2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben bundan istiyorum, seninki de bu mu canım güle güle kullan bu arada

Eklentiler

• Screenshot_20201011-234018_Hepsiburada.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 79
Bende bu hafta ağırlaştığımı hissediyorum artık. Sen ameliyatlı olduğun için daha fazla ağrı hissediyor olabilirsin canım. Ben 2-3 gündür de yatakta her döndüğümde hem uyanıyorum hem de kasığımda ağrı oluyor. Sonlara yaklaştık sorunsuz sıkıntısız atlatırız inşallah bu günleride

İnşallah canim ne biliyim bebeklemi alakalı diye tedirgin oluyorum en ufak şeyde . Doğru düzgün uyku düzenim yok zaten kaç kere kalkıyorum gün içerisinde de o kadar aktif degilim iki gün yoruldum onun mu etkisi var da çift taraflı olduğumdan geriliyo kasıklarım yaniyo sizliyomus gibi oluyo

Artık vücudumuz doğuma hazırlanıyor canım düzenli sancı olmadıkça sorun yok diye biliyorum. Benim de yorulunca daha fazla ağrım oluyor seninde o yüzden olmuş olabilir. Çok yorma kendini

cok haklisin. ev bi sürü eşya doldu ben aldim anam aldi ordan burdan geldi hala gözüm kayiyor dürtüyor beni al diye
Ya valla benim de aynı zaten yarısından çoğunu annemler aldı ilk cocugumda şimdi artık onlara durun sakın almayın dedim Allahtan söz dinliyorlar bu seFer

Ben bundan istiyorum, seninki de bu mu canım güle güle kullan bu arada
Aynen bu canım. Dreame f9 modeli. Hemen hemen hepsi aynı. Benim aldığımın bataryası ve çekiş gücü bunların arasında en iyi olandı. 2899 TL idi. Ama mob özelliği daha iyi olanlar vardı onlar 3500 TL civarı ama bunun çekişi ve bataryası onlardan daha iyi diye bunu aldım. Mob çok önemli değil zaten yaptırmıyorum bile. Çekişi iyi olması yeterli.

Ya benim.kizim gece doğdu biranda senin dediğin gibi zaten altıma giydirmislerdi ameliyat sonrası ertesi gün öğlene doğru tekrar gelip değiştirmişlerdi sonrada çıktık eve geldik zaten ben sadece şimdi lohusa pedi aldım o da yeter bana

Artık vücudumuz doğuma hazırlanıyor canım düzenli sancı olmadıkça sorun yok diye biliyorum. Benim de yorulunca daha fazla ağrım oluyor seninde o yüzden olmuş olabilir. Çok yorma kendini
Oturup da sismek de istemiyorum evde biraz aktif oluyum dedim de yeni hafta ya uyum sağlamak artık zorlasiyo gibi her pazar bunu hissettiriyo inşallah zamaninda gelirler

Güle güle kullan canım, bende istiyorum da bakalım bebişin masraflarından bize sıra gelmiyor daha çok ses çıkarıyor mu onu merak ettim geçen biri paylaşmışta çok sesli geldi bana. Modele göre değişiyordur belki o yüzden sorayım dedim

Kızlar Dalın konusunda uzman birinden ogrendigimiz bir bilgi paylaşmak isterim. Eşim saç ektirdi doktoru sadece dalın kullanmasını önermiş ve demiş ki içinde katkı maddesi olmayan tek şampuan. Kızımda bende sebamed kullanmıştım şuan dalın kullanıyorum inşallah oğlumda da dalın kullanmayı düşünüyorum.

bundan sipariş verdim bugün kızımla oğlumun odasına da bir kısmına duvar kağıdı yaptık eşimle yalnız bu yaptığımı dr um.duysa beni gebertir benim.gibi sadece yemek yapmak için kalkması gereken kişi nerdeyse bütün işleri yapıyorum

Kendi kalp ritmin canım ya da bebek nefes alma denemelerine başlıyor belli bir haftadan sonra ama o atma şeklinde değil sen nefesini tutsan da karnın inip çıkıyor

Canım.bizim buralarda sinek pistir mide bulandırır diye bir laf vardır artık ben dalin hakkında yazılanları okudukça ve duydukça maalesef sampuanini almam ama herkesin kendi tercihi birşey diyemem saygı duyarım

Oturup da sismek de istemiyorum evde biraz aktif oluyum dedim de yeni hafta ya uyum sağlamak artık zorlasiyo gibi her pazar bunu hissettiriyo inşallah zamaninda gelirler
Seni çok iyi anlıyorum canım bende öyle hamile moduna girip yavaşlamak istemiyordum. İşe gidip geliyorum, temizlik yapıyorum üstüne yemek falan ama bu haftaya kadarmış herhalde yine yapıyorum bu söylediklerimi ama sanki evi kırklamışım gibi yoruluyorum artık bir de dünden beri ayıptır söylemesi alt taraftaki kemiklerim ağrıyor çatı mı genişliyor orada ne oluyor bilmiyorum ama o yüzden artık yorulmamaya karar verdim. Sende çok yorma artık kendini İnşallah sorunsuz, sıkıntısız vaktinde gelsinler canım

Bende alacam ondan ya herkes çok memnun

Yiğit ismini de çok severim adıyla yaşasın bi ara bizde düşündük ama eşim Göktuğ’u çok istiyor bende Demir’i sevdim. Büyük ihtimalle Demir olacak
Demir ismi de güzel bence hemde rüyanda görmüşsün canım. Bizim isim de muamma yav. Baba aslan diyor abla Akın bana kalsa ablasının dediği ama hep Bir oğlumuz olsa Aslan derdik eşim de vazgeçmiyor kız 4 yaşında değişir fikri diyor

Kendi kalp ritmin canım ya da bebek nefes alma denemelerine başlıyor belli bir haftadan sonra ama o atma şeklinde değil sen nefesini tutsan da karnın inip çıkıyor
Öyleymiş canım göbekte hissedince tedirgin oldum bir de baya uzun sürdü iyi ki burası var da içim rahatlıyor Aa nefes denemeleri yaptıklarını bilmiyordum canım kıyamam minicik şey neler yapıyor içeride yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…