2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar nasıl battaniyemiz triko battaniye almıştım, muslin örtü aldım ama metre hesabı aldım. Birde ponpon çok tatlı oldu fikir olsun. Çift yüz kullanılabilir ve sıcacık Muslin kalanlar ağız mendili oldu

Eklentiler

• IMG_20201016_132143_138.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 72
Ben 16 haftalıkken başladım canım. Kafam karıştı gerçekten kasılmaları takip et diyor ama gerçek doğum kasılmaları başlasa ona göre bildirsem ne ile yarayacak o saatten sonra evde birkaç tane daha var magnezyum ben kullanacağım sanırım. Kızımda da 36 haftada kesmiştik aslında. Şu an şikayetlerim var ve hala kullanma diyor

Bende 1 haftadır falan ne kadar uykusuz olursam olayım dalamıyorum bir türlü sonra sinirim bozuluyor kalkıyorum yataktan. Dün evde temizlik vardı bende mutfak dolaplarını indirdim kaldırırdım ama çok yormuşum kendimi bugün belim tutulmuş yürüyemiyorum. Dün o yorgunlukla bile uyuyamadım kalktım 2 saat balkonda oturdum. 3’e geliyordu yattığımda sabahta 8’de uyandım. Gerginim bugün uykusuzluk gerginlik yaptı sanırım.
2 gün önce benimde kontrolüm vardı artık kasılmaların olacak düzenli ve akabinde yoğun akıntı veya kanaman olursa hemen hastaneye gel dedi. Onun dışında korkma dedi. Senin de doktorun gerek görmediyse demek ki acil bir durum yok canım kasılmalarını takip et bakalım düzenli olursa hemen doktoruna haber verirsin.

Çok tatlı olmuş ellerine sağlık güzel günlerde, sağlıkla kullansın miniğin inşallah

Evdekileri bitir bence de. Yani uzun süre kullanımı da sıkıntılı diye diyordur ama Allah korusun öyle birşey olsa belli eder. Benim kasılma yok yani sanırım yok :) ama magnezyum almama rağmen bu sabah yine bacağıma kramp girdi. Inşallah saglikla vakitli gelsin kuzular. Sen ciğer iğne yaptırdın mi canim

Ben bu kasılmaları anlayamıyorum bazen çok hareketli oluyo pozisyonundan kaynaklı Bi taraf sertleşip hemen normale dönüyo ama saniyeler içinde onlar mı kasılma doktora da sordum anlattı ama ben Bi türlü anlayamıyorum

İnşallah sizinde düzelmiştir ya gerçekten piskolojisini bozuyorlar insanın

Canım sonradan gördümsenin yazdığını, meyerse komşuyuz Bize de çok yakın ve seninle aynı sebepten onu tercih etmiştim. Kızım erken gelmişti benim, prematüre çok önemli o yüzden. Doktorum Şükran Kopal, normal doğum taraftarı olan doktor, çok memnundum, fakat daha önce de yazmıştım, doğum hafta sonuna veya mesai saatine gelmezse növbetçi doktor olucak, benim doktorum olmayacak Bu yüzden caz geçtim hastaneden. Yoksa hastane temiz, personel güleryüzlü.
Birde sana söyleyecektim fiyatla ilgili. 4900 içinde bebek fotoğraf çekimi de var, biliyorsundur herhalde, ama yine de yazayım dedim. Hani bebek kontolleri, işitme testi, bebek fotoğrafları ve senin ilk hafta sonraki kontrolün, hepsi fiyata dahil. Birde biz mayıs ayında,ilk gittiğimizde, fiyatı sorduk, bize o zaman dediler ki sene sonuna doğru zam gelicek 5000 ₺ bulacak.
Ege Yaşamda 30 haftadan başladım, iki defa gittim, doktorum İpek hanım, memnunum. İlk gittiğimde koridorlar çok kalabalıktı, öğlen ve cuma günüydü ondan. 32 haftada NST için gittim, son randevu aldık ve perşembe günü, boş olmuştu koridorlar. Odaları da gördüm bu sefer, fena değil, fiyatı sadece 3000 ₺ normal Doğum için, 250₺ epidurel ücreti ekstreden alınıyor.
Bende istemezdim doktoru değiştirmek bu ca zaman sonra, ama doktorum olmaya bilir düşüncesi beni tedirgin etti, gece uyuyamıyordum stresten. Ege Yaşamda ne saate geliyorsa gelsin, kendi oktorum geliyor.

Hahaha aynı ben can yakan bir durum da yok. Bu ara bende sürekli dinlenme isteği var sadece. Is çok ya ondan oda

Hahaha aynı ben can yakan bir durum da yok. Bu ara bende sürekli dinlenme isteği var sadece. Is çok ya ondan oda
Arada Bi oynarken özellikle kaburgamı tekmelediğinde canım yanıyo aslında onlar kasılmamı oluyo ki cahillik başa bela iş yapamıyorum walla vücudum sürekli halsiz bütün değerlerde normal ama ben sanki koca ewi dip bucak temizlemiş gibi hep Yorgunum

He doğum pozisyonu diyorsun sen dogum kanali farkli bisi sen ole yazinca bende farkli algiladim. Tabi suan bas asagi cogu makat gelisi cok zorluyor 2 3 gun oyledi benimki cok geriyor umarm hepsi normal pozisyonlarını alir
Canım doktor Doğum pozisyonu almış Doğum kanalına başını dayamış dedi. Acaba ben yanlış mı anladım

Yok canım kasılma bebeğin bir bölgede toplanıp sertleşmesi demek anlayabilirsen bello aralıklarla oluyorsa b3le vuruyorsa şancı.
Bende öyleyim iste sanırım büyüdüler ondan oluyor

Genel olarak bu tarz şikayetler olmaya başladı sanırım. Benim ek olarak bebeğim aşağı inmiş canım normalde 34-35 haftalarda inmesi gereken yerde dedi. Ayrıca kasılmam var hareketlerini %50 azalt dedi. Buna rağmen hala ısrarla magnezyum kullanma demesine takıldım. Bilmiyorum ben mi kuruntu yapıyorum

Yok canım hiçbirşey yapılmadı şu ana kadar maşallah bir sıkıntım olmadı hiç. Ondan mı rahat davranıyor doktorum anlamadım Magnezyum değerlerim normal sınırların şçinde çıkmıştı. Doktorum sadece doğumu geciktirir düşüncesiyle kullanma diyor yoksa bana bir yan etkisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…