2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım ben kolonya şişeleri yaptırdım, sadece o ve çikolata vereceğim. Ben de ilk çocuğumda havlu ve kutulu emzik şeklinde sabun dagitmistim.
Bende çok pahalı birşey yaptırmayacağım canım bu sefer bakıyorum ama daha karar veremedim kızımın.dogumgunun de anneannesi yaptırmıştı kolonya şişeleri

Ben yaptırmayı düşünmüyorum kimsenin geleceğini de sanmıyorum güzel bi çikolata alırım gelen olursa çikolata veririm.
Ya haklisin canım kimse gelmeyecek ama işte hatıra kalsın diye çikolata zaten.esimin bankasından mutlaka geliyor çikolata almayacağım ama işte ne biliyim

Ben sadece hastane için çikolata yaptırcam 50 tane falan, bir de kolonya, set halinde. Zaten eşim bir gecede yer onları
Hastane için derken doğumhanede ikram edilsin diye mi cnm ? Ziyaretçi olmayacak diye ben hastaneye birşey götürmeyi düşünmüyorum da

Hastane için derken doğumhanede ikram edilsin diye mi cnm ? Ziyaretçi olmayacak diye ben hastaneye birşey götürmeyi düşünmüyorum da
Anne babaları falan da mı almıyorlar ziyaretçi olarak? Ben gördüm bnm gittiğim hastanede alıyolardı ama Onlar için, hemşirelere doktora falan gibi düşündüm ama vazgeçebilirim de bilemedim, eğer eşim dışında ziyaretçi bile almayacaklarsa yaptırmam da. Önce onu öğreneyim bi. Ya da yaptırırım evde kalır. Kafamda deli sorular

Heeee, ben 7-10 gün arasında kalıyorlar diye biliyordum... tabi 3 günde hallederler.
Benim herşeyim hazır. Dün gittim son olarak makyaj ve hijyen malzemeleri kendime aldım, onu da hastane çantama yerleştirecem ve bitti. Makyaj çantamı kuzum seçti

Eklentiler

• E14DEC79-7370-43DE-8BAE-DCDBCB8A43CC.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 41
Bim ve A101 e dilekçe yazalım getirsinler

Kizlar lohusa taci aldiniz mi onerebileceginiz bir sayfa var mi
Lohusa tacı diyince benim aklıma ilk gelen eskilerin kırmızı kurdelesidir ve hafif kırmızı allıklar ) üstünde ne olursa olsun o kırmızı kurdela takilir kafaya ,filmlerde falan da. Ben de o yüzden klasik kırmızı taç, ya da kurdela alicam. Abartısız sade. Trendyolda var cnm ordan bak cesitlete

Bana da düğün hediyesi gelmişti elim ayağım oldu. La bölümü yapıyoruz onunla. O mutfağı süpürürken ben başka odayı süpürüyorum. Çünkü yavaş yavaş yapıyor ama daha çabuk bitiyor iş. Daha çok iş yapıyoruz.

gunaydn kizlar. sabah sabah esime gelen is teklifi ile uyandik napcagmzi sasrdk. suanki is yernde maasi dusuk. asgari ucrete yakin diyeblirim. 2800 aliyor. yeni bir is teklifi geldi 4300 veriyolarmis. ama biraz yorucu bir ise benziyor esim kabul etcem diyor ama ben braz korktm cunku bebekte oluyor ve sanki okadar da yanimizda olamicak gbi bu yeni iste

Ben almıyorlar diye biliyorum canım sen yine de sorarsın hastaneye. Bende henüz konuşmadım doktorumla ama dediğin gibi ev için yaptırılabilir

Hayırlısı olsun hakkınızda canım ama sen çalışmadığında Türkiye şartlarında 2800 ile geçinmek kira ödemeseniz bile çok zor
şimdi bebiş gelince masraflarınızda artacak inşallah iş hayırlısıysa olsun, size de zaman kalsın ferahlık versin rabbim

Şartları iyiyse kabul edebilir. Izin zamanları yasal çerçevede normalse idare edilir canım ya. YaNi hafta sonu , resmî tatiller vs... bunlar zaten varsa yine iyi.

Canım bebek kısmetiyle gelir derler sizinde kısmetiniz gelmiş bence eşim yoğun olur bizle ilgilenmez diye düşünme bence ilgilenmek isteyen baba her türlü ilgilenir ilgilenmek istemeyen evde boş da olsa ilgilenmez hayırlısı olsun

İşin yoğunluğunu bilemem ama maaş %50den fazla artıyor, artık bebek de olacak, sağlam bir yerse bence de kabul edilmeli

Şartları iyiyse kabul edebilir. Izin zamanları yasal çerçevede normalse idare edilir canım ya. YaNi hafta sonu , resmî tatiller vs... bunlar zaten varsa yine iyi.
İşin yoğunluğunu bilemem ama maaş %50den fazla artıyor, artık bebek de olacak, sağlam bir yerse bence de kabul edilmeli
bennmde aklima bebegin ksmeti geldi kizlar bizde kabul etcez muhtemelen insalah hayrlisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…