2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Ben bilmiyordum Egepolde böyle bir şey olduğunu, doktorum olmayabilir tesadüf öğrendim doktorumla muhabbet ederken. Yoksa Şükran hanım çok ilgili, bilgili, ve tecrübeli normal doğum konusunda. Egepolde 1 numaralı doktor normal doğum için, en çok tecrübesi onda var. Ya ben takıntılıyım normal doğum kesinlikle istiyorum. Biz İzmir'e bir senedir taşındık, gerçek eşim İzmir'de büyüdü, İzmirli, onun çevresi geniş, benim çevrem hiç yok burada. Çok araştırdık normal doğumu tercih eden doktoru, Kent hastanede var bir bayan ama bize uzak, birde Egepolde Şükran hanım. İn şa Allah senin doktoruna denk gelir. Ben olamayabilir durumu çok kafama taktım. Yoksa kesinlikle değiştirmezdim doktorumu.
Fotoğraf çekimi paketin içinde var kaç tane olduğunu hatırlamıyorum ama var.
Evet keşke Egepolde de kendi doktorumuz doğuma girseydi... hiç aklıma gelmezdi olmayabileceği...
Şimdi Ege Yaşamda sıfırdan her şeyi başladık, 2 defa gittim, bütün sonuçlarımı verdim, her şeyi anlattım, doktorumun bana benim doktoruma bir sürü soru vardı...

Canım Ege Yaşamda fark etmiyor sezaryen mı normal mı, ücret 3.000 TL sadece normalde epidurel farkı vardı 250 TL

Aynen öyle canım inşallah sağlıkla vakitli gelirler, ben daha hiç bi açıdan hazır değilim eksikleri çok 1 aya anca tamamlarım herhalde parça parça her ay bi kısmını alıyoruz anca ☺
benim alinacaklar bitti artik bi kendime gecelik depend falan alcam

bende belirti yok. ama korktm ya pozitif ckanda da bugune kadr yoktu bugun burnu akti hafiften
Canım test bile yanıltıcı oluyo kuluska dönemi filan oluyo hemen cikmiyo belirtide sonrasında veriyo çevremde gecirenlerde öyle oldu annemin karşı komşusu kocası ilk geçirdi esinde 6. Günde pozitif çıktı sürekli test yapıldı ilk hep negatifti kızında hiç bişey çıkmadı adam atlatamadi vefat etti

ne dicem. gecen hafta ctesi aksam yemegine gttgmz birisi pozitf cikti daha yeni geldi test sonucu huylandm napaim test yaptirsammi ya

Bence bak nasıl kendini his edeceğine, ama eşinle mesafeli durun bir birinize bulaştırmamak için İn şa Allah hiç birinizde çıkmaz. Haklısın, insan çok huylanıyor, hemen kendinde bir şey bulmaya çalışıyor... Test yaptırmak da dert, hasta ortamına girmek lazım.

benim alinacaklar bitti artik bi kendime gecelik depend falan alcam
Güle güle sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah canım sen kolaylamışsın benimde benim malzemelerim tam bebeğinkiler eksik uyku seti nevresim falan yok daha

Çok güzeller. Güle güle kullanmaya nasip olsun O yuvarlak mavi yazıdan ben de aldım ama evi süsleyecekler kızımla görümcem hastaneden çıkacağım gün :) İn şa Allah
Bende hepsini götürmem hastaneye sanırım 2 sini eve bırakıp evde ki fotoğraf çekiminde kullanırım diye düşündüm virüsten dolayı hastanedeki şeyi eve getirmem heralde

Bugun kasiklarima dogru agri giriyor ara ara sanki bebegin kafasi geliyormus gibi oraya sizinde oluyor mu oyle?
benimkinin ayakları aşağıda olduğu için ben de genelde kasıklarımda ağrı hissediyorum..tekmeleri de aşağıda oluyor zaten. Doktor pozisyonundan dolayı böyle olması normal dedi..yalniz bugün midemde de çok baskı var zor yemek yedim resmen..sanki yediklerim mideme inmeden yemek borusunda birikiyor gibi bir his

ya bide 1 hafta doldu bugun varsa ckmazmiydi of smdi kafayi ycem

Cam sakura hastanesi hakkında bilgi bulabildinmi

Henüz bulamadım
Bakırköy kadın doğuma yakın oturuyor diye hatırlıyorum seni ben yenibosnada yim şehir hastanesinin bende düşündüm ama Arabamız yok gidip gelmesi nasıl olur bilemedim son ay kontroller de var

Yorgan ve yastik kullanılmıyor ya gerekli mi ki nevresim takimi
Benim yatak Odam ne kadar yakarsam yakayim serin oluyor ince elyaf bi yorgan var kızdan kalma onu kullancam yastigi dekor amaçlı yada ne biliyim emzirirken veya yatirirken destek amaçlı kullncam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…