2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kullan canım magnezyumun bı zararı yok ki doktoruna söyle içinin rahat olmadığını arkadaşım kullaniyodu doğumdan bir hafta önce bıraktırdı doktoru. Sadece kasılma için değil ki bacak kramplarina filan da iyi geliyo . Belki doğumun yaklaştığında kasılma oluyorsa bebeği riske atmamak istediğinden öyle demiştir tekrar sorman da fayda var .

Benimde magnezyumum en başından beri normal değerden düşüktü ilk başta günde 1 kullanıyodum canım sonra hiç yükselmedi ilaca rağmen şuan günde 2 tane kullanıyorum. 30. Haftadayım hiç keselim demedi doktor. Hem kasılmaları, kas kramplarını ve bağırsak fonksiyonlarını düzenliyo diye biliyorum. Ilk 3 ay bağırsaklarım hiç çalışmadı benim çok sıkıntı çektim. Yani hem magnezyumu kestirmesi hem de hamilelik uzamasın demesi kafa karıştırıcı. Bi başka doktora daha daniş bence. Benim doktorum hakkinda da boyle bi yorum var hemde cok yakınımızdan, 8 aylıkken sezeryanla almış bebeği. 2 kiloyken daha bebek. Gelişimi tamamlandi sonuçta diye en erken 38. Haftayı görmesi lazım bebisin.

triko battaniye gecen a101den bende aldim ama muslin gecirmek lazim mi ki boyle

Bu arada cok guzel cok tatliymis

2 gün daha bakıcam duruma kötüleşirsem hastaneye giderim diye düşündüm , sizin nasıl ilerledi ne zaman hastaneye gitmeye karar verdiniz

kaç seansta bitti peki canım. Birde her yerde temiz yapmıyorlar

Ben özel olarak evde kullanımını almıştım Philips in çok da azaldı dediğiniz gibi ama şuan tek tük çıktığı için jilet kullaniyorum maalesef doğumdan sonra inşallah tekrar devam edeceğim çok büyük bi kolaylik

2 gün daha bakıcam duruma kötüleşirsem hastaneye giderim diye düşündüm , sizin nasıl ilerledi ne zaman hastaneye gitmeye karar verdiniz
İki gün tıkanıklık akıntı sürdü kırgınlıkda vardı biraz sonra koku almıyorum deyince test yapıldı pozitif çıktı

Hastane odası süslerim geldi çok Pahalı almadım ben kullan at yapacağım
Çok güzeller. Güle güle kullanmaya nasip olsun O yuvarlak mavi yazıdan ben de aldım ama evi süsleyecekler kızımla görümcem hastaneden çıkacağım gün :) İn şa Allah

Bendede var Philips lumea ama son zamanlar çok düzenli kullanmadım o yüzden şuan zorlanıyorum doğumdan sonra devam edicem inşallah

Çok güzel olmuş Emeğine sağlık canım!

Bendede var Philips lumea ama son zamanlar çok düzenli kullanmadım o yüzden şuan zorlanıyorum doğumdan sonra devam edicem inşallah
vajinam için pek kullanmadım zaten bazi söylemlerden dolayi ama çok etkisini gordum .Şuan bana karnım engel olmaya başladı ne olur ne olmaz diye elimden geldiğince temiz tutma düşüncesindeyim ama olamiyorum

Aslında muayne bitimi konuştuk ısrarla vermedi magnezyum. Bir sonraki kontrolüm 34.haftada ben o zamana kadar kullanacağım. Önlem amaçlı 34 hafta geö değil bence magnezyum için

Evet canım haklısın. Normalde ilk doğumumu da kendisinde yaptım memnundum ama bu durum biraz kafamı karıştırdı. En az 36 yı görmemiz lazım.

vajinam için pek kullanmadım zaten bazi söylemlerden dolayi ama çok etkisini gordum .Şuan bana karnım engel olmaya başladı ne olur ne olmaz diye elimden geldiğince temiz tutma düşüncesindeyim ama olamiyorum
Bende bazı bölgelerde daha yoğun kullandım bacak da kullanamadim sıkıldım ilk yaptigimda tren yolu gibi arada kaçırmışım tüy var yok var yok

Evet canım haklısın. Normalde ilk doğumumu da kendisinde yaptım memnundum ama bu durum biraz kafamı karıştırdı. En az 36 yı görmemiz lazım.

Canım benim doktor da beni haftalık cagiriyo şimdi ama gitmicem, endokrin doktorum var diyorum burda dahiliyeye gel arada doğumda şekerle ilgili bisey olursa diyo şaka gibi ne olabilir ki doğumda şekerle ilgili zaten 7 aydır diyetteyim. Sırf para için böyle davranıyorlar. Magnezyumu günde bir içerdim ben senin yerinde olsam. Bi zararı yok sonuçta. Bide bana diyo ki 3 veya 4 hafta daha dayansan tamam erkenden sezeryanla almak isticek eminim ama ben 38 olmasını beklicem inşallah bu kadar şekerle ilgili sorunuma rağmen. Sağlıkla doğsunlar inşallah çocuklarımız.

Kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Bugün sabahtan beri evde dolaşıp sırıtıyorum Eşim bile fark etti. Ben rüya son 3-4 senedir nadir görüyorum ve görünce hatırlamıyorum.
Sabaha doğru rüyamda doğum yaptığımı gördüm, hiç acı çekmeden çok kolay oldu. Bebeğimi kucağıma verdiler emziriyyordum oğlumu. Mememi yanlış alıyordu bende ısrarla düzeltmeye çalıştım, ve sütüm o kadar bol geldi ki... İn şa Allah öyle de olur. O kadar mutluydum rüyamda, o mutluluk duygusuyla uyandım sabah ve bütün gün yüzüm gülüyor :)
Kaç aydır kontrollerde hiç göremedim yüzünü, hep dönüyordu. Bir kaç gün önce kontrolümde çok net ultrason fotoğrafını aldım, kaç günü iki dakikada bir bakıyorum fotoğrafa, karnımı okşayıp konuşuyorum bebişimle... Galiba çok etkilendim, rüyama bile girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…