2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Arkadaşlar size danismak istediğim bir konu var, ben bebeğim için anne yani ahşap beşik aldım ve yatak odamızda duracak. Bebek telsizi de aldım ağladığında veya uyandığında hemen bakmak için ama akrabalarımdan bikac kişi de salona ,otururken yanında çocuğu koymak için, sallanır küçük beşik de al lazım olur diyo. 260 tl ve civarı fiyatları, fiyatinda değilim ama gereksiz bisey alıp eve kalabalık etmek istemiyorum. Sizce lazım olur mu? Gereksiz mi? Resimdeki gibi dedikleri beşik.

Eklentiler

• 20201016_221218.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 43
Karaciğer enzimlerin nasıl canım
Biraz dusmus ama yine de üst değer 35 olması gerekirken AST 67, ALT 229 en azından yükselmiyor dedi doktorum. 2 hafta sonra tekrar bakılacak artık doğuma kadar böyle takipli gideceğiz canım.

Arkadaşlar kaplı emzirme atletinden alan veya daha once kullanan var mı? Normal penye turu olanlarda gogus ucu cok belli oluyor surekli gogus pedi kullanmak gerekiyor kaplilar nasil olur ki
Ben bugün LCW'den kaplı emzirme atleti aldim bir tane. Hastanede ilk gün sutyenle ugrasmiyim diye bir tane bulunsun dedim.

Ben ekstra başka odada durması için beşik almayi tercih etmedim canım evde kalabalık pek sevmiyorum dogrusu ama ihtiyac olur mu bilmiyroum. Gündüz yanımdayken ana kucaginda yatırmayı düşünüyorum.

Canım telsiz aldıysan gerek yok bence ikinci birşeye . Yada yanımda olsun diyorsan ilk zamanlar pusette bile uyuyo oyalaniyo bebekler baybmest tarzında bişey de dusunebilirsin .

ben boyle bisey degilde 2. el temiz bi ana kucagi aldim titresimli salonda otururken ona yatiririm diye dusundum

Ben ekstra başka odada durması için beşik almayi tercih etmedim canım evde kalabalık pek sevmiyorum dogrusu ama ihtiyac olur mu bilmiyroum. Gündüz yanımdayken ana kucaginda yatırmayı düşünüyorum.

Bende kalabalık sevmiyorum canım bide 9 aya kadar kullaniliyomus bu beşik. Anakucagi almadım ama pusete minder almıştım rahat olsun diye acaba o rahat olur mu bebeğe? Anakucagi almalimiyim bilemedim. Bir arkadaş almıştı hiç kullanmadı nerdeyse hep beşiğinde yatırdı çocuğu telsizle de idare etti.

ben boyle bisey degilde 2. el temiz bi ana kucagi aldim titresimli salonda otururken ona yatiririm diye dusundum

Ben de bakayım denk gelirse alayım canım. Babynest mi mantıklı olur anakucagi mi yoksa puseti idare edermi acaba Missyloves Bide ilk aylar çoğunluk uyuyorlar ya beşiği en rahatı olur uyanikkende emzirme ve uyutmaya çalışmakla geçer tecrübeyle öğrenecez artık

Hayır canım erken değildir, bebişler 28ci haftadan artık doğum pozisyona dönüyorlar, yani başı aşağı oluyorlar. Ama tabi herkeste farklı kimin 28 ci haftasında kimin 36 cı haftada.
He doğum pozisyonu diyorsun sen dogum kanali farkli bisi sen ole yazinca bende farkli algiladim. Tabi suan bas asagi cogu makat gelisi cok zorluyor 2 3 gun oyledi benimki cok geriyor umarm hepsi normal pozisyonlarını alir

Kızlar Delirmek üzereyim bebeğim çok az kilo almış 12 gün geriden gidiyor 1.350 gram kilosu 30+6 da gittiğimde böyleydi şuan 31+2 olduk kaç gündür içim içimi yiyo nasıl kilo aldıracağım bilmiyorum başına gelen var mi acaba

ladylone canım öyle oluyo zaten de ekstra bişey alma diye diyorum gereksiz bence puset mantıklı sallaniyo ki zaten anne karnında da bebek o pozisyonda benim çevrem öyle oyaladı ekstra bişey almak yerine çünkü her bebek her şeyi sevmiyomus bide telsizin zaten var ben mesela park yatak aldım onu henüz kurmadım annemde zaten beşik var kayınvalidem de kalabalık olmasın diye baybmest aldı onda yaptıracağım 40 çıkana kadar orda burda idare edeceğim evime sonra yerlescem.

Valla deneyim yasayarak öğreneceğiz sanırım, pusette de yatirabilirisn bence idare eder. Baktın olmuyor bir ana kucağı alirsin.

MaşaAllah nasılda güzel poz vermiş bizimkide kıçını göstersin bize
Ya benimki de hiç yüzünü göstermiyor hep kolları kafasında , eliyle yüzünü kapatıyor. Bugün benimki uyuyordu, biraz kipirdadi, yandan gözünü, kulağını, yanağını gorebildim birazcık
Canım bebeğin 30+6'da 1350kg'di, şimdi kaç kg olmuş. Doktorun nasil bir yorum yaptı? Telaş yapma biraz yediklerine dikkat edersin kapatır arayi.12 gün çok büyük fark değil.

MaşaAllah nasılda güzel poz vermiş bizimkide kıçını göstersin bize
İki hafta önceki hali benimki hiç öyle yüz kapatmadı hep gördüm o yüzden şanslıyım sanırım ayın 2 sini iple çekiyorum sizinki şimdiden yüz gorumlugu istiyo başka bişey değil

5 dk kaynatman yeterli canım zaten virüsler 60 dereceden sonra ölmüş oluyor
Bugün sterilizasyonda delirdim nedense temiz olmamış gibi hissediyorum masumlar apartmanındaki Safiye oldumşöyleki önce kuzımdan kalan cam malzemeleri ve sağma makinasının şişelerini makinada yıkadım sonra kaynattım sonra sterilizatöre koydum delirdim iyice

Canım kefiri kaşar peynir yumurta sut filan denedin mi nasıl besleniyosun . Elinden geleni yapiyosan rahim damarinda bı sıkıntı vardır baktirmismiydin hatırlamıyorum . Yada minyon tipliyseniz ondan da olabilir. Doktorun ne diyo ?

Protein agırlıklı beslen diyor canım miğdem almıyor ki süt yumurta hala daha miğdem kalkıyor en son doktordan sonra hergün yumurta peynır yemeye başladım inşallah düzelir çok korkuyorum ya

Ben almadim zaten hep gozumuzun onundr olacak bide benimkide anne yani besik. Alirsam yasindan sonra alirim odasini falan ayirinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…