Benim üç ile yani dili konuşmuyoruz ben Türk o Kürt arada bi eşim arıyor tercümanlık yapıyor amcaları ile konuşuyor haftada 1 2 sefer kimse de karışmıyor zaten bize herkesten uzağız eşim tek başına tüm ailesinin yerine yetiyor zatenbenmkde beni hc aramaz cok hosuma gidiyo keske hc gorusmesekama oglunu bin kerr ariyo gunde
Bunların plastik katlanabilir olanları var onlardan alırsan işin olmayınca kaldırabilirsin ben almayı düşünüyorum hem kv de kaldıgımız zamanlar yada piknikte tatilde falan katlayıp arabaya koyarım gittigim yere götürür bebegimi rahat rahat yatırırım diye düşünüyorum salonda da kullanılır eger sende kullanacağını düşünüyorsan al bahsettigim şöyle bir modelArkadaşlar size danismak istediğim bir konu var, ben bebeğim için anne yani ahşap beşik aldım ve yatak odamızda duracak. Bebek telsizi de aldım ağladığında veya uyandığında hemen bakmak için ama akrabalarımdan bikac kişi de salona ,otururken yanında çocuğu koymak için, sallanır küçük beşik de al lazım olur diyo. 260 tl ve civarı fiyatları, fiyatinda değilim ama gereksiz bisey alıp eve kalabalık etmek istemiyorum. Sizce lazım olur mu? Gereksiz mi? Resimdeki gibi dedikleri beşik.
Bun
Bunların plastik katlanabilir olanları var onlardan alırsan işin olmayınca kaldırabilirsin ben almayı düşünüyorum hem kv de kaldıgımız zamanlar yada piknikte tatilde falan katlayıp arabaya koyarım gittigim yere götürür bebegimi rahat rahat yatırırım diye düşünüyorum salonda da kullanılır eger sende kullanacağını düşünüyorsan al bahsettigim şöyle bir model
Bu benim paylaştığım model 1 yaşında bebegi bile taşıyor kullanan bir tanıdıgım var tatile falan hep yanında götürür bunu sinekligi de oldugu için dışarıdayken rahat rahat yatırıyor ben babynest almayacağım bana kullanışlı gelmiyor 3 4 ay kullanılacak bişey bana göre. zaten yaz gelene kadar evimizde olacagız biyere gitmicez babynest ihtiyacım pek olmayacak sonra da bebe büyümüş oluyorCanım şuan için çok kararsız kaldım ama kullanışlı olacağını söyleyenler var cevremde, biraz büyüyene kadar gidip kalmayız biz annemde veya kv de ama otururken filan içine yatırmak için iyi olabilir diye düşünüyorum. Ihtiyaç duyarsam almaya karar verdim. Babynest de dönmeye baslayinca durmuyolarmis. Ana kucağı da bi arkadaşım aldı ama hiç kullanmadı nerdeyse o yüzden bi bakıcam bebisin durumuna gore
Bu benim paylaştığım model 1 yaşında bebegi bile taşıyor kullanan bir tanıdıgım var tatile falan hep yanında götürür bunu sinekligi de oldugu için dışarıdayken rahat rahat yatırıyor ben babynest almayacağım bana kullanışlı gelmiyor 3 4 ay kullanılacak bişey bana göre. zaten yaz gelene kadar evimizde olacagız biyere gitmicez babynest ihtiyacım pek olmayacak sonra da bebe büyümüş oluyor
Bence direk evine yerleş bebek yerini evini bilsin sonra çok huzursuz ve huysuz olurladylone canım öyle oluyo zaten de ekstra bişey alma diye diyorum gereksiz bence puset mantıklı sallaniyo ki zaten anne karnında da bebek o pozisyonda benim çevrem öyle oyaladı ekstra bişey almak yerine çünkü her bebek her şeyi sevmiyomus bide telsizin zaten var ben mesela park yatak aldım onu henüz kurmadım annemde zaten beşik var kayınvalidem de kalabalık olmasın diye baybmest aldı onda yaptıracağım 40 çıkana kadar orda burda idare edeceğim evime sonra yerlescem.
Grip gibi nezle gibi olmuşsun canım ılık duş al nane limon yada ıhlamur iç terle bir şeyin kalmaz çok geçmiş olsun mevsim değişikliği dikkat etmeliyiz artıkGünaydın arkadaşlar dün burnum tıkandı bugün akıyor covidde var mı böyle şeyler biz nasıl ayiricaz soğuk algınlığı ile covidi
İnşallah öyledir canm insan tedirgin oluyor akşam beri ıhlamur kara biber bal karışımı yapıyorum ,ay bu kış biz yandık en ufak birşeyde korkucaz ki benim boğazım çok şişerGrip gibi nezle gibi olmuşsun canım ılık duş al nane limon yada ıhlamur iç terle bir şeyin kalmaz çok geçmiş olsun mevsim değişikliği dikkat etmeliyiz artık
covidde burun akintisi olmuyorGünaydın arkadaşlar dün burnum tıkandı bugün akıyor covidde var mı böyle şeyler biz nasıl ayiricaz soğuk algınlığı ile covidi
Covidde mutasyona uğradığı için herkesde farklı tepkiler verebiliyomuş zaten hastaneye gitsende test yapmıyolar mevsim geçişinden de hasta olmuş olabilirsin bol c vitamini tüketmeye çalış inşallah kısa zamanda iyileşirsinGünaydın arkadaşlar dün burnum tıkandı bugün akıyor covidde var mı böyle şeyler biz nasıl ayiricaz soğuk algınlığı ile covidi
Artık oluyomuş Cnm herkesde aynı tepki vermiyormuş mutasyona uğradığı için çok yakında temas etmediğin sürece test bile yapmıyolarcovidde burun akintisi olmuyor
Ayyyy daaaa vakitinde kucağımıza alalım diyorum, otomatik düzeltme de ne yazdıAmin canım İn şa Allah, sağlıklı ve fakirinde kucağımıza alalım bebişlerimizi
Pardon canım, ben kız düşündüm, eden düşündüm öyle bilmiyorumBenimki oğluş canımevet kizlar için çoook fazla seçenekler var
Amin inşallah evet dün akşam meyve nin de dibine vurdum sarımsak bile yuttumCovidde mutasyona uğradığı için herkesde farklı tepkiler verebiliyomuş zaten hastaneye gitsende test yapmıyolar mevsim geçişinden de hasta olmuş olabilirsin bol c vitamini tüketmeye çalış inşallah kısa zamanda iyileşirsin
Doğrudur canım. Kızım hep yazın Bakü’de oluyordu, 3 aya kadar orda kalıp sonra İstanbula geliyordu annemle. Ve hep mustela nın bütün ürünleri yanında Bakü’ye gönderiyordum, şampuan haricinde bulunmuyordu çeşit. Chicco da tam tersi, herşeyden var Bakü’de.InşAllah Chicco alıcam sanirim. Çünki mustela yeni yeni kulaniliyoe burda. Pek fazla ürün çeşitleri yok chicco kadar.
Benim eşimde olmuştu burun akıntısı burun tıkanıklığı gözlerde yanma yaşarma olmuştu. Ve bunlara ek olarak koku kaybı oluştu. Biz burnu tıkalı diye koku alamıyor sanmıştık ama covidmiş. Aynı soğuk algınlığı gibiydi. Tabi kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir. Bak yine duruma ona göre test yaptır istersen.Günaydın arkadaşlar dün burnum tıkandı bugün akıyor covidde var mı böyle şeyler biz nasıl ayiricaz soğuk algınlığı ile covidi
Bende de oluyor canım gece uyanıyorum zor dalıyorum zaten uykuya geçişte artık zor oluyor. Son zamanlar ge4cekten zorluyormus. Magnezyum ben devam ediyorum günde iki alıyordum şuan bir gün 1 diğer gün 2 alıyorum. Hamileliğin başından beri mi kullanıyorsun sen ben 24 te başladım sanırım. Doktor o yüzden devam edebilirsin dedi. Ama uzun kullanımda böbreklerde sıkıntı olabiliyormuş canım. Progestan da lekelenme olunca kullanıyorum. Dediğin doğru kasılman varsa bence kullanmalısın. Daha erken haftalar çünküGece yada sabaha karşı uyanıyorum ve uyku tutmuyor 2 saat falan uyanık kalıyorum benim gibi olan var mı ? Bir de dün kontrolden sonra sanki hep kasılmam oldu kafama taktım büraz aşağıda olmasını onunla mı alakalı bilemiyorum. Bir de magnezyumu 2 hafta önce kesmişti doktorum. Bu gittiğimde sordum kasılmam oldupu halde kullanma diyor bebek de aşağıda. Takip et kasılmaları Dedi. Eğer gerekirse progestan ve magnezyum veririm dedi. Gereksiz yere de doğum sürecini uzatmayalım diyor. Erken olacağına uzasın daha iyi yanlış mı düşünüyorum daha yeni 32 haftamı doldurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?