2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde bir yakını, tanıdığı, akrabası vs doğum yapan var mı acaba? Eşimin iş arkadaşının eşi orada kadın hastalıkları ile ilgili bir operasyon geçirmiş çok memnun kalmışlar, özel hastane gibi aynı demiş vs eşim de diyor ki dogum için oraya gidebiliriz aslında. Ben de bir araştıralım dedim.

Aslında muayne bitimi konuştuk ısrarla vermedi magnezyum. Bir sonraki kontrolüm 34.haftada ben o zamana kadar kullanacağım. Önlem amaçlı 34 hafta geö değil bence magnezyum için
Canım zararı yok zaten bende kasılma vardı 3 gün kullanmıştım doktor kontrolunde ilaçlar etkileşime girmişti sanırım çok ishal yaptı beni daha da kullanmadım

Bende bazı bölgelerde daha yoğun kullandım bacak da kullanamadim sıkıldım ilk yaptigimda tren yolu gibi arada kaçırmışım tüy var yok var yok
Tabi canım elimizden geldiğince yapıyoruz işte sanki sertifikalı miyiz tek tük kaliyo haliyle çıkınca anlasiliyo

Kızlar trendyolda anne bebek bakım cantalarin da indirim var bakmak isterseniz ben böyle bişey tercih ettim yorumlarda guzeldi 64 liraya filan geldi bunlar daha pahalıydı bir günlük yapmışlar bence ideal fiyatı ayrıca mobilden giriş yapıp karttan Trendyol cuzdana para yüklerseniz cüzi miktarda kazaniyosunuz onun dışında koton LCW indirim kuponu gelmişti bana 100 üzeri 30 lira bakın derim

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-17-18-04-12-75_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    10 KB · Görüntüleme: 28
Canım arkadaşlarım kullandı memnun kaldılar, ilk oğlum uyumuyordu, bu da uyumazsa alacağım ben de.

Bugun kasiklarima dogru agri giriyor ara ara sanki bebegin kafasi geliyormus gibi oraya sizinde oluyor mu oyle?

Bugun kasiklarima dogru agri giriyor ara ara sanki bebegin kafasi geliyormus gibi oraya sizinde oluyor mu oyle?
Benim kasıllarımda değil de midemde şancı vard i gece. Biraz zorlayıp kendimi kustum rahatlayim diye. Belki bebegin kafası baskı yapıyordur sana. Benimkinin başı henüz yukarda.

Bazen bende doktorları anlamakta zorlanıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun vaktinde gelsin miniklerimiz

Benim kasıllarımda değil de midemde şancı vard i gece. Biraz zorlayıp kendimi kustum rahatlayim diye. Belki bebegin kafası baskı yapıyordur sana. Benimkinin başı henüz yukarda.
Bende bebegin basi diye tahmin ediyorum 26. haftada kontrole gittigimde donmustu basi asagidaydi.

Bende ayaklarını çok altta hissediyorum bikaç gündür tekmeledikçe ayağını Allah korusun çıkaracak gibi bi his oluşuyor inşallah bana öyle geliyordur o kadar aşağıda değildir

Bende ayaklarını çok altta hissediyorum bikaç gündür tekmeledikçe ayağını Allah korusun çıkaracak gibi bi his oluşuyor inşallah bana öyle geliyordur o kadar aşağıda değildir
bende kafasi asagida ya kanala falan girmeye calismiyodur insallah diyorum

Yok yok inşallah bize öyle geliyordur ☺ benimki daha dönmemişti çünkü, daha çok erken biraz daha sabretsin minişler
aynen daha cok erken ve ben hic hazir degilim daha psikolojik olarak

aynen daha cok erken ve ben hic hazir degilim daha psikolojik olarak
Aynen öyle canım inşallah sağlıkla vakitli gelirler, ben daha hiç bi açıdan hazır değilim eksikleri çok 1 aya anca tamamlarım herhalde parça parça her ay bi kısmını alıyoruz anca

Aa evet komşuymuşuz Evet canım Egepol’de ki tek sıkıntı doğuma doktorunun denk gelmeme ihtimali. Sezaryen olursa sorun yok ama normal olursa kendi doktoruna gelme ihtimalin şans gerçekten. Ben sordum doktoruma normal doğum istiyorum nasıl olacak diye o da geceden gelirsen ve icapçı doktor olursa hemen doğumun başlamaz zaten mesai saati gelince ben devralırım seni dedi tabi hastanede olursa. İzin gününe denk gelirse yine kim varsa o gelicek. O biraz tedirgin ediyor beni. Bu arada doğum çekiminin içinde olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim hatırlattığın için
Benim eşim tenis antrenörü Şükran hanımın eşine ders veriyor o denk gelirse de iyi olur hem normal doğumu da destekliyormuş Egepol’ü biliyorsun genelde sezaryenı tercih ediyorlar çünkü.
Ege Yaşam’da kendi doktorunun gelmesi çok güzel sonuçta arada bi bağ oluşuyor, sen doktoru doktor seni tanıyor keşke Egepol’de öyle olsa. Son aylara girdik sağlıkla gelsin inşallah minikler Peki Ege Yaşam’da sezaryen olursa fiyat değişiyor mu canım?

ne dicem. gecen hafta ctesi aksam yemegine gttgmz birisi pozitf cikti daha yeni geldi test sonucu huylandm napaim test yaptirsammi ya
Sende belirti var mı ? Eşiminde iş arkadasinda çıktı ayni seccade de namaz kilmislar eşimde bı belirti yok ama şuan kayinvalidemde kaliyo bende annemdeyim her ihtimale karşı

Sende belirti var mı ? Eşiminde iş arkadasinda çıktı ayni seccade de namaz kilmislar eşimde bı belirti yok ama şuan kayinvalidemde kaliyo bende annemdeyim her ihtimale karşı
bende belirti yok. ama korktm ya pozitif ckanda da bugune kadr yoktu bugun burnu akti hafiften

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…