Canım sonradan gördümsenin yazdığını, meyerse komşuyuz
Bize de çok yakın ve seninle aynı sebepten onu tercih etmiştim. Kızım erken gelmişti benim, prematüre çok önemli o yüzden. Doktorum Şükran Kopal, normal doğum taraftarı olan doktor, çok memnundum, fakat daha önce de yazmıştım, doğum hafta sonuna veya mesai saatine gelmezse növbetçi doktor olucak, benim doktorum olmayacak
Bu yüzden caz geçtim hastaneden. Yoksa hastane temiz, personel güleryüzlü.
Birde sana söyleyecektim fiyatla ilgili. 4900 içinde bebek fotoğraf çekimi de var, biliyorsundur herhalde, ama yine de yazayım dedim. Hani bebek kontolleri, işitme testi, bebek fotoğrafları ve senin ilk hafta sonraki kontrolün, hepsi fiyata dahil. Birde biz mayıs ayında,ilk gittiğimizde, fiyatı sorduk, bize o zaman dediler ki sene sonuna doğru zam gelicek 5000 ₺ bulacak.
Ege Yaşamda 30 haftadan başladım, iki defa gittim, doktorum İpek hanım, memnunum. İlk gittiğimde koridorlar çok kalabalıktı, öğlen ve cuma günüydü ondan. 32 haftada NST için gittim, son randevu aldık ve perşembe günü, boş olmuştu koridorlar. Odaları da gördüm bu sefer, fena değil, fiyatı sadece 3000 ₺ normal Doğum için, 250₺ epidurel ücreti ekstreden alınıyor.
Bende istemezdim doktoru değiştirmek bu ca zaman sonra, ama doktorum olmaya bilir düşüncesi beni tedirgin etti, gece uyuyamıyordum stresten. Ege Yaşamda ne saate geliyorsa gelsin, kendi oktorum geliyor.