nevresim takimi trendyoldan soleyinkini aldim soleyin kendi sitesindekinden daha ucuzdu istersen bak canimGüle güle sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah canımsen kolaylamışsın benimde benim malzemelerim tam bebeğinkiler eksik uyku seti nevresim falan yok daha
2 takim var 1 takimda halam alacakmisKizlar kac nevresim aldınız
Bende hepsini götürmem hastaneye sanırım 2 sini eve bırakıp evde ki fotoğraf çekiminde kullanırım diye düşündüm virüsten dolayı hastanedeki şeyi eve getirmem heralde
Anladım canim sag olBenim yatak Odam ne kadar yakarsam yakayim serin oluyor ince elyaf bi yorgan var kızdan kalma onu kullancam yastigi dekor amaçlı yada ne biliyim emzirirken veya yatirirken destek amaçlı kullncam
Dogru bol bol çarşaf almak lazimben 2 takım aldım. yeter diye düşünüyorum. Birde 2 lastikli çarşaf diktirdim terzide. Zaten en sık onlar kirleniyor diye hatırlıyorum. Yastık kullanılmıyor.
Yeter zaten2 takim var 1 takimda halam alacakmis
Bakayım canım bendenevresim takimi trendyoldan soleyinkini aldim soleyin kendi sitesindekinden daha ucuzdu istersen bak canim
ya bide 1 hafta doldu bugun varsa ckmazmiydi of smdi kafayi ycem
Annem yorgan ve yastık da aldi. Yastık kullanmam ama yorgan gerekirse kullanacağım. Zaten incecik çok hafif yorgani.Yorgan ve yastik kullanılmıyor ya gerekli mi ki nevresim takimi
Yok canım ben o tarafta oturmuyorum.Bakırköy kadın doğuma yakın oturuyor diye hatırlıyorum seni ben yenibosnada yim şehir hastanesinin bende düşündüm ama Arabamız yok gidip gelmesi nasıl olur bilemedim son ay kontroller de var
2 takim aldim 1 takimda halam bende alicam dedi 3 olacak yani. 3 takim olacak diye ekstra carsaf almadim bendeBakayım canım bendeçok teşekkür ederim 1 takım mı aldın peki
Kizlar kac nevresim aldınız
2 takım yeterli o zaman dönüşümlü kullanmak için şimdilik, sonra gerekirse yine ek yaparım2 takim aldim 1 takimda halam bende alicam dedi 3 olacak yani. 3 takim olacak diye ekstra carsaf almadim bende
beğendikleri isimleri kendi çocuklarına koysalarmış sizinkine siz karar verinEvet kv gelip sinirimi bozmayı başardı kızlar. Benim oğlum olacak eşim tutturdu adı Sancak olacak diye. Kv kp tutturdu İbrahim olacak diye bi de tek isim beğenmiyorsak Can İbrahim olsunmuş töbe töbeee ya. Ben Yiğit olsun istedim. Eşim bi ara Yiğit Sancak olsun o zaman dedi. Şimdi kv hakkımı helal etmeme getirdi lafı. Acayip sinir oldum insanla dalga geçiyorlar sanki. O kadar kapı süsü yaptırdım hastane çıkışına isim işlettirdim. Yani ilk günden bari kesin İbrahim olacak deşeler ben yine bişey demezdim. Ama dalga geçer gibi yok şu olsun bu olsun çok sinir oluyorum haksız mıyım? Siz olsanız ne yaparsınız? Çok sinirliyim ya.
Belirtiler temaslı kişilerde 4. Günden sonra başlıyor bazen de 7. Gün başlıyor. Geçen gün sayısına dikkat et ona göre yaptır bencene dicem. gecen hafta ctesi aksam yemegine gttgmz birisi pozitf cikti daha yeni geldi test sonucu huylandm napaim test yaptirsammi ya
Benim ilk kızımda bir annem bir kayınvalidem birde beşiğin takımını almıştım ben toplamda 3. Kaç tanesini kullandım dersen genelde 1Kizlar kac nevresim aldınız
İsim konusunda kimsenin karışmasına iyi bakmıyorum, kibarım ama kavga edebilirim. Bu senin ve eşinin işi kimse karışamaz! Sen boş ver onları. Siz seçtiğiniz ismi verin bebeğinize. ayrıca bunca hazırlıktan sonra...Evet kv gelip sinirimi bozmayı başardı kızlar. Benim oğlum olacak eşim tutturdu adı Sancak olacak diye. Kv kp tutturdu İbrahim olacak diye bi de tek isim beğenmiyorsak Can İbrahim olsunmuş töbe töbeee ya. Ben Yiğit olsun istedim. Eşim bi ara Yiğit Sancak olsun o zaman dedi. Şimdi kv hakkımı helal etmeme getirdi lafı. Acayip sinir oldum insanla dalga geçiyorlar sanki. O kadar kapı süsü yaptırdım hastane çıkışına isim işlettirdim. Yani ilk günden bari kesin İbrahim olacak deşeler ben yine bişey demezdim. Ama dalga geçer gibi yok şu olsun bu olsun çok sinir oluyorum haksız mıyım? Siz olsanız ne yaparsınız? Çok sinirliyim ya.
Belirtin yoksa yaptırma eşimin adliyede her hafta temaslısı olduğu biri pozitif oluyor ama yakın temasın yoksa geçmez inşallah öğrenip olmayan belirtiler de çıkabilirne dicem. gecen hafta ctesi aksam yemegine gttgmz birisi pozitf cikti daha yeni geldi test sonucu huylandm napaim test yaptirsammi ya
Anladım canım haklisiniz o zaman nerede oturduğunuzu bilmiyordum yani kışın çok mu soğuk oluyor. Biz ankara dayız ve kışın aşırı soğuk oluyorCanım evi yeni aldık biraz tadilat var şuan da annemdeyim ilk kış nasıl geçer muammayiz o yüzden birinci kat o riske atmayalım diyoruz
Canım evi yeni aldık biraz tadilat var şuan da annemdeyim ilk kış nasıl geçer muammayiz o yüzden birinci kat o riske atmayalım diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?