Canım zararı yok zaten bende kasılma vardı 3 gün kullanmıştım doktor kontrolunde ilaçlar etkileşime girmişti sanırım çok ishal yaptı beni daha da kullanmadımAslında muayne bitimi konuştuk ısrarla vermedi magnezyum. Bir sonraki kontrolüm 34.haftada ben o zamana kadar kullanacağım. Önlem amaçlı 34 hafta geö değil bence magnezyum için
Tabi canım elimizden geldiğince yapıyoruz işte sanki sertifikalı miyiz tek tük kaliyo haliyle çıkınca anlasiliyoBende bazı bölgelerde daha yoğun kullandım bacak da kullanamadim sıkıldımilk yaptigimda tren yolu gibi arada kaçırmışım tüy var yok var yok
Canım arkadaşlarım kullandı memnun kaldılar, ilk oğlum uyumuyordu, bu da uyumazsa alacağım ben de.Canım şuan için çok kararsız kaldım ama kullanışlı olacağını söyleyenler var cevremde, biraz büyüyene kadar gidip kalmayız biz annemde veya kv de ama otururken filan içine yatırmak için iyi olabilir diye düşünüyorum. Ihtiyaç duyarsam almaya karar verdim. Babynest de dönmeye baslayinca durmuyolarmis. Ana kucağı da bi arkadaşım aldı ama hiç kullanmadı nerdeyse o yüzden bi bakıcam bebisin durumuna gore
Benim kasıllarımda değil de midemde şancı vard i gece. Biraz zorlayıp kendimi kustum rahatlayim diye. Belki bebegin kafası baskı yapıyordur sana. Benimkinin başı henüz yukarda.Bugun kasiklarima dogru agri giriyor ara ara sanki bebegin kafasi geliyormus gibi oraya sizinde oluyor mu oyle?
Bazen bende doktorları anlamakta zorlanıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun vaktinde gelsin miniklerimizCanım benim doktor da beni haftalık cagiriyo şimdi ama gitmicem, endokrin doktorum var diyorum burda dahiliyeye gel arada doğumda şekerle ilgili bisey olursa diyo şaka gibine olabilir ki doğumda şekerle ilgili zaten 7 aydır diyetteyim. Sırf para için böyle davranıyorlar. Magnezyumu günde bir içerdim ben senin yerinde olsam. Bi zararı yok sonuçta. Bide bana diyo ki 3 veya 4 hafta daha dayansan tamam erkenden sezeryanla almak isticek eminim ama ben 38 olmasını beklicem inşallah bu kadar şekerle ilgili sorunuma rağmen. Sağlıkla doğsunlar inşallah çocuklarımız.
Bende bebegin basi diye tahmin ediyorum 26. haftada kontrole gittigimde donmustu basi asagidaydi.Benim kasıllarımda değil de midemde şancı vard i gece. Biraz zorlayıp kendimi kustum rahatlayim diye. Belki bebegin kafası baskı yapıyordur sana. Benimkinin başı henüz yukarda.
Yok triko sade de kullanabilirsin ben çift yüz kullanmak adına yaptımtriko battaniye gecen a101den bende aldim ama muslin gecirmek lazim mi ki boyle
Bende ayaklarını çok altta hissediyorum bikaç gündür tekmeledikçe ayağını Allah korusun çıkaracak gibi bi his oluşuyorBugun kasiklarima dogru agri giriyor ara ara sanki bebegin kafasi geliyormus gibi oraya sizinde oluyor mu oyle?
bende kafasi asagida ya kanala falan girmeye calismiyodur insallah diyorumBende ayaklarını çok altta hissediyorum bikaç gündür tekmeledikçe ayağını Allah korusun çıkaracak gibi bi his oluşuyorinşallah bana öyle geliyordur o kadar aşağıda değildir
Yok yok inşallah bize öyle geliyordurbende kafasi asagida ya kanala falan girmeye calismiyodur insallah diyorum
aynen daha cok erken ve ben hic hazir degilim daha psikolojik olarakYok yok inşallah bize öyle geliyordur ☺ benimki daha dönmemişti çünkü, daha çok erken biraz daha sabretsin minişler
Aynen öyle canım inşallah sağlıkla vakitli gelirler, ben daha hiç bi açıdan hazır değilim eksikleri çok 1 aya anca tamamlarım herhalde parça parça her ay bi kısmını alıyoruz ancaaynen daha cok erken ve ben hic hazir degilim daha psikolojik olarak
Aa evet komşuymuşuzCanım sonradan gördümsenin yazdığını, meyerse komşuyuzBize de çok yakın ve seninle aynı sebepten onu tercih etmiştim. Kızım erken gelmişti benim, prematüre çok önemli o yüzden. Doktorum Şükran Kopal, normal doğum taraftarı olan doktor, çok memnundum, fakat daha önce de yazmıştım, doğum hafta sonuna veya mesai saatine gelmezse növbetçi doktor olucak, benim doktorum olmayacak Bu yüzden caz geçtim hastaneden. Yoksa hastane temiz, personel güleryüzlü.
Birde sana söyleyecektim fiyatla ilgili. 4900 içinde bebek fotoğraf çekimi de var, biliyorsundur herhalde, ama yine de yazayım dedim. Hani bebek kontolleri, işitme testi, bebek fotoğrafları ve senin ilk hafta sonraki kontrolün, hepsi fiyata dahil. Birde biz mayıs ayında,ilk gittiğimizde, fiyatı sorduk, bize o zaman dediler ki sene sonuna doğru zam gelicek 5000 ₺ bulacak.
Ege Yaşamda 30 haftadan başladım, iki defa gittim, doktorum İpek hanım, memnunum. İlk gittiğimde koridorlar çok kalabalıktı, öğlen ve cuma günüydü ondan. 32 haftada NST için gittim, son randevu aldık ve perşembe günü, boş olmuştu koridorlar. Odaları da gördüm bu sefer, fena değil, fiyatı sadece 3000 ₺ normal Doğum için, 250₺ epidurel ücreti ekstreden alınıyor.
Bende istemezdim doktoru değiştirmek bu ca zaman sonra, ama doktorum olmaya bilir düşüncesi beni tedirgin etti, gece uyuyamıyordum stresten. Ege Yaşamda ne saate geliyorsa gelsin, kendi oktorum geliyor.
Sende belirti var mı ? Eşiminde iş arkadasinda çıktı ayni seccade de namaz kilmislar eşimde bı belirti yok ama şuan kayinvalidemde kaliyo bende annemdeyim her ihtimale karşıne dicem. gecen hafta ctesi aksam yemegine gttgmz birisi pozitf cikti daha yeni geldi test sonucu huylandm napaim test yaptirsammi ya
bende belirti yok. ama korktm ya pozitif ckanda da bugune kadr yoktu bugun burnu akti hafiftenSende belirti var mı ? Eşiminde iş arkadasinda çıktı ayni seccade de namaz kilmislar eşimde bı belirti yok ama şuan kayinvalidemde kaliyo bende annemdeyim her ihtimale karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?