2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
benmkde beni hc aramaz cok hosuma gidiyo keske hc gorusmesek ama oglunu bin kerr ariyo gunde
Benim üç ile yani dili konuşmuyoruz ben Türk o Kürt arada bi eşim arıyor tercümanlık yapıyor amcaları ile konuşuyor haftada 1 2 sefer kimse de karışmıyor zaten bize herkesten uzağız eşim tek başına tüm ailesinin yerine yetiyor zaten

Bun
Bunların plastik katlanabilir olanları var onlardan alırsan işin olmayınca kaldırabilirsin ben almayı düşünüyorum hem kv de kaldıgımız zamanlar yada piknikte tatilde falan katlayıp arabaya koyarım gittigim yere götürür bebegimi rahat rahat yatırırım diye düşünüyorum salonda da kullanılır eger sende kullanacağını düşünüyorsan al bahsettigim şöyle bir model

Eklentiler

• Screenshot_20201017-101448.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 29

Canım şuan için çok kararsız kaldım ama kullanışlı olacağını söyleyenler var cevremde, biraz büyüyene kadar gidip kalmayız biz annemde veya kv de ama otururken filan içine yatırmak için iyi olabilir diye düşünüyorum. Ihtiyaç duyarsam almaya karar verdim. Babynest de dönmeye baslayinca durmuyolarmis. Ana kucağı da bi arkadaşım aldı ama hiç kullanmadı nerdeyse o yüzden bi bakıcam bebisin durumuna gore

Bu benim paylaştığım model 1 yaşında bebegi bile taşıyor kullanan bir tanıdıgım var tatile falan hep yanında götürür bunu sinekligi de oldugu için dışarıdayken rahat rahat yatırıyor ben babynest almayacağım bana kullanışlı gelmiyor 3 4 ay kullanılacak bişey bana göre. zaten yaz gelene kadar evimizde olacagız biyere gitmicez babynest ihtiyacım pek olmayacak sonra da bebe büyümüş oluyor

Kesinlikle canım kışın zaten çıkmayız sonrada bebek epey büyümüş oluyor. Benimde aklımda bu hamak beşiklerden almak var, pusetine minder aldım ama yine de çocuk rahat edemezmiş gibi geliyor pusette de. Hep kucakta da alıştırmamak lazım. Alabilirim hamak beşikten uyanıkken yanımızda içinde dursun diye hem de sallanır

Bence direk evine yerleş bebek yerini evini bilsin sonra çok huzursuz ve huysuz olur

Günaydın arkadaşlar dün burnum tıkandı bugün akıyor covidde var mı böyle şeyler biz nasıl ayiricaz soğuk algınlığı ile covidi

Günaydın arkadaşlar dün burnum tıkandı bugün akıyor covidde var mı böyle şeyler biz nasıl ayiricaz soğuk algınlığı ile covidi
Grip gibi nezle gibi olmuşsun canım ılık duş al nane limon yada ıhlamur iç terle bir şeyin kalmaz çok geçmiş olsun mevsim değişikliği dikkat etmeliyiz artık

Grip gibi nezle gibi olmuşsun canım ılık duş al nane limon yada ıhlamur iç terle bir şeyin kalmaz çok geçmiş olsun mevsim değişikliği dikkat etmeliyiz artık
İnşallah öyledir canm insan tedirgin oluyor akşam beri ıhlamur kara biber bal karışımı yapıyorum ,ay bu kış biz yandık en ufak birşeyde korkucaz ki benim boğazım çok şişer

covidde burun akintisi olmuyor

Covidde mutasyona uğradığı için herkesde farklı tepkiler verebiliyomuş zaten hastaneye gitsende test yapmıyolar mevsim geçişinden de hasta olmuş olabilirsin bol c vitamini tüketmeye çalış inşallah kısa zamanda iyileşirsin

Amin inşallah evet dün akşam meyve nin de dibine vurdum sarımsak bile yuttum inşallah kendimde mevsim geçişi gibi hissediyorum ama işte belli de olmuyor

InşAllah Chicco alıcam sanirim. Çünki mustela yeni yeni kulaniliyoe burda. Pek fazla ürün çeşitleri yok chicco kadar.
Doğrudur canım. Kızım hep yazın Bakü’de oluyordu, 3 aya kadar orda kalıp sonra İstanbula geliyordu annemle. Ve hep mustela nın bütün ürünleri yanında Bakü’ye gönderiyordum, şampuan haricinde bulunmuyordu çeşit. Chicco da tam tersi, herşeyden var Bakü’de.

Gece yada sabaha karşı uyanıyorum ve uyku tutmuyor 2 saat falan uyanık kalıyorum benim gibi olan var mı ? Bir de dün kontrolden sonra sanki hep kasılmam oldu kafama taktım büraz aşağıda olmasını onunla mı alakalı bilemiyorum. Bir de magnezyumu 2 hafta önce kesmişti doktorum. Bu gittiğimde sordum kasılmam oldupu halde kullanma diyor bebek de aşağıda. Takip et kasılmaları Dedi. Eğer gerekirse progestan ve magnezyum veririm dedi. Gereksiz yere de doğum sürecini uzatmayalım diyor. Erken olacağına uzasın daha iyi yanlış mı düşünüyorum daha yeni 32 haftamı doldurdum

Benim eşimde olmuştu burun akıntısı burun tıkanıklığı gözlerde yanma yaşarma olmuştu. Ve bunlara ek olarak koku kaybı oluştu. Biz burnu tıkalı diye koku alamıyor sanmıştık ama covidmiş. Aynı soğuk algınlığı gibiydi. Tabi kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir. Bak yine duruma ona göre test yaptır istersen.

Bende de oluyor canım gece uyanıyorum zor dalıyorum zaten uykuya geçişte artık zor oluyor. Son zamanlar ge4cekten zorluyormus. Magnezyum ben devam ediyorum günde iki alıyordum şuan bir gün 1 diğer gün 2 alıyorum. Hamileliğin başından beri mi kullanıyorsun sen ben 24 te başladım sanırım. Doktor o yüzden devam edebilirsin dedi. Ama uzun kullanımda böbreklerde sıkıntı olabiliyormuş canım. Progestan da lekelenme olunca kullanıyorum. Dediğin doğru kasılman varsa bence kullanmalısın. Daha erken haftalar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…