2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
benm hc tecrubem yok ama ben salondyken baby neste veya pusete koyarm diye dusunuyorum bana gereksiz geldi

delirme delirme. bu donem biraz protein ye vitaminlerini aksatma hemen toparliyor. bak bende agladm sizladm 2 hafta 2 gun gerideydi 1 haftaya dusmus

yazmışsın kuzu meraktan mesajların devamını okumadan sordum.

En azından yükselmiyorsa bu da iyi bişey şükür. Zaten bu haftalardan sonra 2 haftada bir kontrol isteyebiliyor doktorlar.

Kızlar yaaa bu göbekteki çizgi sizde çok belirginleştimi bende war ama çok hafif renkte

Çok enteresan bişi yaaa başlarda yoktu sonradan belirdi ama çok da değil silik gibi bende bi panik yaptım ama şimdi sizin yazdıklarınızdan sonra içim rahatladı sağolun kızlar

Yıkamayı bırak alışveriş bile yapmadım daha doğru düzgün. bir kaç alt üst var o kadar kaplumbağa jet olur benim yanımda heralde aman hallederim diye diye herşeyi son zamanlara bıraktım
Ben çok kötüyüm kafamı kaldırcak misafir ağırlayacak halim yok diyorum yine geliyor keşke beni de sevmese
Benimkiler de eltimi eşyada evde herşeyde ayrıcalıklı tuttular ve o arkadan der yüzlerine yalakalık yapar onu çok tutar gider gelirler ben biraz daha tersim beni sevmez gelmezler aylardır üst kattalar ama konuşmuyorum onlarla doğum yaklaştıkça sırnaşmaya çalışıyor gelmek için. benle uğraşır ama doğumlarda hep annemi kıskanıp bana da kadına da zehir etti herşeyi Allah o kadını benim yanıma getirmesin diye dua ediyorum var mı bilmiyorum ama sana yalaka bi elti şart

valla canım anlamadım ben bu doktoru kafayı yedirecek bana
Canım bende 30+5 te gittim 1 haftaya yakın geri çıktı 1500 gramdı doktor normal dedi ama ben hem şaşırdım hem üzüldüm kızlarım kilolu doğdular ve vitamin falan kullanmıyordum onlarda hep haftalarından önde çıkarlardı. Bende biraz araştırdım bir kaç gündür kefir kaşar süt kuruyemiş fazla tüketiyorum gece uyanınca birşeyler atıştırıyorum pazartesi bebeğin ekosu var sonucunu göstermeye gidince bakar inşallah umarım toparlanmış olur kuzum sende beslenmene dikkat et haftasını yakalar mutlaka bazı doktorlar stresten başka bişey değil

Karaciğer değerlerin nasıl çıktı canım?
yazmışsın kuzu meraktan mesajların devamını okumadan sordum.

En azından yükselmiyorsa bu da iyi bişey şükür. Zaten bu haftalardan sonra 2 haftada bir kontrol isteyebiliyor doktorlar.
Benim bu değerlerden dolayı zaten hep 2 haftalikti kontrollerim canım, son haftalarda artık östrojen hormonu çok yukseliyormus gebelikte, yükselen östrojen karaciğer enzimlerini de yükseltiyormus işte o yüzden 37 veya 38'de bebeği riske atmamak için alabiliriz dedi ama kısmet bakalım zaman ne gösterecek. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım da inşaallah

Kızlar yaaa bu göbekteki çizgi sizde çok belirginleştimi bende war ama çok hafif renkte
Bende hiç yok canım.

Bayanlar nasıl ade yapıyorsunuz. Ben artık yapamıyorum. Karnım beni çok zorluyor.
ben yillar ônce daha evlenmeden cok once lazer epilasyon yaptirmistim hic kıl tüy isim yok ilk gebeligimde de inanilmaz faydasini gordum simdi de. pamuk gibiyim yaptirin kurtulun kizlar dogumdan sonra yaptirmamis olanlar icin soyluyorum

Ay Maşallah bende çok merak ediyorum karnımda çok hareketli doğumdan sonra da mı hareketli olucak Bakalı hayırlısıyla
Aynen öyle olacak karbonunda kaçta uyuyup kaçta uyanıyorsa doğduktan sonrada aynı şekilde devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…