Güle güle sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah canım sen kolaylamışsın benimde benim malzemelerim tam bebeğinkiler eksik uyku seti nevresim falan yok daha
Bende hepsini götürmem hastaneye sanırım 2 sini eve bırakıp evde ki fotoğraf çekiminde kullanırım diye düşündüm virüsten dolayı hastanedeki şeyi eve getirmem heralde
Benim yatak Odam ne kadar yakarsam yakayim serin oluyor ince elyaf bi yorgan var kızdan kalma onu kullancam yastigi dekor amaçlı yada ne biliyim emzirirken veya yatirirken destek amaçlı kullncam
ben 2 takım aldım. yeter diye düşünüyorum. Birde 2 lastikli çarşaf diktirdim terzide. Zaten en sık onlar kirleniyor diye hatırlıyorum. Yastık kullanılmıyor.
Bakırköy kadın doğuma yakın oturuyor diye hatırlıyorum seni ben yenibosnada yim şehir hastanesinin bende düşündüm ama Arabamız yok gidip gelmesi nasıl olur bilemedim son ay kontroller de var
Evet kv gelip sinirimi bozmayı başardı kızlar. Benim oğlum olacak eşim tutturdu adı Sancak olacak diye. Kv kp tutturdu İbrahim olacak diye bi de tek isim beğenmiyorsak Can İbrahim olsunmuş töbe töbeee ya. Ben Yiğit olsun istedim. Eşim bi ara Yiğit Sancak olsun o zaman dedi. Şimdi kv hakkımı helal etmeme getirdi lafı. Acayip sinir oldum insanla dalga geçiyorlar sanki. O kadar kapı süsü yaptırdım hastane çıkışına isim işlettirdim. Yani ilk günden bari kesin İbrahim olacak deşeler ben yine bişey demezdim. Ama dalga geçer gibi yok şu olsun bu olsun çok sinir oluyorum haksız mıyım? Siz olsanız ne yaparsınız? Çok sinirliyim ya.
Evet kv gelip sinirimi bozmayı başardı kızlar. Benim oğlum olacak eşim tutturdu adı Sancak olacak diye. Kv kp tutturdu İbrahim olacak diye bi de tek isim beğenmiyorsak Can İbrahim olsunmuş töbe töbeee ya. Ben Yiğit olsun istedim. Eşim bi ara Yiğit Sancak olsun o zaman dedi. Şimdi kv hakkımı helal etmeme getirdi lafı. Acayip sinir oldum insanla dalga geçiyorlar sanki. O kadar kapı süsü yaptırdım hastane çıkışına isim işlettirdim. Yani ilk günden bari kesin İbrahim olacak deşeler ben yine bişey demezdim. Ama dalga geçer gibi yok şu olsun bu olsun çok sinir oluyorum haksız mıyım? Siz olsanız ne yaparsınız? Çok sinirliyim ya.
Hanımlar,
Biraz önce yabancı bir siteden hastane için anne ve bebek çantasına ne konuluyor diye baktım meraktan. Bir bayanın fikrini beğendim, belki bende öyle yaparım. Mikroplara karşı iyi bence.
Hani yorgan alıyoruz ya, şeffaf çantaların içinde satılıyor. O çantaya koymuş hepsini. Hem içi gözüküyor, nerde neyin olduğunu görüyorsun, hem hastaneden sonra atılabilir. Üç çocuk annesi, tecrübeli yani
İsim konusunda kimsenin karışmasına iyi bakmıyorum, kibarım ama kavga edebilirim. Bu senin ve eşinin işi kimse karışamaz! Sen boş ver onları. Siz seçtiğiniz ismi verin bebeğinize. ayrıca bunca hazırlıktan sonra...
Belirtin yoksa yaptırma eşimin adliyede her hafta temaslısı olduğu biri pozitif oluyor ama yakın temasın yoksa geçmez inşallah öğrenip olmayan belirtiler de çıkabilir