2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Protein agırlıklı beslen diyor canım miğdem almıyor ki süt yumurta hala daha miğdem kalkıyor en son doktordan sonra hergün yumurta peynır yemeye başladım inşallah düzelir çok korkuyorum ya
Benim kuzemide 2 hafta geriye gitmiş demişti doktoru telafi etmek için ayran, soda ve bol bol çerez ye demişti. Dikkat etmişti bebek doğduğumda 3 kilo üzeri doğdu. Bunlarıda deneyebilirsin. Canını sıkma

Normal gozukuyor kilosu hafta kontrolune baktinmi 30.haftalarda bu civarlarda oluyor 250 gr arti veya eksi

Benim de başıma geldi 2 hafta gerideydi. 2 hafta boyunca her gün 2 yumurta çığ kuruyemiş yoğurt süt muz baklagil tükettim . Şükür 1 haftaya düşmüş fark. İnşallah gününü yakalar. Ama öyle delirecegim filan deme kendini yıpratma canım 2 haftaya kadar normal dedi doktor. Sen de yemene icmene dikkat et inşallah yakalar o gününü

Bende bebeğin durumuna gore alayım o zaman ihtiyaç olursa. Valla daraldım bebek alışverişi yapmaktan iyice

İnşallah canım ya mahvoldum o kontrolden sonra pisikolojimi bozdu benim hergün yumurta yemeye başladım zor zar ama bakalım dikkat etmeye çalışıyorum birde 1 hafta falan ilaçlarımı kullanamadım onun etkisi olur mu acaba

muz avokado ve kasarin bebege kilo aldirdigi soyleniyor canim bende kasar yiyorum bol bol

valla canım anlamadım ben bu doktoru kafayı yedirecek bana
Benim 29 da kontorlum vardi 1300 du 30 da hadi olsun 1400 veya 1500 demedi hic doktorum geride diye.sen yinede beslenmene dikkat et ama kiloyu fazla takma 1 hafta geriden gelmesi normal

Evet canım ilk bebeğim de annemler almışlardı onu daha çok kullandık ve gittiğimiz her yere götürdük çok kullanışlı

Protein agırlıklı beslen diyor canım miğdem almıyor ki süt yumurta hala daha miğdem kalkıyor en son doktordan sonra hergün yumurta peynır yemeye başladım inşallah düzelir çok korkuyorum ya
Canım bende mesela gaz sıkışması yaşadığım için sadece kaşar peynir ve kalsiyum en fazla olduğundan süzme peynir tüketiyorum onun dışında süt yoğurt asla yemiyorum sütlü tatlılardan filan tamamlamaya çalışıyorum o kadar dikkat etmiyorum illa yiyeceğim diye yormuyorum kendimi ama biraz özen gösteren bebeğin emin ol kilo alır eğer bı sıkıntı yoksa kan akışında ek olarak balık yağı filan icebilirsin oda ise yarar

Benim 29 da kontorlum vardi 1300 du 30 da hadi olsun 1400 veya 1500 demedi hic doktorum geride diye.sen yinede beslenmene dikkat et ama kiloyu fazla takma 1 hafta geriden gelmesi normal
Benim 2 hafta ya yakın gerilemiş böyle devam ederse alırız dedi doktor kilo alımı durursa dedi ilaçlarımı 1 hafta falan alamadım onun etkisi olur mu acaba

Sağol canım dikkat edicem sağol ilaçları kullanmadığımızda bi etki etmiş olabilir mi acaba

Bende bebeğin durumuna gore alayım o zaman ihtiyaç olursa. Valla daraldım bebek alışverişi yapmaktan iyice
Tabi canım yok yere masraf yapma o ana kucaklarında bile yatmayanlar varmış ama puset öyle değil çok nadir durmama durumu youtberlerin çoğu bile onda video cekiyo iki büklüm şey lazım nasılsa eskiden hamak tarzında ipten beşikler yapiliyomus öyle düşün

Sağol canım dikkat edicem sağol ilaçları kullanmadığımızda bi etki etmiş olabilir mi acaba
Canım ilaclarin saatini bile aksatma tabiki onlarda alakalı olabilir sonuçta bebek bizim vitaminleri kemiriyo bu sefer sen çok güçsüz duruma dusersin ben saatini bile geçirmeye çalışıyorum sadece d vitamini aklıma gelince açıyorum midemi bulandiriyo. Surda zaten en fazla iki ayımız kaldı bence elinden geldigini yap

Vitamin ilacını ihmal etmemeye çalış canım

Çok sağol canım benim sezeryan için 5 Aralık dedi doktorum değişiklik olmazsa tabi inşallah iyi gelir 22 sine gel dedi 10 güne düşürdü muayeneleri benim bakalım inşallah düzelir kuzum da bende rahatlarım ya

Dikkat edersen emin ol düzelir . Sola yatmaya özen göster yürüyüşler yap . Sezaryan için kendin mi sordun yoksa kendimi bilgilendiriyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…