelikte yatarken mis gibi dip köşe temizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…